Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Přenosy 2012 Hasiči150.tv | ↓↓↓ jít dolů |
Tak jak bylo minulý rok zvykem i tento rok se hasičská televize zapojí do programu Žďárské ligy. Začíná již o tomto víkendu a to ze Lhotek prvním kolem ŽL. Už fakt, že minulý rok byla sledovanost nejvyšší z naší ligy slibuje velké ohlasy :). Doufáme, že přenosy budou z každého závodu a porazíme tím ostatní ligy ve sledovanosti :).Tak se potkáme v sobotu a všechny se na Vás těší team hasičské televize. www.hasici150.tv
Na naši soutěž dorazí tým hasičské televize se dvěma kamerami a střižnou, takže přenos a zejména finále budou pro internetové diváky o to zajímavější.
Stejně jako loni můžete záběry ze Žďárské ligy sledovat obohacené o výsledky na této adrese: http://www.zdarskaliga.cz/prenos/
až tet jsem zjistil že na tento rok jsem ani neuvedl nějaký podmínky ohledně přenosů, je to spíš info pro pořadatele. Klasika pevnej internet někde poblíž dráhy, nějakej stůl, židle a vysoký místo za základnou pro kameru. Prostě klasika jak minulej rok, jediný co se změnilo je poplatek, platí se 1000kč. Jinak je možnost objednat si kompletní studio Hasičské televize a to za poplatek 2000Kč, každý určitě ví o co jde, dělal jsem stím přenos z prvních třech soutěží. Kdo by měl zájem nebo nějaký problém ať se mi ozve budto na Facebooku nebo na telefonu 728615781
záznam z maršovic je v záznamech na hasici150.tv
Sakra, to je fofr ! Dobře Ty…