Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Žádosti na 21. ročník 2016 | ↓↓↓ jít dolů |
Připomínám všem zájemcům o pořádání soutěže v příštím roce, aby do 31. 10. 2015 doručili na moji adresu žádost. Ideálně přivézt na vyhlášení, jinak třeba poštou. Adresa stejná: Netín 95, 594 43. Podmínky zůstávají stejné: papírová podoba, razítko a podpis odpovědné osoby.
Ještě náhradní adresa. Chata na hřišti :D
Zdar. Pokud byste porovnat svoje termíny s ostatními ligami v okolí tak tady je tradiční kalendářovník VC Blanenska: https://docs.google.com/…Lft_UJI/edit?…
Pokud Radostín dostane pořádání soutěže v příštím roce, tak si předběžně rezervujeme datum 3.7.2016
Letos to teda začíná brzo :-D ,ok, Čikov neděle 5.6.16
není na co čekat, moc vhodných termínu není :D
Máš recht ;)
Ahoj, tak Velké Meziříčí se bude držet tradičního termínu, takže 7.5.2016
Ahooj, když už to vypuklo, tak pro Jasenici neděle 19. 6. 2016
Ahoj, jestli soutěž dostaneme tak bysme chtěli pořádat 13.8. 2016. Díky
Zdravím pokud soutěž dostanem tak bychom chtěli sobotu 25.6.2015
tak o týden později 2.7.2016
Nazdar, tak Meziříčko teda 30.7.2016
Tak jak pane pjecedo ? ;)
Tož tak, tak…
Čikov, Heroltice, Horní Lhotice, Jabloňov (Lhotky Sport), Jasenice, Katov, Krokočín, Lhotky, Maršovice, Meziříčko, Netín, Radostín nad Oslavou, Stanoviště, Velké Meziříčí
Jeden půjde z kola ven, možná dva :D
Ač nejsem žádnej pamětník, tak pohled na žadatele, kde chybí Litava, ve mě vzbuzuje trochu nostalgie…škoda…
Tak v roce 2012,2011 bylo taky 14 soutěží tak proč né v roce 2016.
Pravidla jsou od toho aby se porušovali na ročník 2016 se dá změnit max.počet soutěží
…porušovala…
Souhlas, třeba na 12 :-DD
Souhlas s Laďou :)
Každá pohádka jednou končí Ondro. Tak alespoň, že se tam Čikov trochu nastartoval :-)
Jardo Jágruj, proč se nepodepíšeš? Nebo kdo by tak mohl pracovat v Zastávce u Brna pro firmu Thermona, výrobce kotlů? :) Ještě že tu máme ty IP adresy :)
V tom máš, Rosťo, pravdu…tam jsme to trošku nastartovali. Navíc, letos jsem na Litavě nebyl (fandil jsem na MS v Hokeji), takže já se loučil vítězně :-D. Jinak příspěvky nějakýho ....... pod jménem největšího sportovce ČR, bych mazal. Nicměné se divím, že tu o ty termíny není větší rvačka, když neberu volnej květen, vážně tam toho moc není…
My se hlásíme zase o poslední kolo ;) pravděpodobně 17.9.
Pro nás neznalé… Je nějaké datum, do kterého budou potvrzené termíny všech soutěží? :-)
Na schůzi ŽL
…která bude 9. 1. 2016 od 14.00 hod. v hospodě v Netíně.
Alkohol se bude podávat až po schůzi,neradi by jsme opět skončili dřív jak posledně :D
:-D :-D :-D
To je v pohodě. Hans bude prodávat venku z kufru, on to tak dělá. :-) :-) :-)
Bejvavalo ty časy už jsou pryč rostiku :D
V Pavlově se skončilo dřív? A kvůli alkoholu? No to jsou mně novinky…a jak se to dělá?
Dělá se to tak, že vedoucí, jenž má evidentně problém s verbálním projevem nechává kvapem hlasovat o něčem, co je potřeba ještě prodiskutovat. Já bych se v tom už nešťoural :-) :-) :-)
Pavlov? To si nepamatuju :D
No, něco na tom bude, protože zrovna Rosťu si vůbec nepamatuju…)))
zajímavé,že Litava,někomu chybět bude, zatímco Olší nechybělo nikomu…nostalgie se už asi opravdu nenosí:(trošku mne mrzí,že týmy které ŽL zakládaly už nikomu nechybí)…ale to už je asi život…
No, mně třeba chybí závody v Níhově…
No a mě zase stará dráha v Netíně :-)
Mě docela Letná ve Vel Mezu
Zdravím, předběžně pro Katov tradiční termín 14. nebo 28. srpna.
Ahoj, letos to sice dost trvalo a ještě neznáme všechny termíny postupových soutěží, ale něco už víme tak aby jste se mohli lépe rozhodnout. První postupovou soutěží v příštím roce bude okresní kolo dorostu a dospělých v Bystřici nad Pernštejnem 21.5.2016, OK Plamen pro mladé hasiče 28.5.2016 ve Žďáře nad Sázavou. Krajské kolo dospělých bude 6.8.2016 v Havlíčkově Brodě, krajské kolo mládeže bude a to ještě není jisté 11–12.6.2015 nebo o týden později a poslední soutěží v příštím roce bude 9.10.2016 v Mostištích podzimní kolo Plamenu a soutěže dorostu.
Doplňuji termín MČR hry Plamen a dorostu proběhne v termínu 1. – 5. 7. 2016 v Českých Budějovicích A MČR dospělých bude 25. a 26.8.2016. Ještě zbývá doplnit krajské kolo mládeže. Konečný termín padne ve středu 9.12.2015.
Zdravím všechnny. Mám prosbu na Heroltice, Jabloňov a Lhotky. Týká se to předběných termínů pořádání ŽL. Jelikož máme v plánu opět běžet 2 ligy, byli bychom vám moc vděční, kdyby jste sdělili, v jakých termínech máte v plánu ŽL pořádat, moc by nám to pomohlo a určitě nejenom nám, díky moc ;)
Ahoj, Katov 28.8.2016 Dík.
Pravděpodobně 11.9. 2016
Žádali jsme o termín 13.8.2016
Nikde jsem si vašeho příspěvku nevšimnul…navíc se dívám, že 13.8.16 chtějí pořádat i Maršovice…
Dávala jsem žádost písemně přímo Laďovi…
SDH Jabloňov bude žádat o termín 27. srpna
Termíny jsou předběžné, tady sem se dávají kvůli úspoře času na schůzi a možné předběžné domluvě. Kolizní datumy se budou řešit případně až na místě.
Zdravím, prosím pořadatele, aby si s sebou vzali příspěvek 1 500 Kč, aby mohl hospodář vybrat příspěvky.
Ahoj v novém roce 2016. Předně popřeji zdraví, sportovní štěstí a celkově vydařený rok. Připojuji se k předsedovi nachystejte si penízky na platbu pořadatele a prosím o razítko SDH tyto sbory, abych dohnal resty z minulosti. SDH Benetice, Hluboké a Jasenici, která dostane novoroční dárek od ŽL. DÍKY A TĚŠÍM SE NA VIDĚNOU
Letos nejsou žádné návrhy na změny pravidel? O čem se tam budem celý odpoledne dohadovat? :D
No, to jsou starosti. Prostě se budou všichni řádně občerstvovat. A nechcu slyšet,že bude někdo vyčítat předsedovi, že je občerstvenej o něco víc :-) :-) :-)
Cha, chá…nic, bude se šetřit