Žďárská liga v požárním útoku

Víťa Litava C

Dneska se,jak určitě všichni víte konala soutěž v Radostíně.Nedopadli jsme tam sice nejlíp(my 6 a naše B 2)ale docela se mi tam líbilo.Počasí se vyvedlo krásné,terén,až an tu zvlněnou základnu se taky dal zvládnout,terče byly naše,takže žádnej nezvyk.Co se týče občerstvení,tak jsem měl párek,nebyl extra třída,ale šlo to,pivo Kozel,no coment!Takže sečteno podtrženo to byla povedená soutěž!A jak to vidíte vy ostatní?

18.6.2006, 20.21
brdy

byla to ta nejtragičtější soutěž jaká mohla být (po mé sportovní stránce)

18.6.2006, 20.38
Voříšek-Litava C

To máš pravdu že terén byl dobrý, ale to bylo jediný s počasím co tam bylo dobrý. Organizace soutěže: ulitý starty, spoje skoro až na gumy, a spostu dalších věcí, občerstvení: jenom jedno jídlo a to byly klobásy, které taky nestáli za moc,no radší to nebudu komentovat. troufl bych si říct že to byla jedna z nejhor... soutěží co zatím byly v tomto roce na ŽL.

18.6.2006, 20.40
raduš SDH Lhotky

o sportovních výkonech na dnešní soutěži mě ani nemluvte!já sem pokazila taky co se dalo:(a strašně mě mrzí co se stalo při měření našeho útoku!!!(i když vlastně do teď nevím čím to bylo??můžete mě to někdo vysvětlit!!LITAVO??

18.6.2006, 20.59
Pája Litava C

Já nezačnu kritizováním. Určitě byla perfektně připravená trať, běželo se dobře, jenom já jsem měl problémy, ale to asi proto, že už jsem měl za sebou útok v Míchově. Pivo bylo taky asi dobré, já sice nepil, ale podle front u stánku asi dobré bylo. Ale už nevím co pochválit. Nelíbil se mi komentář. Dotyčný pán komentoval docela dobře, ale reprodukce byla hodně hlasitá a když jsem šel kolem tak jsem si myslel že mi upadnou uši. Měli to takový nevyladěný. Všiml jsem si u jednoho týmu, že byly spoje hodně blízko u sebe. Myslel jsem že p. Bukal něco řekne, ale nechal je v klidu jít. Taky mi vadilo to, že nikdo nekontroloval ulitý starty. A ve stánku s jídlem mohl být větší výběr. To je asi tak všechno čeho jsem si v tom strašném horku všimnul.

18.6.2006, 21.22
Víťa Litava C

to Raduš:Lukáš,strašně zanezprázdněn zapomněl od předchozího mančaftu vynulovat časomíru a ona pokračovala dál v tom čase,co tam byl.Chybička se vloudila,určitě to nebylo schválně.

18.6.2006, 22.11
Miras-Netin

Já nerad kritizuju ale taky nerad moc chválím.Počasí bylo supr a proto možná taky taková spotřeba piva měl jsem a bylo supr!Trať byla výmečná oceňuji stále ty kanály na vodu z hadic.Co mi spíš chybělo než větší počet jídel,je to,že jsem neprošel vůbec žádnou kontolou materiálu.Co se týče dávání na gumy moc jsem to nesledoval, ale mělo by být v zájmu každýho nepodvádět....-a k našemu výkonu-zase to vypadalo nadějně,ale konec byl zase v pr...háji:)Alespoň jsme naučili Litavu hazet s míčem a už si nebudou lámat palce:)čus

18.6.2006, 23.16
Efka ze Lhotek

Všechno probíhalo suprově, pak ale zádrhel s tou časomírou...a na druhý pokus jsem to totálně zvorala!!!:-(( Takže se omlouvám holkám, moc moc a příště se na to dávejte bacha!!!!!!!!Protože to moc mrzí!!

