Žďárská liga v požárním útoku

Rosťa - Litava

Ahoj, pozvánečku a rezervačku na naši soutěž jsem vylepil na www.firesport.cz.

30.4.2012, 10.15
Ondra - Čikov

Na náš web jsem hodil článek, průběžné pořadí a výsledky z obou dvou kol ;)

14.5.2012, 18.13
Jana VM

Průběžné pořadí tam sice máte, akorát u hodně družstev máte špatný počet bodů, tudíž i špatné celkové pořadí :-) ale jinak to máte hezky udělaný :-)

14.5.2012, 19.49
Tomáš-Lhotky sport

Pěkný články jak se patří :) Aneb jak píšeš Ondro v článku, letošní ŽL bude opravdu nabušená!

14.5.2012, 20.29
Ondra - Čikov

Ještě na to kouknu…

14.5.2012, 22.00
Ondík - Netín Cirkus
14.5.2012, 22.47
Ondra Velmez

To Ondra Čikov: Hezkej článek, ale když kouknu na ten předchozí z Velkého Meziříčí, tak mi tu chybí: „A co se týče samotných závodů, tak…“. Nechci se dotknout kluků z Litavy, ale buďto celý zázemí závodů (jídlo, pití, trať, toalety) bylo tak perfektní a bez chyby nebo že by něčí alibismus?! Neříkám, že naše závody byly bez chyby, nedostatky tu byly a víme o nich, ale štve mě, že špatný věci se najdou jen ve Velmezu, jinde všechno OK nebo se to přejde! Na noční soutěž do Telče se hlásí neuvěřitelný počet družstev, aby se mohly zúčastnit závodů v noci do kopce na kluzkých kostkách, ale ve Velkým Meziříčí je asfalt moc tvrdej a tma moc velká!!! Tak ji prostě nechceme ve ŽL a zařídit to jak jsme se přesvědčili není problém.

15.5.2012, 08.08
Ondra - Čikov

Nebudu to komentovat, rozhodně se nesnažím někomu lézt do pr**ele nebo něco podobnýho, to vubec. Ale když si člověk nemá kam sednout a kam se schovat před silným slunkem(nebo případným deštěm), tak není o čem…Telč je jedna z nejprestižnějších soutěží v republice a to hlavně kvůli super organizačním schopnostem chlapů z Nevcehle + super ceny, poháry. Osvětlený terče,káď,základna od nepaměti + osvícení snad 80% tratě. Telč vs. VM bych nesrovnával. Tj něco jako Čikov vs. Petrovice. Jenže když tu lidi vidí, já sám vám docela i závidím, jakou máte možnost ve sponzorech, kterých je ve VM a jeho okolí asi 30ti násobně víc než v okolí Čikova, Krokočína nebo Olší nespočet, nediv se negativním reakcím. Ano, je to těžký, každej něco nedá, ale právě proto bych se pak měl snažit to zvládnout aspoň organizačně, ale to bych se opakoval. My v Čikově máme snad jednu z nejhorších tratí, ale právě proto se snažíme v jiných směrech. Co mě štvě je, že se snažím napsat nějakej článek a pak tu čtu takový řeči,jako že je pochválíš a nás ne. Dál to nebudu řešit.

15.5.2012, 09.18
Jana VM

Ještě k těm sponzorům…ano, každý vidí jen to, že jsme město a je tu hodně firem, ale to, že ty firmy, přispívají na soutěž do Lhotek, Laviček, a dalších okolních vesnic, dále nemáme ve Velmezu jen hasiče, takže sponzorují nespočet dalších sportovních organizací, dále plesy, bály, karnevali atd., atd., mohla bych tu psát ještě dál a dál…Na vesnicích většinou sponzorují jen hasiče, takže není divu, že je tolik cen, u nás se to hold musí rozdělit.

15.5.2012, 10.10
Ondra - Čikov

No, to je pravda, no… hold to není jednoduchý..

15.5.2012, 10.39
Lulu Olší

Na vesnicích se nesponzorují jen hasiči…taky se zde pořádají plesy, karnevaly, sportovní turnaje atd… a každej si na to ty sponzory musí sehnat… a i my se pak potýkáme s tím, že některý firmy sponzorují jiný akce a nic nám nedají, ale další firmy už jsou ochotnější, stačí pořádně hledat…

15.5.2012, 11.50
Jana VM

Myslím, že u nás se hledá až až, ale bohužel, prostě ve Velmezu jsou nejvíc podporováni fotbalisti a jiné spolky, takže nám už toho tolik nedají…a myslím, že pořád na vesnici je méně akcí na které ti sponzoři přispívají než ve městě, ale to je jedno, to už tady řešit nebudu…

