Žďárská liga v požárním útoku

Rosťa - Litava

Přátelé, přestože Jan z VM trochu podcenil pravidla vystupoování na stránkách, stojí za zvážení se zamyslet nad tím, co měl na mysli. Bavíme se tedy o nastupování v dresech. Osobně jsem jeden team upozorňoval na tohle pravidlo při nástupu. ( v podstatě jsem byl ignorován). Asi se nedá nic dělat, ale bude muset být stanoven rozpis služeb. Mám na mysli, že členové rady ( díky nekázni družstev) budou muset na nástupech ústroj družstev kontrolovat.

13.5.2013, 18.53
Kidal Netín

Už jsem myslel, že bude nuda.....

Jinak vše nové je třeba vstřebat. Ani jsem nečekal, že vyjímek bude tak málo. Jde ale o pravidlo, které nemá zásadní vliv na výkon družstev, spíše bylo vysloveno a schváleno z estetických důvodů, abychom na nástupu nevypadali jako plantážníci.

Co se týče V. M., při vší úctě k pravidlům, a s přihlédnutím k počasí, je mi milejší teplá (dle možností suchá) bunda, než krásně vybarvené, leč nachlazené osazenstvo.

Na Litavě už to bylo mnohem lepší, zaregistroval jsem opravdu jen vyjímky, např. Čikov, ale tam byla situace velmi kritická a z vrozené empatie mám k těmto stavům pochopení :-), a přehozené dresy přes ramena…no, máme to nové, tak to nechceme hned prošoupat.

Shrnuto: lepší než přesvědčovat zatvrzelé, lepší nechat, ať si na to přijdou sami.

13.5.2013, 23.38
Ondra - Čikov

Nevíš, prosím Tě, kdo z nás byl na tom nástupu ? My jsme se o tom včera bavili a nikdo nebyl schopnej říct, jestli tam byl nebo ne… :-D

14.5.2013, 06.45
Petr S. - Zbraslav

Cest, byl tam Pata – jistym krokem si dosel pro stanglu salamu a pak se odebral zpet za zbytkem tymu ke koralkam :-D

14.5.2013, 07.57
Ondra - Čikov

No, s tím jsme pak jeli ke svatý Anně na pohotovost, měl špracnutou čočku v oku. Do Čikova jsme prej dojeli kolem 22,30 :-D. Doufám, že v Netíně to bude klidnější :-D

14.5.2013, 14.35
Kája - Lhotky Sport

Osobně chápu, že by bylo jistě estetické, kdyby všichni členové družstva byli na nástupu v dresech, ale pokud není příznivé počasí, přijde mi to pravidlo spíš kruté pravidlo (třeba pro košaře). :-) Myslím, že by bohatě stačilo, kdyby se dodržovalo při hezkém počasí a při horších stačily převlečené pouze osoby, co vystupují pro ceny..;)

14.5.2013, 20.04
Marcela - Jasenice

Je to lepší být na nástupu všichni v dresech, ale nemůžete chtít po košařích/košařkách aby byli pořád v mokrém. A myslím,že družstva nejsou tak bohatá aby si mohla dovolit více dresů, jako náhradu. Takže souhlasím s tím,že by mohlo stačit, aby byly převlečené ty osoby, které jdou pro ceny :)

14.5.2013, 22.48
Kidal Netín

Co to je za košaře/ku, že je mokrý/á? Musíte víc trénovat, abyste se to pořádně naučili…;-)

15.5.2013, 08.04
Rosťa - Litava

Jak to tady čtu , tak jsem zjistil , že se družstvo skládá ze sedmi košařů. :-)

15.5.2013, 08.20
Hans Netín, FIRETV

Laďo :D tak mi ukaž jak mám udělat koš aniž bych se namočil :D

15.5.2013, 13.47
Jan - Velké Meziříčí

Všichni se vymlouvají na košaře, že jsou mokří, to chápu, ale podle mě ostatní členové mají dresy suché. A navíc při nástupu před soutěží mohou v suchých dresech nastoupit všichni a to se stejně neděje. Hlavně, že se pořád plácáme po ramenou (někdy tedy dost neopodstatněně), jaká je ta naše liga skvělá a nejlepší a pak to na nástupech vypadá jako na podprůměrné pohárovce.

15.5.2013, 17.16
Hans Netín, FIRETV

Osobně mě nedělá vůbec problém si tam v dresu stoupnout. Sám jsem si radši objednal dva dresy, někdy člověk jde i víc jak jeden pokus za závod a dva dresy se určitě neztratí, takže bych nehledal zas tak velikou omluvu jestli je to košař nebo proudař. Někdy se může stát, že bouchne hadice a může být mokrej každej člen z družstva.