19.6.2006, 08.25
Lukas Litava

Když si tak pročítam ohlasy na Radostín napada mě jedna otazka:byli jsme všichni na stejné soutěži??jedna z mala věci ktera se povedla bylo počasí a počet družstev na zavodech.co měli zajistit pořadatelé:oslovit předem rozhodčího na technickou přejímku materialu,člověka na vracení ulitych startů,při vyhlašovaní rozdat vysledkovou listinu.Mame za sebou 5 zavodů,na 4 zavodech bylo vidět velké zlepšení co se tyká cen, občerstvení jen v Radostíně asi trošku zaspali 1 klobas nevalné chuti a na pivo jedno chlazení a při takovem vedru roztočenejch 20 piv chudak ten co dostal pivko z pravé strany ,kde se točilo bez chlazení.Probíha zde diskuze jak nalakat více družstev na ŽL cestou kterou se dali v Radostíně k nam toho moc nepřitahnem,naražim na oceňovaní družstev:7 piv 1 krabice vina a pohar za 2 misto to je opravdu mnoho:((co se tyče hlavního rozhodčího a spoju s panem Bukalem to už prostě jiné nebude .
holkam ze Lhotek se omlouvam a do Olší jedu se skleněnou květinou

19.6.2006, 10.12
Kidal Netín

Tak už jsem se trošku probral, tak se musím taky zapojit.
Ve stavu v jakém jsem byl po sobotě jsem si mnoha věcí ani nevšimnul. Pivko do mě teklo, rumíček byl taky top. K jídlu jsem se ani nedostal a pak jsem byl násilím proti své vůli unesen manželkou.
Jedno bylo ale do očí bijící- starty, starty, starty...
Ostatní si opravdu nedovolím kritizovat, protože by to ode mě nebylo objektivní.

19.6.2006, 12.42
zuzu D.Loučky

Musím předem říct, že tohle byla moje první soutěž a osobně mě celkem dost překvapilo, že chlapi dostávali větší poháry a celkově jak jsem si všimla i hodnotnější ceny než my. Tak mě napadá otázka, je snad muž víc člověkem než žena??? Slyšela jsem názor, že prý je to proto, že chlapi mají delší trať, ale tady by si asi ten dotyčný měl uvědomit, že muž má podstatně více testosteronu než žena a z toho vyplývá že jeho sportovní výkon bude vždycky lepší. Myslím si prostě, že tam do toho jdem všichni naplno... takže proč??

19.6.2006, 13.48
Jitka a Lenka DL

Taky něco k soutěži: Nám se konečně povedlo vyhrát a tím pádem jsme se hodně těšily na ceny a dostaly jsme krabicové víno+povinné peníze a pohár, který byl podstatně menší než pro chlapy-co dodat. Pan komentátor se nám taky nelíbil...
A když už je člověk v neděli bez oběda tak se těší na nějaký to jídlo-jenom párek nás moc nepotěšil.
Ale třeba trať byla fakt dobrá a to počasí taky(ale za to může někdo jinej)!
Tak to je asi všechno,zdravíme všechny!!!

19.6.2006, 13.50
raduš SDH Lhotky

jo a ještě malej dotaz ohledně té časomíry??proč to tam měřijou i ručně?
když potom selže časomíra tak se to podle těch stopek stejně nebere!
to holky z Louček: odměny nás taky zarazily ale za 5 let cvičení jsme si na to už zvykly:(ale změna by nás potěšila:)

19.6.2006, 15.01
Lukas Litava

Ono by to podle stopek klidně šlo,udělal by se průměr nebo by se bral prostřední čas,jenže podle propozic ŽL se počíta čas ze stopek při uplné selhaní časomiry,při dilčím selhaní družstvo utok opakuje.
ma někdo vysledky z Radostína??

19.6.2006, 15.39
ťažký

taky si myslím, že by výsledky měly být dány operativně rychle - ihned.

19.6.2006, 15.46
Kanec-Netín

Já bych přidal taky nějakej komentář. Tak mě se tam osobně nejvíc nelibyla ta startovní čara ani jsem nevěděl kde je tak jak mohli poznat kde je přešlap ,pak mi tam chyběl pocny starter, a nějak ten komentátor ale to u nás taky..No a na závěr bych dodal akorát že terén byl dost bobrej.....

Ps:Holky z Louček skažte panu Bukalovi že nám odjel s cedulkou hlavní rozhodčí tak jestli byste nam ji nevzaly do Olší.

