Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Ročník 2017 - termíny soutěží | ↓↓↓ jít dolů |
Pokud Radostín dostane pořádání soutěže v příštím roce, tak si předběžně rezervujeme datum 6.8.2017
Čikov 10. nebo 11.6.17 ;)
Netín 28. 5.
V. M. 21. 5.
Lavičky 25. 6.
Meziříčko 29. 7.
Heroltice 26. 8.
Ostatní zatím neposlali termín.
Maršovice 2.9. ;)))
Trnava by taky mela zajem. Ale neni to na 100%. 21.5. nebo 22.5. A nebo ten dalsi vikend.. Budeme se snazit co nejdrive se domluvit a upresnim dalsi onformace ;)
No, tak se dohodněte, ale v pondělí to asi dělat nebudeme :-D
Horní Lhotice 24.6.2017
ouu sorry. to jsem se prehledl.
Mexiko opravdu tento termín, když je EXL ve Staré Říši ?
Trnava se zatim hlasi na 21.5.2017 (50%)
Přednost samozřejmě dostanou pořadatelé, kteří poslali žádost v termínu. Vážíme si aktivity, a co takhle 27. 5., dvojkolo Trnava Netín, anebo zahajovací soutěž 20.5.?
Standa si asi nevšiml, že to mám obsazený už VelMez :-D
Jasenice předběžně 16. 9. ;)
Katov předběžně 27.8.2017
Stando to snad ne? 21.5. je obsazeno, tento termín máme dlouhodobě a rádi na Žernovníku vítáme tým ze ŽL… zkuste to přehodnotit…
a VM taky, leta jsme si vycházeli vstříc…
Tak v Trnavě v ten termín maj pravidelně JOLku. Když to řeknu za sebe, tak člověk by se podřídil rád, ale kolik týmů z VCB dojede na ŽL ?
Zdravím Žďárskou ligu.
Přátelé, termíny by bylo dobré sladit s VCB. Proč? Udám pár důvodů.
Zkuste se nad tímto zamyslet… Zrovna na Žernovník jezdí každoročně spousta týmů a byli bychom rádi, kdyby k nám kluci z Trnavy a holky z VM také zavítali. Stejně tak my máme v plánu účast oplatit.
Neberte to špatně, je to jen názor. Soutěží je hodně a léto je krátké. Ale při troše snahy se s tím dá něco dělat.
Přeji Vám krásné Vánoce, kvalitní zimní přípravu a uvidíme se na ŽL a doufám že i na VCB v roce 2017!
Naprosto pragmaticky a konstruktivně mi to vychází na Žertovníku na 20. 5. ;-)
Tak Meziříčko oprava na 5.8.2017 :)
Když pominu sportovní hledisko, tak jsou kluci z Žerňasu přínosem pro každého pořadatele. Při aktivitách před výčepem mají totiž nezpochybnitelnou kvalitu :-)
A když se k nim přidá rostik nestíhá se ani nalejvat :)
A čím by to dělal? Jsi říkal, že teď už má pořád v rukách jen koule…
Pořádáme závody denních pracvníků 18.5. a vše už budeme mít navožené, postavené, nachystané.. A z tohoto důvodu bychom to rádi pořádali 20.5.
Žernovník píše, že jsme si vycházeli vždycky vstříc, tj. že jsme jejich termínu vždycky uhnuli. Vstříc si mohou vyjít dvě strany, co nabízí Žernovník za vyjítí vstříc? Mimo toho, že na každém závodu ŽL vypijí bečku a 10 L kořalky?
Navíc, co Jabloňany- Netín, co Sychec – Lavičky?
Teď doufejme, že okresní kolo ve Žďárském okresu bude 27. 5. a neohrozí termín Trnavy.
Jo, a na schůzi bude překvápko…uuuuž se těším…
P.S.: Litava, vezměte Rostíka, ať to máme komplet:-D
hele po delší úvaze je mi to asi už u prdele…
prosím admina aby moje příspěvky smazal, jako bych nic neřekl…
Ale no tak, konečně je tady zase živo :-DDD
SDH Jabloňov předběžně sobota 17. června
Nic mazat nebudu :D nevím jak :D
Ahoj, termíny postupových soutěží na okrese ZR a v kraji Vysočina 20.5.2017 Okresní kolo hry Plamen 27.5.2017 Okresní kolo dospělých a dorostu Hamry nad Sázavou. 10.6.2017 krajské kolo hry Plamen Velké Meziříčí, 11.6.2017 krajské kolo dorostu Velké Meziříčí, 17.6.2017 pravděpodobně okresní kolo Klasiky, 24.6.2017 okresní soutěž o pohár starosty OSH ZR v PS.