15.5.2013, 22.14
Ondra - Čikov

Kamaráde Jane z VM, já teda nevím, s kým mám tu čest, ale vím, jak to vypadá na pohárovkách, a ostatních ligách, páč za poslední 4 roky objedeme mimo ŽL dalších cca 20 soutěží a můžu ti říct, že je to trochu jinak. Minimálně o 180° ;) A k té podprůměrnosti bych řekl, že mnohem víc patří nedostat papír s tím, jak tým dopadl, aspoň teda z mýho hlediska. To že jsou na nástupu týmy, který vyhráli nebo si daly osobák a jsou nalití, tím pádem moc neřeší, jestli mají dres nebo jsou pomalovaní lihovkou do půl těla, tomu prostě nezabráníš…to už je druhá strana toho sportu a někdy docela příjemná ;)

16.5.2013, 06.45
Jan - VM

No dobře, ale vezmi si to z té druhé stránky. Jednou je to napsáno v pravidlech, tak se to musí dodržovat. Pokud se nedodržuje jedno pravidlo, proč by se tedy měly dodržovat i jiná pravidla??? Představ si například situaci, že rozhodčí změří hadici a bude krátká, tak podle mě, nemůže být tým diskvalifikovaný. Nejde jedno pravidlo vyžadovat a druhé ne, kdo by se v tom pak vyznal…Takže jako řešení vidím, toto pravidlo zrušit nebo ho začít na soutěžích uplatňovat a porušení trestat..:)

16.5.2013, 08.32
Martin - Lhotky Sport

A co byste jim udělali? Týmům, které nejsou na úvodním nástupu? Týmům, které jsou na úvodním nebo závěrečném nástupu bez dresů?

16.5.2013, 09.15
Jan - VM

Odebrat body..:)

16.5.2013, 10.09
Martin - Lhotky Sport

Odebrat body za to, že v dresech „neudělá parádu“? To už bychom taky mohli brát body těm, kteří se opijou do špatné nálady, přijedou v nehasičském autě, mají orezlou mašinu, špinavé hadice, …

16.5.2013, 12.30
Rosťa - Litava

O náladě, autě, orezlé Bačově mašině a špinavých hadicích se v pravidlech nepíše :-)

16.5.2013, 13.17
Ondra - Čikov

No, když jsme u těch dodržování pravidel, tam můžeme taky odebírat body za to, že se u vás nerozdávaly listiny s výsledkama, což je v pravidlech taky.. .? A rovnou všem týmům pořadatele a pokud body nejsou, půjde se do mínusu. ABSOLUTNÍ KRAVINY !!! My na tohle dojeli například v Šošůvce nebo kde jsme to byli. Vyjeli jsme na VCB, nějaký 8. místo a 0b, pak jsem zjistil, že když nemáme 4 členy v dresech na nástupu, jsme bez bodu. Kdyby se to stalo třeba v prvním kole na Žerňasu a za předpokladu, že chceme odjet celou VCB a při umístění na bedně, tak bych byl pěkně nasranej! Ale aspoň tu není nuda ;)

16.5.2013, 13.21
Rosťa - Litava

To je těžký dostat listinu a nepamatovat si to:-) Co si pamatuju, tak na exl. to byla běžná praxe, že se kontrolovali čtyři v dresech. Problém to snad být pro nikoho nemůže. Mokrý, nebo vlhký košař, nebo košařka ať je v rámci zdraví klidně ve vaťáku v autě.:-)

16.5.2013, 13.56
Peťa - Jasenice

Výborná diskuze. Mám řešení. Hans všem košařům a narážečům koupí druhý dres (náhradní), aby jsme všichni na nástupech mohli být v dresech a v suchém. A pak nebude co kontrolovat a srážet body. Jen tak mimochodem, kvůli krásnému počasí ve VM a v Litavě to někteří kvůli mokrým věcem odstonali.

16.5.2013, 21.28
Kidal Netín

Rozmazlenost:-)

Já z nich vojáky udělám.....ku­.va…!!!