19.6.2006, 16.53
Kenny - Olsi

tak jak vidim smam kritiki :-) no ja osobne jsme byl prekvapen jednou veci. POUZE na tento "spatne" soutezi pomahali hosi s motanim hadic. Nikde jsemnic podeobneho nezazil. takze aspon nejake plus ;-) A s tema cenama... no jak sam vim, tak je to vice mene vec vedeni sboru kolik do toho chteji dat. Je fakt ze my jsme min. rok vyhralia odvezli jsme si 600 kc a pohar + jednu vecnou cenu

19.6.2006, 17.28
Miloš-Olší

S tím že hoši pomáhali s motáním hadic má Keny pravdu je dobrý když ti někdo pomůže ale na Litavě taky hoši pomáhali s motáním hadic.To bylo podle mě jediný plus k soutěži v Radostíně no ještě počasí a trať byla taky dobrá.Jinak soutěž u mě totální mínus.Komentátorovi nebylo vůbec rozumět,ceny nestály zanic,na jídlo nic moc párky.Pro Lukasa já dostal pivo z pravé strany vopravdu supr.Rozhodčí propadák spoje u někoho skoro spojený.Nikdo nekontrloval ulitý starty.Vrchol všeho tričtvrtě hodiny čekání na vyhlášení.Podle mě zatím 100% nejhorší soutěž letošního ročníku ŽL.

19.6.2006, 18.50
Vel Mez

Mě se ta soutěž docela líbila,pokud má někdo hlad tak ať si veme svoje jídlo,nenadávejte na Radostín,oni ty párky přece nevyrábějí,kluci jsou moc hodní,že motali hadice,je ale pravda,že ulitý starty,(kterých tam bylo dost),nikdo nesledoval,jinak se počasí vyvedlo a lidí tam bylo hafo!!!!!!!!

19.6.2006, 19.22
Víťa Litava C

to Vel Mez:Sice ty párky asi nevyrábí,ale vypadalo a chutnalo to tak že jo!Dejme tomu že každej má trochu jiný chuťový buňky,ale jak tady píše 99% zúčastněných,tak jim ty párky nechutnaly.Ale to by nebyl problém,kdyby tam bylo na výběr z více druhů.A k tomu svýmu jídlu:já ho nemít,tak asi umřu hladem...Na druhou stranu kdyby si vzal každej řízek z domů,tak jim tam neudělá žádnej kšeft a to je taky jeden z důvodů pořádání soutěže,aby se něco vydělalo.PS:Ve Vel Mezu to občerstvení nebylo taky nic moc!

19.6.2006, 19.31
Martin - Lhotky

Fotky z Radostína, díky Efce ze Lhotek.

19.6.2006, 20.14
Ferry

Takže abych Vás všechny uvedl na pravou míru!! Tady ta Vaše kritika je hrozná!! Nedá se to vůbec číst!! Každá soutěž je jiná a např: největší kritika je samozdřejmě od LITAVY. Litava prostě žije takovým stylem, že musí být každá soutěž jak si přejí oni!! Ono se to kecá, že cen a občerstvení atd. podle Vás bylo málo, když např. LITAVA je malá obec, kde je jediným sportem, který tam provozujou hasiči a ještě ktomu, když členem hasičů je starosta obce, tak potom ty peníze od obce jdou samozdřejmě pouze do hasičů, takže v tom je ten háček, že LITAVA měla cen hafo moc, ale je to tím, že všechny prachy od obce jdou do hasičský pokladny, což v Radostíně nejni!! V Radostíně jsou další sporty víte??!!! Takže bejt Váma bych mlčel a nebo až budete mít vy ostatní soutěže tak si pište, že se Vám tam vloudí chyb ani nebudete moct spočítat na prstech!! Takže ZDAREC

19.6.2006, 20.34
Kenny - Olsi

omlouvam se za "kritiky"

