Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / 24. 8. HEROLTICE - 8. kolo | ↓↓↓ jít dolů |
SDH Heroltice si Vás dovolují pozvat na 10. ročník soutěže v požárním útoku a 8. kolo Žďárské ligy Heroltická hasičská sešlost, která se bude konat v sobotu 24. 8. 2013 v Herolticích na hřišti pod obcí. Rezervace je možná zde: http://www.heroltice.net/index.php?…
Ozvěte se mi prosím na tel 728615781 ohledně přenosu děkuji :)
už sem jim to vzkázala, měl by se někdo ozvat :)
Tak jsem Laďo zvedavej, kolik toho zítra popíšeš, protože podle toho jaký mám informace, tak kompletní bude tak 4–5 týmů :-D
Poupravíme pravidla ;-)
Po závodě v Herolticích jsem byl informován telefonicky, že byly problémy s časomírou a proto nebudou výsledky závodu v Herolticích započítávány do celkového pořadí ŽL. Bylo mi divné, že takové rozhodnutí udělala výkonná rada z důvodu závady při posledním útoku. Ale nechť, nebyl jsem přítomen, nemohu posoudit zda skutečnost odpovídala situaci na níž myslí pravidla ŽL ustanovením, které nakonec bylo uplatněno – tedy nezapočítávání dílčího závodu do celkového výsledku. Nyní večer, když jsem se vrátil z mých hasičských funkcionářských cest jsem si zapnul internet, abych jsem si prohlédl alespoň výsledky závodu a zjistil jsem dvě skutečnosti, které neodpovídají pravidlům ŽL:
Honza Slámečka st.
Rada ŽL naznala, že po celou dobu kategorii mužů, šla časomíra jak měla. I hlavní rozhodční potvrdil, že časy naměřeny časomírou a ručně (stopkami)se podobají". Na základě těchto faktů se hlasovalo. Hlasování dopadlo jednoznačně ! A nechyběl snad nikdo. A při hlasování o anulování kategorie žen byla naprostá většina pro to, aby se soutěž anulovala. A že by se začalo nějak moc diskutovat o tomto rozhodnotí, to se říct určitě nedá, ale když se už několikrát mluvilo o jednotné časomíře na výročce, jó to bylo řečí…pozdě býka honiti.
Nazdar Honzo, tak jsem nějak letos přemýšlel, proč mají holky z Olší v sobě tolik zášti a zloby. A ejhle, mají podporu pěkně zvysoka:-). Na kalkulaci s pořadím opravdu v té chvíli nikdo nepomyslel. Pravidla jsou jasně stanovena a napsána, něco jiného je jejich aplikace. Kategorie mužů skončila bez jakýchkoli pochybností, bez protestů, proto byla řádně ukončena. U žen se nezkoumalo, zda časomíra běžela správně, ale hájilo se poslední družstvo Lhotek Sport, protože elektronicky nebylo možné je změřit. Protestovat můžeš, ale je to to jediné, co proti tomu můžeš dělat. a šalamounské rozhodnutí je synonymem moudrého rozhodnutí ;-). Vaše holky mají naběháno, tak si myslím, že jeden závod je nemůže rozhodit.
Díky za vysvětlení. Já s nikým nemluvil, jen jsem vycházel z toho, co jsem zjistil v noci na internetu a z jedné krátké odpolední sms. Díky za vysvětlenou. Ozval jsem se jako člen SDH a to jsem přiznal. Poznámka o podpoře „zášti a zloby“ holek z Olší někým z vrchu možná zní úsměvně, ale mě to zas tak legrační nepřipadalo. Omlouvám se, že jsem se do diskuse (poprvé po dlouhé době) vůbec zapojil. Honza Slámečka
Uznávám, že interpretace textu je u každého značně rozdílná a co jednomu připadá jako vhodná a vtipná poznámka, může druhý vnímat negativně. Pokud jsem se tě dotknul, tak se omlouvám a těším se dnes na osobní setkání. Vše dobré!.-)
Ahoj, tato liga se podobá Extralize ČR, ty týmy co dají pěkný čas a stane se něco s časomírou tak si to odhlasují, aby jim to prošlo, ale kdyby to nedal některý tým co si dal osobák 16ku tak je proti do bodování do ligy.Přeci si nebudou sypat uhlí na sebe, když to potřebují.
opravdu se mne po dlouhé době nadzvedlo ze židle něco co zde napíše někdo kdo má být naprosto nestranný…Laďo myslím si, že jsi to dost přehnal když zde mluvíš o zlobě a zášti holek z Olší,možná myšleno jako vtipná poznámka mně to přijde jako urážka…jelikož se stále počítám mezi jednu z členek týmu Olší dost se mne to dotklo......o rozhodnutí ŽL samozřejmě nelze pochybovat,ale tohle je moc…
Honzovi jsem se omluvil, i osobně. A pokud se týče nestrannosti, nemyslím, že bych pochybil. Neříkám, že bychom se všichni museli objímat a klepat si po ramenou, ale nejsem slepý a hluchý, abych si nevšimnul, že něco není v pořádku. A uvěřit tomu, že se nám nedaří, protože nás nemají rádi a dělají všechno pro to, aby nás vykousali…žije se s tím asi líp. Ještě bych psal dál, ale po zkušenostech to raději nechám na osobní promluvu.
Pár fotek z mužské kategorie, zaměřeno na rozdělovače, proudaře a káď :-D http://dokulilova.rajce.idnes.cz/…3_Heroltice/
Nedá mě to a musím pochválit polívku. Samá chuť, moc dobrá !
Kuchařka děkuje za pochvalu :-)