Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Extraliga ČRv PÚ Lavičky 29.7.2012 | ↓↓↓ jít dolů |
Rád bych Vás všechny pozval na další kolo extraligy 29.7.2012 do Laviček. Určitě všchni přijeďte už v sobotu večer a pořádně to roztočíme… rezervace na http://www.firesport.cz/…iewtopic.php?…
Hošani, perfektní závody, perfektně nachystaný a provedený. Kdo nebyl, prohloupil. Čekal bych víc mančaftů ze ŽL.
Jo, abys je odstřílel že?
Jojo pěkná soutěž, sice jsme jeli po útoku pro novou hadici a do Černovic, ale škoda toho deště. To Piňďa: Takhle se má vracet na Ex, byl to excelentní výkon Rosťo:)
nnn, všichni víme, že starty pro družstva ze ŽL nejsou žádný problém.
JJ Rosťo přesně to jsem si říkal při několikátým ulitým startu.
Extraliga je extraliga, ale díky strejcům z Litavy, je ŽL co se týče přísnosti startováni a obtížností terčů nejkvalitnější v republice. Neříkám, že mám letitý zkušenosti s jinejma ligama, ale videí a záznamů jsem už viděl stovky a nikde to není taková kvalita a rovina jako u nás ! To stejný přejimka (která prý v Sedlaticích ani nebyla) nebo rozhodčí na základně. Když bych měl spoj na gumičky a terč by svítil při dotknutí vody, tak tam tu 16 dá u nás 10 týmů, ale o tom to na ŽL naštěstí není…takže snad to ty hochy z Litavy bude ještě nějakej ten pátek bavit, aby nám terče neměřily výstřiky a ne sražení.
Hm, po dlouhé době od tebe čtu něco rozumného:-))))).
Nemůžu jinak, než se ztotožnit a plně podpořit tuto geniální myšlenku. Jen ne v Sedlaticích, ale v Sedlejově;-)