Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Vyhlášení | ↓↓↓ jít dolů |
Tož, pište své postřehy.
Dle mého soudu to probělo poklidně, důstojně, samozřejmě jsem nebyl až do úplného konce a neviděl jsem ranní zvracení, ale díky Katovákům za uspořádání.
Mara tam někde nechal truhlu,tak prosím kdyby se našla dejte echo.
Tož, já su spokojené. Přirovnal bych to k takové dobré domácí svíčkové. Chutnala mě .
Myslím,že pěkné vyhlášení…Katováci to zvládli na výbornou…moc pěkné byly i videoklipy od Ondry i Stryka…a.hlavně s tou hudbou o kterou si družstva napsala......bezva atmosfera jako vždy na vyhlášení ŽL…
Jo, jo, klipy super.
A ten zbytek myslivce prosím schovat na schůzi:-)
Myslivce jsme dopili Laďo takže bohužel :D :D zbyla jen matonka :D
Skvělé vyhlášení, nemělo to chybu :), tady posílám odkaz a pár fotek http://peta110.rajce.idnes.cz/…e_ligy_2012/
Opravdu nevím, čím to je. Ale nikdy jsem neodjel z Katova střízlivej, fakt nikdy :-D :-D
Já vím, seš mladej…:-)))
A to si představ, kdybys tady bydlel......jo těžký život na vesnici. Jinak díky za kladná hodnocení.
Už jen z tý představy mě bolí hlava :-D
Katováci vyhlášení zvládli, Klipy byly super, dle mě vyhlášení jak má být…:):)A navíc jsme to snad poprvé neměli nejdál:)
Vyhlašení na jedničku!!!! :D a prosíím, nechala jsem tam v kulturáku červenou mikinu, tak kdyby se našla, napište :) dííky
Jééé tam toho zůstalo, i já tam ještě musím jít dohledat vestu. Se podívám.
Ať nemusím psát každýmu na FB jak trotl…videa na youtube budou, jen jsem jsem si dneska po 3 tednejch vozaril, zajel na ryby a pak na pivo, zejtra tam něco dám, začnu od prvního. Jde o to, že tohle bylo ve formátu, kterej měl vyšší kvalitu než obvykle. Cca 900 mb průměr na video, musím to všechno převalit do mp4, což bude chvilku trvat…takže táák ;)navíc to máte na DVD, tak mě neserte :-D:-D
Myslím, že můžu mluvit za všechny týmy chlapů co skončili do 10. místa a mají od Ondry video. Parádní, dokonalé, perfektní! Ondro, patří Ti velké díky!
Kdy bude zase na youtube vložen úvodní klip? Díky JIrka
Červená mikina je na světě – dám ji taťkovi :-), jinak se našly dioptrické brýle, nejspíš dámské – nepostrádá je někdo?