Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / LITAVA 2015 | ↓↓↓ jít dolů |
http://forum.firesport.eu/viewtopic.php?… Ahoj, pozvánka a rezervačka na Soutěž v LITAVĚ.
Když by měl někdo problém s vložením rezervace, pište sem.
S rezervacemi problém nebude, prostě tam nikdo nejede :-D
Tak to je fajn, stejně nás to už nějak zmáhá :-)
Malej dotaz ohledně té kamery na čáře u terčů. Na schůzi se říkalo, že ta kamera se bude používat jenom tehdy, až podá tým protest, že viděl (neviděl) přešlap ne? Možná jsem to špatně pochopil, ale dnes se to stalo už podruhé, že po odmávnutí červeného praporku na terčích se šel rozhodčí podívat na kameru, jestli byl, nebo nebyl přešlap.
To těžko kamaráde, rozhodci se šel podívat pouze ve velkém Meziříčí kdy jsme se domluvili s Oskarem ze se podíváme jak to funguje. Na Litavě jsem mu záznam nepouštěl ani jednou. Nechaval vše na rozhodčím u nastrikove čáry
Tak to OK, ale dle informaci co jsem slyšel, tak se divalo i v litave, ale pokud to bylo tak jak rikas, tak vse ok :D
Nevím od koho kdo slyšel že na Litavě se někdo koukal na video. V VM je to na mě neboť jsem si chtěl být jistý jak dalece je video průkazné neboť byla tendence že to přešlap nebyl, ale video mě naprosto dokonale potvrdilo výrok rozhodčího čímž bych mu chtěl vyseknout poklonu za odvahu a velice dobré oko protože to byl jen okamžik co závodník na té čáře stál
Jídlo bylo jako vždy luxus, draha už potřebovala vyměnit, budu se těšit na novou dráhu s roční přestávkou :-P
Ale na kanady dobrý, ne ? :-)
S Kanadou až ve finále…
V semifinále…
No proto, Blekoto :-)