19.6.2006, 21.11
Ferry

Jo ještě abych nezapoměl tak co se týče soutěže tak se mi moc líbila a každopádně zázemí soutěže bylo určitě zatím nejlepší a myslím, že taky možná tak bude!! Párky byly velice dobré, takže kdo si nedal tak prohloupil a ten kdo si dal a říká, že nebyly dobré tak neví co je dobrý!!! Ještě bych doporučil Milošovi z Olší, aby si zašel k hodinářovi a nechal si zkontrolovat ty svoje ultra hodinky, protože to 3/4 hodiny nebylo!!!! :-) Zdravím všechny

19.6.2006, 21.42
Miloš-Olší

Pro Feryho já mám hodinky v pořádku hned po skončení sem chtěl odjed ale pak sme se domluvily že počkám ještě na vyhlášení díval sem se na hodinky a bylo to třičtvrtě hodiny.Takže si dej radši dopořádku ty svoje ultra hodinky!!!

19.6.2006, 22.02
Ferry

:-))))))))

19.6.2006, 22.07
Kidal Netín

Hele Ferry, ty jsi ale KADET!
Teď už mě začíná trošku mrzet, že jsem byl tak nalitej, že si z toho moc nepamatuju a nemůžu ti opravdu Ferrově odpovědět.
Proč se schováváš za obec? Pročpak si nevyděláte ty prachy sami? Jo dneska ti zadarmo nikdo nic nedá.

19.6.2006, 22.13
Ferry

To máš pravdu, že zadarmo ani kuře nehrabe!! Peníze si vyděláváme, ale tady šlo o to srovnání s Litavou, která pořád jenom kritizuje!! A taky nemáme jenom Žďárskou ligu víš?? Je to spousta jiných věcí do kterých se investuje!! Jen tak mimochodem!!

19.6.2006, 22.18
Petr litava

tak Ferry kdo ti říkal že nám obec přispíva na soutěž tos asi četl v blesku. Tady u nás mame plno obětavejch lidí kteří neleží na prdeli a shání peníze a ceny kde se dá.Holoubátka ti sama nepřiletí do huby.Ja už aktivně necvičím ale tady na ty tvoje blbý keci ti musím odpovědět.Tak příště když něco takovýho chceš vypustit z huby tak se radši zeptej jak to ti šikovní kluci z litavi dělají.čau

19.6.2006, 22.47
Kidal Netín

Jasně, beru. Ale ta kritika je opravdu potřeba. Maximálně vypadáš jako blb. Nikdo nikomu hlavu neutrhne a ostatní si vezmou ponaučení z chyb jiných. Pravidla se poměrně zostřila a chce to čas na zvyknutí. Možná by se mělo uvažovat střízlivěni na schůzi ZR ligy a uvědomit si, co jsme schopni zvládnout.

Ale já jsem taky žárlivý na svoji soutěž a taky mě docela vytáčí námitky. Buďme rádi, že vyšlo počasí.

19.6.2006, 22.50
Lukas Litava

Litavaci že kritizujem to mate pravdu,srovnavame naší soutěž s dalšími na ŽL a Radostín byl zatím nejhorší kolo ŽL.Nikoho nezajima kolik obec přizpiva na hasiče zaleží pro ostatní co dostanou a u Vas nebylo vůbec nic.
tady se chvali počasí a trať:počasí vyšlo paradně ,ale draha!!10 cm neposečena jetelina není to pravé

19.6.2006, 23.37
Ví´ta Litava C

Jakákoliv kritika ze strany Litavy je naprosto oprávněná,protože ta soutěž nebyla zrovna podle našich představ!!!Co se týče peněz pro hasiče,tak se pořádají třeba různé brigády,železná neděle a jiné výdělečné činnosti!Ale to byl nesměli kluci z Radostína dělat spoustu jinejch věcí!!!

20.6.2006, 06.34
Martin - Lhotky

Souhlasím s tím, abysme si navzájem ty svoje soutěže konštruktívně zkritizovali.

Ale v okamžiku, kdy se "kritika" zvrhne ve výkřiky typu "Ten párek se nedal žrát!!!", "Byl tam kousek neposečený trávy!!!!" nebo "Jaktože jste tý soutěži neobětovali víc?!!!!"... přemejšlím o tom, jestli radši 18. srpna nevyrazím na Trutnov, než pořádat u nás doma soutěž:o)

Trávník byl IMHO parádní, možná byste kluci dopříště mohli vyasfaltovat náběh.