15.5.2012, 11.57
Ondra Velmez

To Ondra Čikov: Souhlasím s tebou, že noční Telč je prestižní závod a že hrají i ceny velkou roli. Bohužel fakt je ten a Jana na to poukázala, že ve Velmezu je hodně aktivit a sponzorů, kteří v dnešní době dají ceny každýmu subjektu, kdo je kdykoli požádá, čím dál míň. No nedá se nic dělat, musí se to ještě víc dotovat ze svého. Dále ani nechci, abys chválil něco, co nebylo úplně v pořádku, protože je to pro nás i další důvod ke zlepšování, ale docela bych uvítal, aby se tyto věci sledovali i u více pořadatelů. Ale nesouhlasím s tebou v právu na pořádání soutěže. Říkáš, že máte jednu z nejhorších tratí, ale snažíte se to zvládat aspoň organizačně. Nemyslím si totiž, že když je trať na … a organizace suprová, tak celkový dojem ze závodů je perfektní. Já třeba preferuji pěknou rovnou trať s asfaltovým náběhem a základnou a nějaký ten pořadatelský zmatek bych přežil. Vy jste udělali teď velkej pokrok s asfaltovou základnou, ale před tím jste měli základnu obklopenou kobercama, což mi opravdu připadalo hodně zpátky. A pořádáte ŽL. Ale myslím si, že minulý rok noční závody ve Velmezu nebyly špatně organizačně zvládnuty, trať rovný asfalt (pro všechny stejný povrch tratě, žádný podmáčení a díry), ale za tmy a nyní jsme závod ŽL nepořádali. Jen se chci zeptat: To ta tma dělá největší problém nebo i ten povrch?

15.5.2012, 13.02
Ondra - Čikov

Asfalt pod základnou máme odjakživa, šlo jen o to, že ta tráva na dobržďování byla spíš hlína, suchá hlína, a když jsme na tom na trénincích dobržďovali, častokrát se stalo, že ten zvýřenej prach dělal hodně problémy při zapojování spojek. Teď to chceme vyřešit nějakou gumou (ta jak je na zimních stadionech), ale ještě nevíme, co od toho můžeme čekat, jinak je tam zatím pořád umělá tráva. Mohli by jsme tam udělat třeba zámkovou dlažbu, ale ta je docela nebezpečná…

15.5.2012, 13.11
Pavča- Lhotky Sport

Co se týče těch sponzorů.. Měla jsem možnost si vyzkoušet, jak to s nimi chodí ve VM a jak na vesnici. Proto se přikláním k názoru Čikova… Možná tam není nějaký velký rozdíl, ale je tam. A to, že soutěž v Mezu je, ať už špatně organizovaná nebo neodpovídající povrch, můj názor je, že se měla i ta pohárová soutěž konat jako noční soutěž na náměstí, jak bylo zvykem. To, že se přesunula, bylo možná jen gesto k tomu, že jste souhlasili s tím, že máte špatné podmínky.. Ale jak říkám, je to jen můj názor

15.5.2012, 17.54
Tomáš-Lhotky sport

Nezávislé stanovisko odemně … soutěž ve VM na náměstí nám prostě chybí! Podle mě by měla být udělaná jako pohárovka, stejně jako Telč kterou se oháníte a budeme všichni spokojení :) a že není započítaná do ŽL? Vždyť tam stejně všichni dojedou ;)

15.5.2012, 19.32
Michaela - VelMez

Jen pro upřesnění. Ze ŽL nás vyhodilo 13 družstev jen kvůli nestejným podmínkám pro všechny soutěžní týmy. Takže otázka… Proč pořádat noční soutěž na náměstí, když ji tolik lidí považuje za špatnou? Na náměstí se to neudělalo na truc, aby jste si všichni pro příště rozmysleli, koho vyhodit z pořádajících družstev ŽL. My jsme noční milovali, ale to vyškrtnutí nás šokovalo a mrzelo. Už se o tom přestaneme hádat, soutěž proběhla, byla fajn a komu se to nelíbilo, at příště nejezdí. Každej má právo na svůj vlastní názor.

15.5.2012, 20.00
Ondík - Netín Cirkus

Kluci z litavy, pěkná soutěž :-D

15.5.2012, 21.54
Lukas-Litava

Ondrové dík za pochvalu a za článek moc se mě líbil.A když chcete řešit soutěž ve Velkém Meziříčí tak máte špatnej odkaz v diskuzi

15.5.2012, 23.26
Mira -Netín Cirkus

Litava-supr soutěž,vše jak má být + pocestě je Stražek :-D

16.5.2012, 18.42
Rosťa - Litava

Na soutěži se byli podívat moje rodiče a hrozně se jim líbyl jeden mančaft. ,,Měli takový červený dresy a cvičil s nima něco vzadu takovej velkej hasič, trochu při těle. Když by někdo náhodou věděl, koho měli naši na mysli, tak jim to vyřiďte :-)

16.5.2012, 19.52
Lukas-Litava

Z vás museli mít radost ve Stražku myslím že jste to byly vy kdo nám vypil tolik kořalky jinak si to nedovedu vysvětlit kdo by to pil :)

16.5.2012, 21.56
Ondík - Netín Cirkus

No řekl bych, že jsme trochu zabrali. :-D

16.5.2012, 23.17
Jméno:

Napiš taky odkud jseš. (Příklad: Petr - Bobrová)

Vzkaz:
Nechte prázdné (ochrana proti robotům):

Můžete používat zvýraznění textu, pojmenovávat odkazy a vkládat obrázky:

*kurzíva*, **tučný text** a ***tučná kurzíva***

"Pojmenovaný odkaz":https://www.zdarskaliga.cz

Obrázek: [* http_adresa_obrázku *]

"Jak se píšou ty hranatý závorky?"
[ = pravý Alt + f
] = pravý Alt + g.