Žďárská liga v požárním útoku

Kidal Netín

Zdarec, pořadatelé a týmy ligy, pošlete mi, prosím, aktuální emailové adresy. Rozešlu baterii otázek, které vzešly ze schůze a je nutné je do konce ledna rozseknout. Přemýšlejte opravdu zodpovědně, v zájmu ligy. Samozřejmě se můžete vyjadřovat i zde, volat si, face nevím jak ještě to jde. Čikov potom do 27. definitivní termín.

vladimirsklenar@seznam.cz

17.1.2017, 16.54
Kidal Netín

Čus, tak mailíky chodí, kdo jste ještě neposlali, tak učiňte. ;-)

20.1.2017, 17.07
Kidal Netín

Možná pro inspiraci, zveřejňuji nabídku Prazdroje, měly by se férově vyvěsit oba pivovary, ale Jihlava dosud nedodala nabídku. Čímž samozřejmě nechci nic naznačovat, či dokonce si dovolit někoho ovlivňovat ;-)

OBECNÉ PODMÍNKY

• 1× KEG 30l VPK11….pro vítěze kola

• 1× KEG 50l VPK11….pro pořadatele kola

• 1× karton (24ks plechovek) VPK11

• 9× tričko s motivem Kozel hasičem

• 9× speciální půllitr s hasičským motivem Kozla

• Výčepní zařízení (počet dle potřeby organizátorů)

• Slunečníky v počtu 4–6ks s motivem VPK

• Výčepní stánek 3×3m, 1–2ks s motivem VPK

• Pivo Velkopopovický Kozel v systému “Florián“ 1sud zdarma za odběr 4 sudů

• 30 000 Kč do závěrečného vyhodnocení
25.1.2017, 12.34
Kidal Netín

Tak je vidět, zájem bude, z došlých odpovědí je zatím jednoznačné, že budeme otevírat dorodteneckou kategorii (zřejmě na 3B), na nástupu budou vystupovat 4 soutěžící, začátky soutěží se nezmění, peníze budou motivační (pouze nejlepší, jak to bylo), co se týče sponzora, mnozí pochopili, že sliby jsou vždy poněkud mírně vzdálené od reality, ale Karel Dlouhý ve spojení s Prazdrojem je jistota a bezproblémové jednání, a tady věřím tomu, že se jednotliví pořadadelé, bez podmínky a možných postihů, zachovají férově. Nechci nikoho znevýhodňovat, ale Prazdroj (Kozel) podmínky splnil (dodání nabídky v termínu), což druhý pivovar, i přes telefonické pobídky, nesplnil, ale prozatím to vypadá na další spolupráci s Kozlem. Něco už mám za sebou a vážím si zájmu a dobré spolupráce. Ostatní otázky jsou na vážkách, po 31. lednu vše rada zpracuje a dá k dispozici. Soutěž v Čikově bude v neděli 11. 6.

?možná ta poslední věc o natáčení, zkusíme oslovit nezávislý subjekt, uvidíme, jaké budou podmínky;.)

25.1.2017, 22.36
Ondra - Čikov

Na vážkách byla tedy změna pravidla – položení vercajku na základnu, ještě před tím, než se poklidí mašina ?

26.1.2017, 13.41
Kidal Netín

Přesně jsem to nepočítal, ale z obou stran jsou hlasy.

26.1.2017, 14.39
Rosťa - Litava

Ondro a jak se stíháš chystat v Širocku ?

27.1.2017, 07.28
Ondra - Čikov

Tam jsem byl jednou a to už si nepamatuju :-D

27.1.2017, 15.51
Lazňa - Radostín

A co ti členové/soutě­žící…Jinak od vás nebylo moc hezké už to zavádět do otázek, když to v pravidlech vlastně vůbec není 

27.1.2017, 21.31
Kidal Netín

Tak, přestaneme vymýšlet (slušně řečeno hlouposti), a začneme se vyjadřovat k otázkám, které jsou podstatné. ;-)

Počkej, až tě potkám DDD

29.1.2017, 13.20
Kidal Netín

Vážení, do lhůty se ozvalo 14 subjektů.

Pivovar Prazdroj (10×3)

Dorostenecká kategorie ANO na 3 B (13), (2 B 1×)

Chystání na základně před sundáním stroje NE (8×6)

Na vyhlášení vystupovat 4 soutěžící ANO (12×2)

Na nástup specifikovat „SOUTĚŽÍCÍ“ do pravidel ANO (10×4)

Posunout začátek soutěží NE (10×4)

Finanční odměny pro více družstev ANO (9×5)

Video SAMI 5, NEMÁME 9

V závorce jsou hlasy pro x proti, pokud někomu chybí nějaký hlásek do počtu, tak z důvodu nevyplnění nebo odpovědi „Je nám to jedno“.

