Žďárská liga v požárním útoku

Alča Kundratice

SDH Kundratice vás zve na 6. kolo Žďárské ligy, které se koná 6.7.2012 od 12 hodin. Rezervace zde: http://www.firesport.cz/…iewtopic.php?…

10.6.2012, 20.38
Martin - Lhotky Sport

Upozorňuji na to, že začátek je ve 12 hodin, v kalendáři dosud bylo „výchozích“ 11 hodin.

11.6.2012, 19.57
Kidal Netín

A japato?

12.6.2012, 19.21
Martin - Lhotky Sport

Všichni měli v kalendáři 11 hodin od března, kdy jsem v diskuzi psal že kdyby chtěl někdo jinak, ať dá vědět. Info o posunu na 12 hodinu jsem dostal emailem z Kundratic v neděli.

12.6.2012, 22.18
strýc Pepin -Lavičky

nejvyšší čas zavést videorozhodčího na nástřikovou čáru,pak budou závody regulérní!

7.7.2012, 15.17
Ondra - Čikov

Já bych zavedl jestřábí oko…

7.7.2012, 17.36
Rosťa - Litava

Jestřábí je na tenis trdlo. Potřebujeme oko z Kašparovi krávy:-)

11.7.2012, 12.07
Ondra - Čikov

Nesnímal by se míček, ale nohy proudařů :D :D

11.7.2012, 16.49
Brdy

Já hlavně nechápu na co narážíte. Docela by mě to zajímalo, protože jak znám strýce Pepina – ten by jen tak neplácal. :-D

12.7.2012, 06.06
Kidal Netín

Napiš odkud seš, ať víme, s kým máme tu čest.:-)

A první narazil Pepin. Tak se ho zeptej…nebo že by si byl někdo nejistý…:-D

12.7.2012, 09.37
Brdy

Objasněno. Díky

12.7.2012, 15.07
strýc Pepin-Lavičky

„Nalejme si čistého vína ,soudruzi“! Čekal jsem na záznam ze závodů z Kundratic,jestli má cenu se s Vámi dohadovat o poctivosti čárového r ozhodčího! Stál jsem při útoku Benetic pět metrů od rozhodčího! Levý proudař pravou nohou pozvedl hadici,která plnila funkci nástřikové čáry! Na záznamu je to při podrobném prozkoumání vidět!(kdybych nebyl po letech jako divák účastníkem závodu tak bych si toho na záznamu nevšiml) Škoda, že po útoku ještě kamera nezabrala domluvu proudařů s rozhodčím,co je to bude stát!

12.7.2012, 22.19
strýc Pepin-Lavičky

Ještě jsem zapomněl ,pro ty ,které to zajímá,že útok Benetic na záznamu začíná v 2:30,47 asi!

12.7.2012, 22.22
Hans Hasiči150.tv

Stačí říct příští závod klidně dáme kameru k přoudařům a hotovo :)

12.7.2012, 23.16
Kidal Netín

Hm, škoda žes čekal. Buď si za názorem stojím a řeknu ho hned na plnou hubu nebo se na to vyprdnu.

No a kdybys přišel hned po útoku, třeba bysme dokázali pohnout i s pravidly:))))

13.7.2012, 00.33
Martin - Lhotky Sport

Shrnuto a podtrženo, strýci Pepine: buďte rád, že jste se neozval na soutěži, byl byste za kurvu; takhle z Vás uděláme už jenom blbce.

Soutěžící se zachovali tak, jak by se zachoval každej, rozhodčí byl rozumnej chlap, a náš předseda, ten už jinej nebude…

13.7.2012, 01.20
Ondra - Čikov

Hold je Standa moc rychlej :) ono je to těžký…mně osobně se to už taky stalo, ne teda na ŽL, ale rozhodčího jsem taky ukecal, nakonec z toho byla bečka za vyhraný finále, takže neuznat to, musel bych bečku kupovat asi já :-D ale já osobně bych taky smlouval.

