Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / ŽL ve Lhotkách 13. září | ↓↓↓ jít dolů |
SDH Lhotky vás srdečně zve na soutěž v požárním útoku, která bude zařazena do seriálu ŽL. Soutěž se bude konat 13. září od 11. hod na víceúčelovém hřišti Jakékoliv informace vám ráda sdělím tel. 776 25 7754
rezervace zde : http://www.firesport.eu/…ezervace.php#…
Může sem dát prosím někdo výsledky i pro ženy a né jen pro chlapy?? Díky
Omlouvam se, dnes dodam výsledky
Možná bych se Hanse i zastal. Řeší videa na vyhlášení, nahrání videí na web, hlasování pro dream team a kdo ví co všechno…navíc mi netvrďte, že ty body nemáte spočítaný už dávno na závodech…
Mame je spočítané co se nas a Krokocina tyče, když jsme o bod :D ale nas v Netině by zajímalo, jak jsme nebo nejsme před ostatníma :) každopádně zaneprázdnění Hanse chapem :)
Jo a ke všemu musí Honzík opravovat auto a vařit srnčí guláš :-) :-) :-)
Já to chápu, že je možná zaneprázdněn, ale je to trochu nefér, když chlapi tady mají výsledky sotva doběhnou a ženský ne
Soňo výsledky mužů se zadavaji ještě na závodech protože je na to čas když behaj ženský. Ale po skončení žen já jdu balit techniku a jdu na nástup. Výsledky žen mi na mail přišly včera večer. A bohužel chodim do práce neživí mě to. Pokud chceš dam ti profil na webu a davej si to tam sama.
Psala jsem, že to chápu a vím že to děláš ve svým volným čase. Ale musíte to brat tak, že ty ženský týmy by chtěli taky vidět výsledky a dívají se na to i lidi, kteří na těch závodech nebyli.
Bohužel výsledky nebudou ani dnes, teť jsem na emailu kontroloval výsledkovky a Lhotky mi poslali soubory ale všude jsou jen výsledky mužů takže stále čekám na výsledky žen. Pokud by měl někdo výsledkovku budu rád když mi ji pošle
Výsledky a body dopočítány
Děkuji :-)
Diiiky :)