Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Žádosti na ročník 2014 | ↓↓↓ jít dolů |
Termín už je tady, definitivně uzavřu v pondělí.
Jak bývá zvykem, abecedně: Čikov, Heroltice, Horní Lhotice, Jasenice, Katov, Krokočín, Lhotky, Litava, Maršovice, Netín, Radostín nad Oslavou, Stanoviště, Velké Meziříčí.
Výhrůžky ještě chodily z Mexika, ale zatím nic. Tož uvidíme.
Jsem rád, že žádájí Horní Lhotice a doufám, že jim to výjde ;)
Zrušíme Čikov a dáme Lhotice :D
Aktualizace:Čikov, Heroltice, Horní Lhotice, Jasenice, Katov, Krokočín, Lhotky, Lhotky Sport, Litava, Maršovice, Netín, Radostín nad Oslavou, Stanoviště, Velké Meziříčí.
Kdyby náhodou někdo nechtěl křížit svůj termín s EX ČR tak tady jsou jejich soutěže: http://www.sdh-netin.cz/
Nebo tady: 14.6. Olšovec 15.6. Radíkov 21.6. Letohrad 12.7. Pustkovec 13.7. Velké Hoštice 19.7. Plumlov 20.7. Lipová 26.7. Petrovice 27.7. Lhotky 16.8. Pasohlávky 17.8. Lavičky 23.8. Radimovice 24.8. Benešov u Semil 30.8. Vacenovice
Po včerejší konzultaci ve Lhotkách jsme si ujasnili, že chceme přiští rok naplno uspořádat extraligu a v tuto chvíli bohužel nejsme schopni zajistit naplno obě dvě soutěže, takže jsme se shodli že odstoupíme z kandidatury na uspořádání závodu ŽL. Doufám, že to všichni pochopí. Soutěž Extraligy ve Lhotkách bude s největší pravděpodobností v neděli 27. července.
Nic jiného jsem samozřejmě nepředpokládal, ale zadní vrátka je třeba si nezavírat:-))
Jinak Ex je rozhodnuta (už se těším na výkon LP z Žernovníku v Lavičkách po dvoudenním pouťovém veselí v Netíně:-DD), tož přemýšlejte nad termíny. Moc toho na prázdniny nezbylo, ale samozřejmě nechci nikoho k ničemu pobízet, každý ať se zařídí dle svého svědomí. Jen bych prosil neobsazovat termíny postupových soutěží. U nás bude zřejmě aktuální okres a kraj.
Laďo, je to tak jak píšeš. Díky. Jinak jsem mluvil s Mirkem a okresní kolo se předpokládá 24 nebo 31. května (soboty) a krajské kolo zřejmě 14. června, republika mužů je 28–29 červen
Ahoj, Katov předběžně 31.8.2014. Tedy jestli mu bude přidělena soutěž.
Zdar, pokud Jasenice dostane soutěž, tak to bude v sobotu 2. 8. 2014 ;)
Netín 1.6.
Já si myslím Že ten Žernovskej to zvládne :p
Zdravím, předbězně prosím Stanoviště 21.9 2014. Díky
Čikov předběžně 7.6.14
Horní Lhotice předběžně 28.6.2014
Tady skládám předběžné termíny soutěží v okolí + ExL https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?…
Krokočín 22.6.2014
Lhotky 14.9.2014
Ahoj, pro pořádek upřesňuji termíny postupových soutěží: 17.5.2014 – OK dorost a dospělí 31.5.2014 – OK Plamen 7.6.2014 – OK klasika (ŽL nevadí) 14.6.2014 – KK dospělí 21.6.2014 – KK Plamen 22.6.2014 – KK Dorost 28.6.2014 – MČR Dospělí 2.-6.7.2014 – MČR Plamen a dorost
Jinak se mějte a pěkné svátky a na silvestra ať se daří.
Radostín nad Oslavou 3.8.2014
Jasenice se teď začíná přiklánět spíše k termínu 6. 9. 2014, do soboty to rozsekneme ;)
Nevím jestli se dostala informace mezi vás, ale na žádost sboru z Laviček bude prohozený termín Lhotky-Lavičky. V podstatě žádná změna, jen 27.července budou Lavičky a 17.srpna Lhotky. Oficiální schválení radou Extraligy bude v březnu.
Tak, že by přece jen netínská pouť? :-D
Tak nějak :D