Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / O Olešskou špricnu, 25. 6. 2006 | ↓↓↓ jít dolů |
Vážení přátelé, na popud našeho trenéra jsem si dovolil udelat jednoduchou elektronickou prihlasku na naši soutěž adresa odkazu je prihlaska.olsi.cz/index.php
Doufam, ze mezi nami jsou dostatecne vyspeli jedinci, kteri nebudou dane prihlasky zneuzivat
No vidíš, zase něco new. Hned to tam píšu. Když půjdem druzí, tak bude spousta času na doprovodný program. Než se vyhlásí všechny Miss a pod. a prokecá se mooooooc času, tak se stihnem docela dobře kousnout. A co to slibované "originální" komentování?
No to je prekvapko ;-) Je to nase skryta hvezda (hasic)

Já jen aby tady ta přihláška do Olší neupadla do zapomnění.
Tady je prubezne startovni poradi:
Muzi
1 ? Olší
2 ? Netín
3 ? Kuřimské Jestřabí
4 ? Litava B
5 ? Lhotky
6 ? Radostín nad Oslavou "C"
7 ? Dolní Loučky
9 ? Litava C
10 ? Radostín nad Oslavou "B"
Zeny
1 ? Olší
2 ? Netín
3 ? Velké Meziříčí " A "
4 ? Dolní Loučky
5 ? Lhotky " A "
7 ? Velké Meziříčí " B "
Tak doufam ze vas prijede vicero ;-)
Jo a Rosto nejak postradam Litavu A :-(
Tak to zatím moc družstev není, koukám že doháníme chlapi!! :-) ale neboj se Kenny určitě jich dorazí víc!!!! :-))
KENY NEJSOU LIDI A 2 DRUŽSTVA Z LITAVY BY MOHLI STAČIT
No jasně, přijede celý Blanensko
To Kenny: Zase nás budeš zařezavat na startě, nebo již vystřelíš na poprvé -:) A dotaz celého Bělče budou makrely od paní Vojtové???
No jasne ze budou makrele a budou i steaky a parky a uzena krkovice a pivo a vubec.. prijedte a uvidis :-)
P.S. nevidim Belec mezi prihlasenymi :-(
joa pavle specialne pro tebe,.. ta prihlaska je tady http://prihlaska.olsi.cz
Kenny,
to dá rozum,že postrádáš Litavu A.
Copak Litava A letos jezdí ŽL?
Rosťa.
Taky s troškou do mlýna. Litava letos jezdí ABC.
pro Rostu: no na Litave byla :-)
Kenny,na domácí soutěži se to dá pochopit ne?
A pokud jde o ježdění ABC,tak sice jezdí ABC,ale stejně na soutěžích se ukáže A a C,neboB a C.
Je nás prostě zatím málo a v Litavě to bylo složené poněkud nestandartně.Běžel Pert,který už nesoutěží a Kenny.Že Martine?
Rosťa.
to ROSTA: chapu, ale musel jsem se rozhodnout. Pro jednu nebo druhou stranu bych byla vlastne i jsem .... Ale da se s tim zit ;-) Kazdemu rad pomuzu. Treba vcera v Radostine. S Kalama jsem byl treti (srazeno 18,97) a s Olsim prostrikam 3 sekundy a byli jsme az sedmy :-(
joa pro vsechny tymy: behem souteze budou probihat nezavisle na hasicske soutezi jeste dalsi 2-3 souteze :-) Sakra sakra.. sama soutez.. jsem se v tom uplne ztratil :-(
Doufám, že to budou etanolové soutěže. To bych měl horké kandidáty (i kandidátky).
Chtěli jsme taky přijet, ale díval jsem se že Pavel z Bělča se zaprezentoval na moji oblíbenou 30. Takže to budeme muset ještě zvážit. On si asi myslím, že to startovní pořadí s ním budu chtít vyměnit na čochu za kořalku.
To Aleš: to si piš že je možné se přesunout na jiné místo za patřičné odstupné :-)). Popř. za zaběhnutí trojáku.
Troják si musíš domluvit se Zdenkem. To není moje parketa.
