Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / LITAVA : rezervace | ↓↓↓ jít dolů |
Přátelé, kamarádi i vy ostatní :-) ,
kdo se chystáte na soutěž do Litavy. Již tradičně máte možnost si zajistit startovní pořadí na www.firesport.cz v pozvánkách.
Všem se omlouváme ale z technických důvodů dnes nebude online přenos z Litavy. Máme menší technické problémy které nám nedovolůjí vysílat. Budeme vše opět nahrávat na kameru a ihned dávat na youtube, takže o nic nepřijdete :)
A budou někde k dispozici průběžné výsledky?
škoda,videa nějaká už jsou, ale stejně bez toho že by bylo slyšet komentátora,takže časy nevíme, můžeme jen odhadovat:(
Považuji za luxus – přijít ze závodů a pustit si útok na videu. Díky všem, kteří se o to starají.
Co vysledky? Muze nekdo dat do „vysledku“ nebo alespon sem do diskuze. Diky.
Televize se napravila výsledky se pokazily :-D
Jestli náhodou nejste zmlsaní. Nevím o lize, kde by 4 hodiny po skončení soutěže nervózně volali po výsledcích.
Jenže ŽL není jen tak ledajaká liga :-p
Dělám z dobré vůle online výsledky z mobilního telefonu, skoro na každé soutěži. Někdy je docela těžký aby vydržela baterie, hlídat změny ve startovní listině, průběh soutěže a především správnost výsledků …
A když jednou nejsem na celé soutěži a nemůžu tudíž online výsledky udělat, fakt nemám náladu přijít domů, doplnit výsledky na web a číst tvoje poznámky, že se výsledky rozbily.
Dejte mi na každé soutěži stůl na klidném místě, elektrickou zásuvku, internetovou přípojku, příspěvek na dopravu a technické vybavení a budete mít 100% spolehlivý výsledkový servis. Nevidím v tom problém.
Chtěl bych se zeptat jak to vypadá s videi z Litavy? Našel jsem videa všech týmů jen naše ne, tak jestli na nás pánové od televize nezapomněly :-)
Omlouvám se ale pokus Zbraslavi tam asi opravdu není, občas se stane, že kameraman si někam odskočí a já se zrovna chystám. Takže občas nějakej ten pokus vypadne ale určitě se budem snažit aby se to nestávalo