20.6.2006, 10.19
Martin - Lhotky

P.S. shrnutí mých dojmů:
+ trávník a odvodňovací kanálky, účast
- výsledkovka, komentátor, pivo z pípy napravo

20.6.2006, 11.12
David Litava A

Sice jsem nezávodil,ale jediný co se mi v Radostíně asi líbilo bylo to počasí.Pivo nebylo ideálně vychlazený,limonáda teplá a ne zrovna moc dobré chuti.co mě sklamalo tak bylo jen jedno jídlo a to byla klobása.

20.6.2006, 12.10
Miras-Netin

Koukám,koukám byl jsem tu nedavno a seběhlo se tu toho dost jen sama kritika!Chtěl bych se chlapů z Radostina zastat, ale někdy taková kritika ať už je ze strany Litavy nebo někoho jiného není k zahození.Ono,když se někde týmům nelíbí a jsou z té soutěže zklamaní tak pak vám nikdo nezaručí,že přístí rok přijedou zas.A pro pár mančaftů vás to nebude bavit pořádat navíc kachle z toho žádný nebudou.....

20.6.2006, 12.24
Lukas Litava

Ja se až divím jak jste na lize všichni skromní,stačí aby nepršelo a svítilo sluníčko a soutěž je krasná.Na schůzi ŽL se uvažovalo o snížení kol ligy a neprošlo to s tím,že se ukaže jaky maji pořadatelé zajem a že by se letos vyškrtlo asi tak 2 nejhorší zavody na lize,první kandidat se ukazal.
doporučuji budoucím pořadatelum si před vlastní soutěží pročíst propozice a důkladně se seznamit s podmínkama pro pořadatele.
prosím ma někdo vysledky z Radostína??

20.6.2006, 12.45
Miras-Netin

Tak zrovna Radostín bych nezařazoval mezi kandidáty kterým se vezme pořádání soutěže!!!Jsou tu mnohem žhavější kandidáti co nejezdí ŽL a pořádají uvidíme co ukážou(např.Katov)Pak buť pěkné zázemí v Radostíně nebo strnište v Katově!

20.6.2006, 12.57
Efka ze Lhotek

Nestačím koukat, já se nechci nikoho zastávat, ale přece nejezdíme závody kvůli jídlu a kvůli cenám!!Jezdíme a hasíme přece že nás to baví!!!Nebo já jezdím protože mě to baví!!!A myslím si,že trať nebyla tak špatná!!Nechci nikoho kritizovat a hájit, to je jen můj názor...kritika je dobrá, ale v určité ,,mezi,,

20.6.2006, 13.04
Kenny - Olsi

Hodoceni dle martina schavluji takze muj pohled je takovy

+ pocasi, vypomoc pri motani, poradna casomira, pekny holky (nejen soutezni), konecne plzensky pivovar :-)

- jidlo, hl. rozhodci, ulite starty, nekonecne cekani na vyhlaseni (vypil jsem 3 piva tj., aspon 45 minut)

20.6.2006, 13.07
Kenny - Olsi

co se teyce vysky travniku, tak mohl byt nizsi, nebot jsme pred tim asi 2 hodiny byli v Michove, kde je profil trati takrka stejny ale meli to poseceno tak na max 3 cm a bezi se tam opravdu lepe. Ale 10 cm???? to snad ne, Lukasi ;-)

20.6.2006, 13.09
Miras-Netin

pro Efku ze Lhotek:to máš pravdu jezdíme protože nás to baví.Ono pro nic jinýho se to dělat nedá,teda zrovna u nás těch cen moc nepoberem,takže jezdíme jen pro radost,ale třeba jednou příjdou i ty vysněné ceny. :)

20.6.2006, 13.18
Kidal Netín

Nebuď tak skromnej, Mirečku!

20.6.2006, 13.29
Miras-Netin

Zatim musim bejt skromnej až něco vyhrajem můžu pomýšlet vejš!Čím to je čím to je...........je to smůla?

20.6.2006, 13.36
Verča Lhotky

Tady všichni chválíte počasí ale za počasí Radostín určitě nemoh.Taky bych ráda na soutěž do Lhotek aby svítilo sluníčko, ale to už asi my bohužel neovlivníme.