13.7.2012, 07.51
Ondra - Čikov

…jinak, Hansi, ta kamera u proudařů není vůbec špatnej nápad ;), nemyslím kvůli objasnění přešlapů, ale pro lepší záznam ;)

13.7.2012, 07.53
Kidal Netín

Jaká ku.va, jakej blbec?!? I když mlžením o regulernosti závodů a videorozhodčím si o to Pepa říká…chá, chááá, konečně se tady zase něco děje:-)))), jo starý dobrý časy pokrokových diskuzí.....ale vzpomínky to jsou příjemné:-D

13.7.2012, 15.56
Thomas Lavičky

Jojo, samej blbec sama kurva a pak je vyhlasesni ZL v Katove :)

Jinak pravidla by mela bejt pro vsechny stejny, to ze si to nekdo nekde ukeca s rozhodcim je hnus :P ale proti gustu :)
Chcete bejt svetovi a tahnete to leda do sracek, zdááár

A ted do me strejcové :)

14.7.2012, 01.21
Petr B. Zbraslav

Ruku na srdce, komu se občas nějaká ta nepozornost rozhodčího nehodí. Například zrovna Lavičkám loni v Petrovicích kdy košař dost ulil start. Tohle by Luďa Rouš na ŽL nedovolil.

14.7.2012, 12.34
Thomas Lavicky

new record

14.7.2012, 13.35
Kidal Netín

Pořád jsme jen omylní a ovlivnitelní lidé. Kdo chce přesné regule, ať hraje videohry.

Jinak, světoví být nechceme, jen se snažíme dělat to tak, aby nás to bavilo.

K vyhlášení si každý mohl říci své, zase je to o tom, kde se chceme cítit nejlépe. A jsem straaaašně zhrzený z toho, že jsem nikdy nebyl na vyhlášení Ex.

Za ta léta už má každý máslo na hlavě, ale kdyby se nic nedělo, tak nebudou dějiny (citát:Jan Werich)

14.7.2012, 14.49
Hans Hasiči150.tv

Každý svůj názor, každý svůj postřeh. Myslím si, že tahle diskuze je jen opravdu pro zábavu, osobně si myslím, že tohle se má řešit ihned na závodě. Bejvá všude plno diváků tak proč na to neupozorní hned na chybu rozhodčího??? a tahá se to až po diskuzích?? Každý má právo snad udělat nějakou chybu ale neříká se, že chybama se člověk učí tak proč to rozhodčímu neříct jestli se dobře podíval?? Každý máme hubu snad. Každý v životě se může mílit. Nevím jestli je to schválně ale furt se tahají Lavičky ano chyba tam byla ale to byla chyba rozhodčího že je nevrátil ale i tak kdyby neulil kluci jsou tak sehraní, že by stejně rekord dali :). Takže bych to klidně tady uzavřel kdo chce co řešit na soutěži hned po útoku tak bych to viděl. Jeden člověk jeden názor.

15.7.2012, 23.16
Martin - Lhotky Sport

Divák nejede na soutěž, aby tam řešil špatný rozhodnutí rozhodčích, aby něco nahlašoval a podával protesty.

Divák chce vidět kvalitní výkony a férovou soutěž. A když je nedostane, postěžuje si na internetu – má na to plný právo! A my, místo toho, abychom mu poděkovali za upozornění a ujistili ho o tom, že si na to dáme příště pozor, tak ho poučujeme, co měl udělat a co dělat nemá.

!!! Chyba se stane všude, ale ještě jsem se nesetkal s tím, aby širší nebo užší vedení soutěže zlehčovalo takhle jasné kiksy. Žďárská liga tak spadla na úroveň pralesních lig !!!

Takže za mě: Pepo, díky za upozornění. Rozhodčí udělal hrubou chybu, spletl si sportovní soutěž s námětovým cvičením… odpovědnost za rozhodčího na nástřikové čáře nese SDH Kundratice, je na nich jak se s tím vypořádají. Benetice… je fakt, že terén před terči byl naprosto neregulérní, ale měli ho všichni stejně špatný… Standa nejen že se dotkl čáry, ale na tom místě i zaklekl, takže měl lepší podmínky pro sestřik… oproti tomu co se zde píše (ukecávání rozhodčího) Benetky dostaly bílej praporek hned, aniž by s rozhodčím stihli prohodit slovo. Kluci se na soutěži zachovali tak, jak by se zachoval každý… ale mají možnost se k tomu vyjádřit s odstupem času, Žďárská liga stále probíhá.

