Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Návrhy pravidel 2015 | ↓↓↓ jít dolů |
Chtěl bych touto cestou s Vámi přátelé probrat změny pravidel pro nadcházející ročník 2015.Jestli budete mít nějaké nápady tak je sem napište.Návrhy na změny je efektivnější probrat zde v širokém okruhu lidí a na valné hromadě je schválit.
Několik postřehů ode mě :vyřešit učině ohlídání nástřikové čáry ,nabízejí se 2 možnost : 1-schválit seznam osob nejlépe proudařů kteří by rozhodoval na tomto postu podobně jako na technické přejímce tak 5 osob ,nebo 2-jít moderně s dobou a umístit na čáru kameru a v případě problému použít tento záznam jako nejvyšší rozhodovací prvek.
Obdobně jako závody EX bych na naší lize zavedl funkci delegáta soutěže který by dohlížel na hladký průběh soutěže a následně by ji ohodnotil a vypracoval by krátkou zprávu pro vedení Rady ŽL .Dám příklad budeme mít 13 závodů 13 pořadatelů každý má zastoupení v radě tak by si dotyčný delegát na valné hromadě vylosovat soutěž na kterou bude dohlížet .
Oba nápady jsou super. Kamera by byla 100%, jde jen o to ji mít, což by dnes neměl být problém. Delegát taky super nápad, když to napíše člověk za střízliva, mělo by to něco přinést.
Za mě jsou to tyto změny:
Možná bych se zamyslel taky nad startovkou. Myšleno , zákaz změn před závodem nebo pod nějakým postihem. Nebo......strarý dobrý pravidlo…start podle příjezdu (zaplacení startovného)..
Určitě jsem pro to, aby se zaměřilo na kvalitu rozhodčích u nástřiku. Většinou tam pořadatel posadí někoho, kdo mu prostě zbude. Takový člověk potom radši nezvedne červený praporek, aby neměl problémy. Radši dělá, že nic neviděl a má klid. Podobné je to u měření hadic. Občas je vidět to, že se pustí krátká hadice se slovy: „To je dobrý, to je jen o pár centimetrů“. Nebo v dalším případě přiběhnou dva členové družstva a na každém konci hadice silou zatáhnou a rázem má hadice o 10 cm víc. V tomto případě by měla následovat podle pravidel rovnou diskvalifikace, ale ..... :(
No, zkrátka se bude o čem bavit :;)
Kamera, to je nápad. Bude to dělat Honzík, u toho jsem viděl kameru :-)
Diskuze tu nějak stojí, proto přikládám téma k diskuzi. Atletický svaz od letošního roku vyžaduje pro VŠECHNY registrované sportovce lékařskou prohlídku dle vyhlášky 391/2013Sb. (http://www.cuscz.cz/…s/671Yjd.pdf) . Tato vyhláška nařizuje všem sportovcům, kteří dělají výkonostní sport v registrovaných soutěžích a jsou registrovaní v organizaci, která zajišťuje přípravu pro tento sport, aby měli potvrzení od lékaře o způsobilosti. Co požární sport a Žďárská liga, jak se k tomu postaví?
Předpokládám, že Žďárská liga nijak. Otázka, co s postupovými soutěžemi organizovanými centrálně. Ale na to jsou jiné hlavičky…:-)
Dle mého soudu to bude naprosto totožné jako předloňské pojištění – nepojištění bez přetlakáče, či s ním. Spousta humbuku kolem, a pak pooooozvolné uklidňování… A hnidopichové, ať se v tom vrtají, jak chtějí
Tak já bych poslal alespoň vedení ligy k odbornému lékaři. Ať máme jistotu, že je vše v pořádku. :-) :-) :-)
Rosťo nemusíš mít obavy. Teď jsem mluvil s Vláďou a už se ke gynekologovi objednal.
Tak to Míro rád slyším. Bych nerad, aby liga přišla o takový klenot. Jenom kůli zanedbání pravidelných prohlídek. :-)
Taaaak se mně ulevilo. Mám po vyšetření… Asi to projde, protože cituji ze zprávy lékaře: "Sliznice růžová, prostorná, klidná, bez výtoku. :-)))
Aj, doufám, že to na funkci nebude mít vliv, no kdyžtak mám náměstky;-)
Jo, to vypadá slušně. Důležitej je ten prostor, aby se vešlo hodně informací :-)
Prd informace, hodně chlastu:-DDD
Všimnul jsm si :-) :-) :-)
Hodně chlastu?? Nevím jak pro ostatní ale pro mě celkem fraška ta schůze :D. Ale na to má každej svůj názor. Vím, že se to odhlasovalo ale ty Maršovice je velká škoda ale jejich blbost, že se nedokážou ani omluvit :)
No, nevím, co jsem Ti řekl po cestě domů,že takhle reaguješ, nicméně si myslím, že vše podstatné se domluvilo. Škoda jen, že nikdo z pořadatelů nezačal s placením vkladů, tak to budem muset nechat na jarní schůzi nebo vyhlásíme soutěž „Chyť si svého Jágra“. Třeba to Míra nějak vymyslí…:-D Jinak děkuji Pavlovákům za zázemí, jen mají tu vodu nějakou silnou:-DDDDD
Ani se neptej co jsi mi nakecal :D
V jiném stavu většinou nekecám:-DD Asi to letos vyhrajem, že???
Jak jinak :D :D