Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Vyhlášení výsledků 2014 | ↓↓↓ jít dolů |
Vážení, sice jsme téměř v polovině, nicméně připomínám všem zájemcům o pořádání slavnostního vyhlášení letošního ročníku, že je čas podat žádosti. Podmínky najdete v pravidlech. Protože další soutěž bude až v srpnu v Radostíně, je nutné žádost doručit na soutěž ve Lhoticích, kde se také rozhodne, aby byl dostatek času na přípravu.
A my, kteří se nezapojujeme do celého dění bychom mohli pomoci navrhnout třeba písničku na úvodní videoklip. Já navrhuji tedy tuto https://www.youtube.com/watch?…
Pochybuju, že se tohle dá léčit ambulantně :-)
Ideální písnička na střih
Rosťo, musíš ještě napsat interpreta, nebo sem dej odkaz, tu písničku o jsi napsal neznám :D
Poslední měsíc, 28 dní do posledního závodu, 4 poslední soutěže. Blíží se nám konec dalšího ročníku Žďárské ligy a jak už je zvykem, opět vše ukončíme slavnostním vyhlášením a tentokrát zavítáme do Pavlova. Kluci mi svěřili opět tvorbu klipů na vyhlášení a proto vyhlašuji soutěž . Vyberte nejlepší song do Úvodního klipu Žďárské ligy 2014. Kterej song podle mého uvážení bude nejlepší dostane na vyhlášení lahvinku kořalky a něco od FIRETV :)
Taky se přídám s bombastickou písničkou ;)
Nemusíte dál přidávat písničky do úvodního klipu. Song již byl vybrán :) flaška doputuje výherci :)
Tak a je to venku. Kidal vyhrál flašku :-)
Škoda že nepiju :-(((
Dost bych zvažil jestli pro příští roky na vyhlašení nesnížit počet klipů pro ženy a přidat klipy pro muže.Můj osobní návrh je 12 mužských, 8 ženských. Je to jen návrh nikomu to nevnucuju.
Tak zvažuj, hodně štěstí Jardo :-) .
Něco pravdy na tom je, taky hodlám tohle téma řešit na schůzi jestli by nebylo lepší krapet to snížit u žen
10 týmů žen je dost, to je i můj názor…
Příští rok bude běhat víc ženských týmů než mužských :-D
Když vezmu, že stanovený počet závodů pro celkové hodnocení splnilo 22 mužských a 12 ženských družstev, tak ženských klipů to dělá 5,4. Buďme však velkorysí a dejme šest.
Nebo zachovejme poměr a při ponechání deseti klipů ženských mě vychází mužských 18. Tudíž má klip Litava a já su spokojenej :-) :-) :-) . A protože mě má Honzík rád, tak to udělá a nebude brblat :-) :-) :-)
Má to i jinou stránku:-)
Brblat budu furt :D