+ dráha(kanály, motači)
-ceny(nechcem nějaky honosný dary ale i ta propiska na památku by potěšila),komentátor, výsledky,

časomíra v mým případě nou comment,ale co se dá dělat
Ale na další závody se stejně těším ať sou jaky sou, mně jedno jídlo nevadí!!!

20.6.2006, 13.37
Kidal Netín

Smůla je příliš abstraktní. Znám konkrétního viníka-chlast,slast

20.6.2006, 13.38
Efka ze Lhotek

Pro Mirdu z Netina: to se určitě spraví, každej je přece rád,když se dobře umístí..:-)A děkuju,že nejsem sama,kdo to tak vidí...A kluci z Radostína mají u mě veliký plus za to,že nám pomáhali s hadicema,třeba chlapům to nepřijde,ale nám holkám to moooc pomůže!!Takže velký dík!!A ten komentátor,je fakt že trochu šišlal,ale přece kvůli komentátorovi tam taky nejezdíme!!:-)A ty ulitý starty,tak to je úplná pravda!!

20.6.2006, 13.48
Miras-Netin

Tak supr viníka by jsme měli ale jak zajistit ukončení dodávek těchto destilátů do našich těl to je z cela nemožné hlavně v Netíně? :)

20.6.2006, 13.50
hanule olší

jak to tady tak sleduju tak jsme Radostín řádně proprali , já myslím že kritika je účelná jen když na ni reaguje ten koho se týká, nikdo z Radostína se neozval ,nebo Ferry je místní?. Každopádně úroveň soutěží se rok od roku zlepšuje a pokud tolik lidí reaguje negativně tak se snad Radostínští do příště polepší ne? mě se taky líbila ta pomoc s motáním hadic a odtoky , co se nelíbilo už tu bylo. Tak dost bylo Radostína, všechny zveme do Olší na Špricnu a uděláme vše pro to aby se vám tam líbilo, fakt:))

20.6.2006, 21.10
Martin - Lhotky

Další fotonášup z Radostína, díky Mirkovi z Olší.

Doplněny výsledky, díky za spolupráci Petrovi z Radostína "C".

21.6.2006, 00.00
Standa

Musím pochválit fotky, je to hezký Míro! Pěkný detaily sestriků na časomíře.

21.6.2006, 07.31
mája Netín

Mně nikdo hadice nenamotal:(....:)zdravím všechny radostínské hasiče!!

21.6.2006, 15.13
holky Jasenice

Zdravime Radostin..
Na to že jsme na ždárské lize byly poprvé, tak musíme přiznat, že to fakt stálo zato..
Zdá se že je to tam už na trošku větší úrovni, než v okoli Třebíče, ale neříkáme, že Třebíčská liga je propadak...Tak děkujem za Radostín a těšíme se na Olší..

21.6.2006, 19.21
Rosťa - Litava

Nějak sem se sem nemohl dostat,abych napsal stručné hodnocení.
Ale to vůbec nevadí,protože již bylo vše napsáno a v podstatě se dá se vším souhlasit.Samozřejmě kromě názorů"Ferry"
Ale v jednom má přece pravdu.Jako by ve svém příspěvku psal(a) přímo o mě.
Já prostě chci,aby byly soutěže podle mojich představ.V tomhle tom žiju.A je to rozhodně správná cesta,cesta na které se jednotlivé soutěže zlepšují,zkvalitňují.Je to cesta,která může zajistit zkvalitnění celé ligy.
A o to by nám všem mělo jít především.
Zatím všichni letošní pořadatelé projevili snahu a výsledky byly vidět.
Ale facka,kterou uštědřil Radostín Žďárské lize byla opravdu znatelná.
Hrubým porušováním pravidel ligu opravdu nezlepšíme.
Funkce naší rady Žďárské ligy taky nebyla ideální,protože měla zafungovat a soutěž se měla z ligy vyškrtnout,protože bez technické přejímky a vracení ulitých startů to opravdu nejde.
S pozdravem Rosťa.

PS. Gratuluji holkám z Louček.

24.6.2006, 09.58