16.5.2013, 22.15
Hans Netín, FIRETV

:D :D jistě Peťo, přikůpíme :D

16.5.2013, 22.35
Verča Lhotky

Chtěla jsem držet pusu, ale nebudu!!!Jane z VM na soutěži ve Velkém Meziříčí jsme za 7. místo dostaly tašku s drogerií bylo v ní sedm věcí ( aviváš, mýdlo atd.)Docela pěkná cena až na to, že doba spotřeby u všech výrobků byla v rozsahu od roku 2004 – 2008, vše bylo konzistence sraženýho tvarohu, tedy nepoužitelné. Neběhám kvůli cenám, ale tohle byla síla. Na nástupy v dresu chodím, když je mi zima dám si bundu – to mi radí selský rozum :D

16.5.2013, 22.36
Ondra - Netín Cirkus

Na nástupu stačí čtyři a košař s mokrým dresem je jen jeden, dobře ještě nalejvač, :-) ale pořád je pět lidí v suchých dresu (pokud samozřejmě neprší), tak kde je problém? Asi špatně počítám :-D

16.5.2013, 22.40
Kidal Netín

Hlavně v suchym dresu…:-)))

16.5.2013, 22.49
Hans Netín, FIRETV

Laďa bude jako vzor na každé soutěži stát v dresu, helmě a pásku na nástupu :D :D hlavně v suchým dresu :D

16.5.2013, 22.57
Kidal Netín

Jo, teď jsem svlíkl dres a zpíval švédskou hymnu…krásný text…

16.5.2013, 23.02
Ondra - Čikov

Super Laďo, nauč se to na harmoniku a v Netíně si to dáme místo tý český při nástupu :-D

17.5.2013, 06.27
Rosťa - Litava

Všichni se shodneme, že úvodní nástup není problém, doufám. Kámen úrazu tedy bude v tom závěrečném. Ale myslím si, že někteří hledají problém, tam kde není.Min. 4 dresy by se tedy měly najít. Když je chladno, tak se dají oblíct třeba na mikinu. Když je teplo, tak adekvátní náhradou můžou být jednotná trička s potiskem. Všichni pořadatelé se snaží sehnat sponzory. Někteří chtějí fotky. Hlavně z vyhlášení, předávání cen. To, že na nástup nepůjdeme jako kašpaři je maličkost, kterou bychom měli udělat. Se nám totiž může stát, že další rok nedostaneme ani tu krásnou tašku s drogerií :-) . Takový projev úcty ke sponzorům a celé lize nás tolik námahy zase nestojí. A děláme to vlastně pro sebe.

17.5.2013, 07.41
Kidal Netín

Sic Rostík sem tam mele kraviny, musím sklonit hlavu a než souhlasit, děkuji.

Škoda, ta diskuze se slibně vyvíjela…:-)

Tož, pro pobavení musím otevřít ty starší… třeba asfalt ve Stanovištích nebo problémy našich zlatých hochů :-)))

17.5.2013, 21.50
Pan co tomu rozumi - žble

řešite tady naprosty blbosti, starejte se se o to, jak je kdo dobrej, ne na koho dokazete vymyslet nejvic nesmyslu

18.5.2013, 01.26
Vašek-Litava

To Ondra-Čikov: No nevím, jestli je příjemná věc ožrat se na závodech, dělat tam bordel, rozkopávat koše, které jsou poloprázdné a na nástupu být ožralý. Chci tě vidět, až bude v Čikově soutěž, jak se hned pohrneš k uklízení!

18.5.2013, 14.20
Ondra - Čikov

Bohužel nevím, co má společnýho rozkopávání košů s mokrejma dresama na nástupu, ale divil by ses, my se po našich závodech do toho poklízení docela hrneme, aby jsme pak v klidu mohli pít a pít… ;)

19.5.2013, 11.57
Vašek-Litava

S mokrejma dresama to nic společného nemá. Tohle byla narážka na ten tvůj výrok, že opít se je příjemný! Myslím si že vždycky ne.

19.5.2013, 14.42
Kidal Netín

Ach to nezkušené mládí.....

21.5.2013, 08.25
Ondra - Čikov

:-D :-D už jsem se bál, že tato reakce nepříjde :-D

21.5.2013, 11.42
Rosťa - Litava

No, tentokrát zase musím já souhlasit s Trampolínem :-)

21.5.2013, 13.42
Jméno:

Napiš taky odkud jseš. (Příklad: Petr - Bobrová)

Vzkaz:
Nechte prázdné (ochrana proti robotům):

Můžete používat zvýraznění textu, pojmenovávat odkazy a vkládat obrázky:

*kurzíva*, **tučný text** a ***tučná kurzíva***

"Pojmenovaný odkaz":https://www.zdarskaliga.cz

Obrázek: [* http_adresa_obrázku *]

"Jak se píšou ty hranatý závorky?"
[ = pravý Alt + f
] = pravý Alt + g.