Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / 11.5. Velké Meziříčí | ↓↓↓ jít dolů |
Sbor dobrovolných hasičů Velké Meziříčí si Vás dovoluje pozvat na XLIII. ročník soutěže MEMORIÁL JAROSLAVA VAŇKA
Soutěž proběhne 11.5.2013 od 11:00 na hřišti za III. ZŠ ulice Školní.
Povrch u základny: Tartan Povrch pro hadicové vedení: umělá tráva
Soutěž proběhne dle směrnic hasičských soutěží s úpravou pravidel dle ŽL.
Odkaz pro rezervaci startovního pořadí: http://forum.firesport.eu/viewtopic.php?…
Přenos asi nejede co? :-(
vysledky ano zdarskaliga.cz/prenos
Přenos vubec nepojede???
Přenos byl z technických důvodů zrušen ale vše nahráváme do záznamu a již teď na kanálu FIRETVCZ jsou útoky ke shlédnůtí https://www.youtube.com/user/FIRETVCZ
Budou i výsledky finále?
Na videu z VM jsem nenašla Lhotky ženy, našla jsem tam Lhotky SG a to nemáme, prosím o nápravu.
Pavle, Marku, Tomáši. Nad polem vzkaz,máte červeně napsáno, napiš taky odkud jseš, bylo by fajn,kdyby jste to respektovali,už nějakej ten pátek to tady tak funguje. Jinak Hanzi a vlastně i Marceli,supr práce. Člověk dojede ze závodů a už se může podívat na útoky ;) a ten koš ve finále taky nebyla zrovna marná práce ;) hodně dobrý…
Naďo, tet jsem to kontroloval a video které tam podle tebe není máme nahrané, zkus to znova, případně bych ti poslal odkaz. Útoky z rozstřelu už jsou taky nahrány ať to máme pěkně kompletní. Ondro díky moc, moc nás mrzí, že jsme nemohli vysílat online, tímto se ještě jednou omlouvám pořadatelům, tak jsme se snažili aby byly útoky ihned na youtube :). Jo ještě jednou dík Ondro :).
Díky všem, kteří jste přijeli do Velkého Meziříčí a zahájili myslím že důstojně novou sezónu Žďárské ligy. Všichni jsme dělali co jsme mohli, aby se soutěž vydařila. Bohužel zklamala technika, ale to se hold stane a Hans dělal co mohl aby byly všechny útoky co nějdřív ke shlédnutí. No a počasí nebylo ideální ( jak se říká počasí dělá 90% úspěchu), povrch hřiště byl ale pro všechny stejný. Ještě jednou děkuju všem rozhodčím, kteří nám pomohli, Martinovi za výsledky a soutěžícím přeji hodně sportovního štěstí do zbývajících teď už „jen“ jedenácti závodů v letošním ročníku ŽL.