Například naše holky byly letos vyhlášené vítězkami okresního kola v požárním sportu žen a až v týdnu po soutěži se zjistilo, že to bylo způsobené chybou ve výsledcích v běhu na 100 metrů. Všechny lhůty pro podání protestu vypršely a nemuseli jsme – sice to holky mrzelo, ale po domluvě jsme předali pohár i přihlášku na krajské kolo skutečným vítězkám do Velkého Meziříči. Kde je vůle, je i cesta.

Jinak, je jasné, že současná pravidla neumožňují zpětnou diskvalifikaci… ale proč? Když se zpětně (do určitého termínu) prokáže porušení pravidel např. z nezávislého videozáznamu, proč družstvu nechávat body? Podle mě jde o důvěryhodnost výsledků celé ligy.

16.7.2012, 00.59
Kidal Netín

Milý Spravedlivý. Dodatečně nelze s čímkoli pohnout a na rozdíl od Tvého úsudku děkuji prozřetelnosti, že to nejde. To by byla teprve cesta do pekel…

A zkoumání nezávislých videí…to jsme zažili v Maršovicích. Kecama, že všechno chápeme, jsme sportovci, ale budeme čekat, jak se nám Benetky zhrzeně přijdou omluvit a nabídnout body, z Kundratic povezou chudáka svázaného na káře k upálení na hranici…kvůli jedné chybě rozhodčího udělat zásadní prohlášení o pralese a důvěryhodnosti a neuvědomovat si skutečnosti, které nás opravdu srážejí dolů, kdy vidíš třísku v mém oku a trám ve tvém ti nevadí… nerad, ale budu vulgární, jdi se vysrat.

16.7.2012, 09.23
Ondra - Netín Cirkus

:-D :-D :-D Řekl bych, že na videu je vidět jak LP kopne do drnu a ten pohne s čárou :-D :-D :-D :-D Jo a Martine, ty chceš zvýšit návštěvnot že? :-D

16.7.2012, 20.37
Jarda - Lhotky Sport

Nechápu proč to tu někdo obhajuje. Rozhodčí to prostě posral, od toho tam snad je ne? To pak žádný pravidla nemusí být.

17.7.2012, 15.52
Martin - Lhotky Sport

OK náčelníku, srovnání s pralesem bylo nepřiměřený a nespravedlivý, za to se omlouvám.

Nejde mi o jednu chybu rozhodčího, o Kundratice ani o Benetice. Jde mi o to, že máme nějakej renonc v průběžných výsledcích a když na to někdo upozorní, strkáme hlavy do písku a nehodláme nic řešit – když nemůžeme zpětně, tak pro jistotu ani do budoucna… vždyť podobnou chybu nám dokážou maximálně jednou za pět let (taky jsem zavzpomínal).

A že jdou zrovna kolem, naházíme máslo na hlavu Lavičákům… kluci díky, ještě že Vás tu máme :)

18.7.2012, 23.21
Kidal Netín

Jo, každý ročník je něčím specifický, letos třeba těmi body. Dva týmy by měly mít o 17 bodů méně, sem tam ležerností pořadatelů někdo o bodík. Ale to není až tak vidět:-)

19.7.2012, 20.49
Jméno:

Napiš taky odkud jseš. (Příklad: Petr - Bobrová)

Vzkaz:
Nechte prázdné (ochrana proti robotům):

Můžete používat zvýraznění textu, pojmenovávat odkazy a vkládat obrázky:

*kurzíva*, **tučný text** a ***tučná kurzíva***

"Pojmenovaný odkaz":https://www.zdarskaliga.cz

Obrázek: [* http_adresa_obrázku *]

"Jak se píšou ty hranatý závorky?"
[ = pravý Alt + f
] = pravý Alt + g.