Pájo, nechci, aby jsi to špatně pochopil, ale reaguji na příspěvěk z listopadu, kde píšeš o sladění termínů s VCB. Po dlouhý době jsem zabrouzdal na web VCB a zajímalo by mě, jestli si stejná slova směřoval i na vedení VCB, protože když se dívám na aktualizovaný kalendář soutěží na VCB, tak Žerňas je místo soboty 20.5. v neděli 21.5., což nic neřeší, dále najedou se naše soutěž kreje Bořitovem, který měl původně být 4.6. a Sychotín se přesunul na termín Katova. Mně osobně je to úplně jedno, nás se snad bude týkat prioritně jen ŽL a EXL + nějakej zbytek, ale příjde mi to úsměvný…
Ondřeji, četl jsi to pořádně? Žernas byl od prvopočátku 21.5. ještě dřív než jste řešili termíny na ŽL. Nebo myslíš že jsme měli někdy závody VCB v sobotu?
Ondro, otevíráš tady staré rány.
Pokud ti nic neříká lobbing, nepleť se do toho.
A pokud se chceš hádat, zkus to někde jinde.
Díky.
Tak, mrkni, s kým se původní termíny kde kryly a pochopíš:-)
Léta se marně snažím o vštípení společného zájmu, ale už z principu se vždycky najdou individuality. Jestli je to dobře nebo ne, nechám posoudit historii.
Žďárská liga upadá… Co si budeme vykládat. Snižující počet týmů je alarmující. A místo toho, aby se pořadatelé, Rada a soutěžící snažili hledat způsoby, jak nalákat více tymů (například vyhnout se termínům okolních lig), tak si v klidu trvdohlavě stojí za svým a úpadek vesele bude pokračovat. A pak přijde nějaký „chytrák“ a napíše doslova „Mně osobně je to úplně jedno, nás se snad bude týkat…“. Pak nemá smysl vůbec diskutovat, protože komu není rady, tomu není pomoci.
Pájo, nesouhlasím s tebou že Žďárská liga upadá, jezdí méně týmů ale kvalitou se posunula o ohromný kus dopředu. Vyhnutí termínů okolních lig taky není cesta, už teď se uhýbá Ex, postupovým soutěžím a kam se má ještě uhýbat? Budeme běhat v zimě? Ale v ostatním s tebou souhlasím. Všichni na ŽL musí otevřít oči jaké jsou možnosti moderní doby, propagace a zaujmutí ať už týmů z okolí nebo nových tvořících se týmů. Doufám, že letošní rok ukáže, že je správná cesta podpory dalších kategorií. Vždyť se podívejte jenom na výsledky z Jablonecké haly. Dorostenců se zúčastnilo 529 v neděli a v sobotu se zúčastnilo 303 závodníků mužů a žen, přičemž někteří byli zároveň dorostenci co běželi v neděli! Podívejte se, kolik dětí dělá požární sport v okolních okresech. Tohle je největší potenciál jak rozšířit naše řady! Mladými lidmi, kteří budou motivovaní sportovat! První krok jsme udělali, založili kategorii (mám tam drobné výhrady jako přetlakový ventil, atd.) ale nesmíme usnout na vavřínech a pokračovat v této cestě. V dnešní době jsou mladí na sociálních sítích, vytvořme POŘÁDNOU facebookovou stránku, která bude mít řádné přispěvovatele. Starejme se o web ŽL, sdílejme fotografie. Jinak to nepůjde. A nějaké hádání o tom kdo za koho lobuje či ne, to bych nechal stranou :) navíc když mi nevyhověla jedna strana, proč bych já vyhověl jí, to plně chápu :)
Píšu to snad jasně, že se s nikým hádat nehodlám, ale ty tu na začátku sezony píšeš, domluvme se a ve finále, když hýbete s termíny, tak to tomuto problému moc nepomohlo. Ale jak to tu bylo řečeno…to nemá cenu řešit ;)
Moudřejší ustoupí… Ale ty jsi té moudrosti moc nepobral… Otevíráš něco, co už je vyřešené. Hádej se někde jinde s někým jiným.
Neser mě, Blaženo…cha, chá
Pořadatelé 22. ročníku Žďárské ligy kolo den datum místo čas delegát