Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / 9.kolo ŽL - Radostín nad Oslavou | ↓↓↓ jít dolů |
SDH Radostín nad Oslavou si Vás dovoluje pozvat na 2. ročník soutěže O Putovní pohár starosty obce Radostín nad Oslavou, který se bude konat 12.8.2012 v 11:00. Rezervace na : http://forum.firesport.eu/viewtopic.php?…
Je chyba u mě nebo nekdě jinde ale nemůžu si rezervovat pořadí.Díky
Chyba je na streně servru, předělávali stránky a celá rezervačka se smazala, takže vas poprosim, aby jste se zaregistrovali všichni znovu, novou startovku tam dám večer
A kdy to zase pojede abych sem tam mohl nahlásit na pořadí
Už je večer, už zapadlo slunéčko…
za hory, za lesy, potěšení, kdeže jsi…
:D Neslibuj, když nemáš:D
No, není to zrovna Bolt :-D
Nejede a nepojede. :D Napiš si nás tam na 3.místo,že se zadaří. Díky
Čau napiš Maršovice na 19.místo. díkec
Taky možnost, Čikov na 17., díky ;)
Omlouvám se, dřív jsem to nestihl, rezervace je na firesportu. Bohužel u nich asi přetrvávají technické problémy, protože mi nejde zobrazit odkaz na rezervacku, takze si ji musite kazdy najit sam, dik
Jeste jedna zprava, cast rezervacky jsem mel napsanou na kouskach papirku, takze tam neco doplnim, ale kazdej si to pro jistotu zkontrolujte
Rezervace:
Muži:
1. Radostín nad Oslavou „B“ 2. 3. Hluboké 4. 5. Netín Cirkus 6. 7. Benetice 8. 9. 10. Radostín nad Oslavou „A“ 11. Pavlov 12. Litava 13. Zbraslav 14. Krokočín 15. 16. Jasenice 17. Čikov 18. 19. Maršovice 20.
Ženy:
1. Radostín nad Oslavou 2.Velké Meziříčí „FŇ“ 3. Lhotky Sport „B“ 4. Zbraslav 5. Velké Meziříčí „A“ 6. 7. 8. 9. 10. 11. Lhotky Sport 12. 13. 14. 15.
Hoší, soutěž paráda, dobrá organizace, hlavně suprový jidlo a super připravená trať, s tím se můžete chlubit i na extralize
Kluci paráda,parádně připravená soutěž, suveréní trať, luxusní porce vynikajícího jídla za super ceny a skvělá organizace. Kluci u vylévání hadic: díky za pomoc při motání :D Nasadili jste laťku opravdu vysoko! Velká pochvala!!!
Výborná soutěž borci, pár fotek zde: http://clearushka.rajce.idnes.cz/…u_12.8.2012/#…
Jo, jo…moc povedenej závod ! A od Netína super tah s tou poutí :)