Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / 10. kolo - Heroltice | ↓↓↓ jít dolů |
Pozvánka do Heroltic: http://www.heroltice.net/index.php?…
Registrace pořadí: http://www.heroltice.net/index.php?…
Mám takovej dotaz. Budete mít konečně Litavký terče ? Nebo se pojede na ty vaše ? Jen, abychom věděli, co nás čeká…
Zdravím, potřeboval bych kontakt na někoho z hlavních pořadatelů z Heroltic, jde o online přenos, ještě jsem z nikým nemluvil takže nevím jestli snámi v Herolticích počítají
A co takhle kontakt v pozvánce, fešáku ? :-)
Hansi ještě,že toho Rostíka máme to je ale hlava pomazaná.On je jak jestřábí oko.
…v tom lepším případě i namazaná, že ? :-D
:D :D NJ tak jooo Rosťíku dostal jsi mě :D jseš nějakej moooc všímavej :D to asi po tom pátku ne?? :D
Asi budou naše terče :D
No, něco na tom bude. V pátek jsem byl pomazanej na svíci, v sobotu na kámožky narozkách a v neděli na zapíjení synovca. To víte přátelé, kam se serou víkendový závody na civilní život! :-)
Tak to jako slavná televize se stará o to, aby si mohla zapřenášet?!? Hmmmm, a na schůzi ŽL budou mít v Herolticích jako na potvoru zase výročku?
Něco je špatně, ve státě Dánském…
Ach, ta malá a velká písmena…dánském…
V takhle pozdní hodiny většinou z lidí padají moudra :-)
Laďo tak asi jsem blbej ale nějak jsem to od tebe nepobral :D narážiš na naší televizi??
My, co budujeme lepší zítřky, neznáme pozdní nebo dřívější hodiny.:DDD
Hansi, právě naopak…raději až osobně:-)
Zdravím, s Hansem jsme se spojili a domluvili v pondělí navečer.
Komu se nelíbí naše terče? My jsme s nima spokojení a jsme rádi, že kluci z Litavy mají jeden závod volno :-)
Zdarec, trošku uděláme vítr ve startovce, ale vzhledem k okolnostem jsme si dovolili změnit pořadí. 1. Netín Cirkus , 12. Benetice, 21. Netín Supersport. Abyste nebyli zítra překvapení:-) Dík
Volno, nevolno. Vychlastat se toho dá na závodech stejně :-)
O.K. prohodím to. Rosťo, točit se bude až do neděle :-)
Tak jake jsou vysledky???
Kdyby se tam našly náhodou klíče od auta tak jsou moje :-)
Gratulace holkám z Olší k novému rekordu ŽL :-)
DĚKUJEME! :))
Klíče od auta jsme nenašli, jen černý boty a tepláky a ty jsme s sebou brali do Katova.
Záznam pořád nic ?
Takový ty rejpalové záznam nic atd. jsou nejlepší!!! Co třeba zapojit hlavu a uvědomit si, že ten člověk nemá jen na starosti jednu věc.
:-D :-D vychladni, mopede…
Jseš fakt drsnej :-D :-D
…jak šmirgl ;)
Hej měli jsme velký přípravy na mistroství v Hradišti a nebyl čas na další věci, záznamy ze žďárský budou v průběhu týdne. Sorry ale neválím se doma abych měl na všechno čas jak ti co pořád něco píšou
Ohhh zase šou, už to tu dlouho nebylo…:D:D
Dawe žádná šou prostě jen bylo moc práce a nebyl na to čas jestli to nedokáže někdo pochopit jeho problém
Já to chápu Hanzi. Republika je republika, ale dlouho zde nebyly hádky… :)))
Oukej, stačila normální odpověď, Hansi, která přišla, že má Kuba mindrák a musí pořád valit něco proti mě, ikdyž se normálně zeptám, to mi zase tolik žíly netrhá :-D a jako hádku bych to určitě nebral, viď, Kubí ? :-D Když už to tady netáhne Rosťa s Kidalem, tak je prostě nuda :)
tak už záznamy na webu tak se můžete podívat
Super ;)