Celkem byly výsledky jednoznačné, až na bod 3, který byl těsný, jak již bylo avizováno výše. Bod 7 – mezi více, proč ne, ale nechtěl bych dále zatěžovat pořadatele, ne proto, že bychom chtěli třeba u nás ušetřit (pravidelně rozdělujeme 10 míst), ale beru, že finanční výnos je motivační a sponzoři se shání těžko, uvidíme. Bod 8 totéž, nechci to nechat na pořadateli, zkusíme něco vymyslet.

Děkuji všem za zájem, spousta věcí se podařila dořešit, více rada, ať taky něco dělá, že.

Bude-li někdo chtít konkrétnější výsledky, ozvěte se.

1.2.2017, 08.41
Ondra - Čikov

8:6 není špatný, na výročce v Pavlově jsme byli 3, tak snad to příští rok prosadíme. A za 4 závodníky na nástupu jsem moc rád, tím pádem to bude ale tlak na delegáty, aby si toto pohlídali.

2.2.2017, 10.02
Kidal Netín

Je to věc, třeba pro mě nepochopitelná, že se musí bodíky dobývat za každou cenu, líbily se mi i komentáře k tomuto bodu (3), ve smyslu : je přeci morálním kreditem každého sportovce, že nemá zapotřebí se tímto způsobem prosazovat. Já přidám i pohrdat ligou. Ale bohužel, jsou tací mezi námi, tak to bude muset být v pravidlech.

2.2.2017, 10.51
Kidal Netín

Pardon, pomíchaly se mi body, ne 3. ale 5.;-)

3.2.2017, 16.41
Rosťa - Litava

No proto ! Ono je rozdíl jestli o 3 body vyhraješ, nebo prohraješ, víš ? :-)

3.2.2017, 18.14
Ondra - Čikov

Ahoj. Mám takový dotaz. Co projednat to, že pořadatel, který na závody zajišťuje terče a časomíru, bude mít povinnost, aby byl čas vidět na světelné tabuly ? Zkrátka to, na co jsme stadardně zvyklý u litavské časomíry. Přece jen budou noví pořadatelé a máme rok 2017, takže by to nemusel být takový problém. Pak se chci ještě zeptat, na zapisování odjezdu z Meziříčka na EXL do Staré Říše.(…jak jsem zmiňoval na výročce)

15.2.2017, 15.17
Kidal Netín

A ona bude někde jiná než litavská?

V případě, že se družstvo umístí tam i tam, záleží na něm, čemu dá přednost. Po letech zkrátka kolizi zabránit nešlo a i přes ústupky, které jsme udělali, určitě budeme shovívaví…a zas víš hovno:-DDDD

15.2.2017, 19.26
Standa- Trnava

U nás. Plánujeme že si zase půjčíme od kluku z Výčap. Půjčovali nám jí i na JOL. Má dva displeje mezi terčema..

15.2.2017, 19.59
Ondra - Čikov

O Trnavě vím. Měl jsem na mysli hlavně Velké Meziříčí, nevím jestli budou mít litavsky, ale pokud budou trvat na svých, display by spatny nebyl. Na jinych ligach tohle v pravidlech maji…

16.2.2017, 09.27
Kidal Netín

Tak, z Mezu se vyjádří......;-)

16.2.2017, 21.59
Standa Kratochvíl - VelMez

Pokud jde o naši časomíru, tak display je ve výrobě. Bude pro každý terč zvlášť

22.2.2017, 06.11
Ondra - Čikov

Mmmm, tak tj super…že by inspirace pro Litavu ? ;)

22.2.2017, 08.00
Martin - Lhotky Sport

V sekci pravidla jsem zveřejnil nová pravidla pro letošní sezónu.

2.4.2017, 10.21
Jméno:

Napiš taky odkud jseš. (Příklad: Petr - Bobrová)

Vzkaz:
Nechte prázdné (ochrana proti robotům):

Můžete používat zvýraznění textu, pojmenovávat odkazy a vkládat obrázky:

*kurzíva*, **tučný text** a ***tučná kurzíva***

"Pojmenovaný odkaz":https://www.zdarskaliga.cz

Obrázek: [* http_adresa_obrázku *]

"Jak se píšou ty hranatý závorky?"
[ = pravý Alt + f
] = pravý Alt + g.