Žďárská liga v požárním útoku

Mirek Jágrik

Ahoj lidičky, protože se blíží polovina letošního ročníku ŽL, TAK PŘIPOMÍNÁM, ABY JSTE SE DÍVALI KOLEM SEBE A VYBÍRALI NEJLEPŠÍ LIDIČKY NA JEDNOTLIVÝCH POSTECH, v obou kategoriích, abychom je mohli ocenit na vyhlášení v Netíně. Jinak všem pěkné prázdniny.

14.7.2015, 23.22
Ondra - Čikov

Zdravím, budeme hlasovat jako v loni ? Nebo provedeme anketu už ve Stanovištích s tím, že by si TEAM mohl odběhnout i útok ?

14.9.2015, 15.03
David - Stanoviště

Zajímavej nápad ;) jo každej běhá jinej styl a bylo by to složitý na domluvení, ale bylo by to zpestření poslední soutěže. My jsme pro.

14.9.2015, 19.14
Hans Cirkus

Udělal bych to jak říká Ondra. Na jihlavský to bylo zajímavý tak proc to nezkusit :)

15.9.2015, 04.08
Ondra - Čikov

Super, jen je potřeba vymyslet, jak to udělat. Nejspíš udělat formuláře (rád je udělám, abych usnadnil práci pořadateli), ty pak rozdávat při placení startovného (teď je na domluvě, kdo bude mít právo hlasovat) a vyplněný formulář odevzdat do 12,30h, třeba – to už by musel ale nejspíš pohlídat komentátor. Co provedení útoku ? Na 3B po mužích ? A předání cen nechat trochu ve slavnostnějším duchu – na vyhlášení ;)

15.9.2015, 07.10
Hans Cirkus

Po domluvě s Ondrou jsme dali dohromady formuláře a věci kolem Dream teamu. Ve Stanovištích rozdáme týmum které mají odjeto alespoň 8 soutěží formuláře kde vyplní dream team, nejlepší soutěž a nejlepší stroj. Do 12.30 se bude odevzdávat aby se mohl po mužích odběhnout útok nejlepších. To stejné u žen. Je něco nejasné? :D

15.9.2015, 20.20
Hans Cirkus

Ceny předáme samozřejmě na vyhlášení aby to bylo slavnostní :D

15.9.2015, 20.22
Ondra - Čikov

No, tak…pane Pešek…my čekáme :-D

16.9.2015, 06.06
Kidal Netín

Se načekáte…

16.9.2015, 08.50
Hans Cirkus

Chodí Pešek okolo :D

16.9.2015, 09.09
Hans Cirkus

Chodí Pešek okolo :D

16.9.2015, 11.36
Ondra - Cirkus

Co je porát :D nemám čas na formuláře, jebe mě z vyhlášení…, natisknu a donesu je na soutěž, Čikov nic nedostane :D

16.9.2015, 21.24
Ondra - Čikov

Čikov nic nechce, no…možná ten druhej flek :-D, formuláře mám hotový, tak se hezky soustřeď na vyhlášení ;)

17.9.2015, 06.56
Kidal Netín

To nebude z vyhlášení, co ho pozoruju ,tak delší dobu vykazuje paranoidní znaky schizofrenie s manickým syndromem. Myslím, že se to začalo projevovat od dob, co se začal pohybovat po Opičích horách…

17.9.2015, 08.24
Ondra - Cirkus

A nebo spíš vidím něco jinak, než ti co to viděli podobně před 14 lety :-p

17.9.2015, 22.27
Hans Cirkus

Výsledky hlasování Dream Team Žďárské ligy 2015: Muži: koš Hans Kupka Cirkus Netín spoj Mara Jonák Cirkus Netín stroj Jara Hladký Čikov béčka Radek Tesař Krokočín Pepa CejneK Radostín nad Oslavou B Proudy Martin Bradáč Lavičky Libor Kocanda Krokočín

Ženy: koš Lenka Kroutilová Krokočín spoj Věra Průšová Netín stroj Bára Bartůňková Velké Meziříčí FŇ béčka Terka Turková Netín rozdělovač Marie Štěpánková Velké Meziříčí FŇ proudy: Kristýna Jágriková Velké Meziřičí FŇ Tereza Bendeová Krokočín Monča Konečná Velké Meziříčí FŇ

20.9.2015, 13.43
Ondra - Čikov

Já jsem moc rád, že 95% týmů k tomu přistoupilo kladně a opravdu hlasovalo. Lidi byli u tratě snad všichni ! A to byl přesně ten záměr…

21.9.2015, 08.14
Hans Cirkus

Přesně jak říká Ondra :). Už mám výsledky jak dopadla soutěž o nej stroj a závod, výsledky na vyhlášení :)

21.9.2015, 09.20
Jméno:

Napiš taky odkud jseš. (Příklad: Petr - Bobrová)

Vzkaz:
Nechte prázdné (ochrana proti robotům):

Můžete používat zvýraznění textu, pojmenovávat odkazy a vkládat obrázky:

*kurzíva*, **tučný text** a ***tučná kurzíva***

"Pojmenovaný odkaz":https://www.zdarskaliga.cz

Obrázek: [* http_adresa_obrázku *]

"Jak se píšou ty hranatý závorky?"
[ = pravý Alt + f
] = pravý Alt + g.