Takže jak se vám líbila dnešní soutěž v Olší? Musím pořadatelům gratulovat. Byla to jedna z nejlepších soutěží jakou jsem zažil. Takřka neměla chybu. Snad až na WC, ale to doufám do příštího roku napravíte. Ale jinak vynikající soutěž, kluci z Radostína by si mohli z dneška odnést nějaké ponaučení jak to příště zorganizovat u nich.
Tato soutěž byla opravdu jedna z nejlepších v tomto roce na ŽL. Opravdu se mi líbila, za organizaci této soutěže bych vám dal za 1.... I počasí se vydařilo. Stejky a uzený byli opravdu výborný na klobásku jsem neměl sice už v břížku místo, ale jinak bych si ji určitě dal. :-). Jedinou takovo malou připomínku bych měl k těm prodejním cenám(bylo to řekl bych zbytečně předražený) jinak soutěž byla fakt super i když se nám nedařilo :-)
No tak se zas nerozplyňte.
Teplý pivo
Laďa
Děsný vedro, odvařil sem si tam zbytek mozku. Moc si z toho nepamatuju, jen tu baječnou cedulu nad vysledkovou tabulou s napisem www.zdarskaliga.hasici.org .... to udelal nejakej frajer. Jinak mě tam vadili fronty u pití. A příští rok bych tam nechal zasazet stromy okolo tratě, nějaky truhliky s kvítkama a kolotoč pro děti.
to Kidal: Vyhlasil bych te jako degustatora na zdar lize!To by ti slo ne??
Sice sem opšt nezávodil,ale bylo mi v olší fajn,sice sem slyšel od jednoho týmu nějaký narážky na rozhodčího na základně,ale nevěnoval sem tomu pozornost.Musím zase na druhou stranu souhlasit s Kidalem z Netína že to pivko mohlo být studěnější.Jinak výběr jídla perfektní,bylo i možno zakoupení ledňáků atd.Jinak nemám asi více co dodat,pro mě parádní soutěž a jinak jestli si na něco vzpomenu tak ještě napíšu:)
muj osobni názor: soutez byla na poho..........jen ty záchody jsou rok od roku horsi
+ jidlo, ceny, rozhodci, komentator, nase holky :-)
- WC, ne zrovna studene pivo, neoznaceni "B" drustev z jednoho sboru, levej prodar z Olsi
Tak k týhle soutěži nemám připomínek!
+ dostatečný množství odpadkovejch košů
Pokud Vám to nebude vadit tak bych se taky rád pochvalně zmínil o Olešské špricně.
Začnu klady: dráha 1a, poctivý terče, nekompromisní vracení předčasných startů, ceny skoro do posledního místa až zbytečně, občertsvení dost bohaté, pravda pivo mohlo být studenější, ale kdo dělá soutěž v takovým počasí tak ví že to chlazení jede na plno a stejně nestíhá. Zápory jsem skoro žádné nenašel, na záchodě jsem nebyl, takže bych to hodnotil jako velmi povedenou soutěž. Ale měl bych jednu připomínku na pořadatele a to néjenom z Olší. Tuto připomínku píšu na popud našich berušek. Když se odměňuje nejlepší sestřik u mužů, myslím si že by tato cena měla být udělena i u žen. Přeji Vám na ŽL více takto kvalitních soutěží.
to Pavel: no tojsme mohli, ale nas pravnik dal jen jedny hodinky :-D
Máme tu první obrázky z Olší...
jojo ta včerejší soutěž se fakt povedla:)
doufám že takových bude letos víc:)prvně sem si řikala, že ten pán, co vracel, je hodně přísnej, ale pak jsem pochopila, že v tomhle je přísnost na místě:)
to holky z Olší: ještě jednou gratuluju:)
doufám, že jste to pořadně oslavili?
Vážení přátelé!! Právě se pokusím zhodnotit soutěž v Olší!! + počasí (myslím tím sluníčko, vítr jste si mohli zkrotit), výběr jídla (všechno docela fajn, ale to uzený bylo HROZNÝ-opravdový špek) --- teplé pivo (jedno z jaké strany-z obou teplé), hafo dlouhý fronty na pivko, mizerná hudba, WC. Příště se to SNAD tedy zlepší!!!!!
NO, čekají nás napínavé zážitky...
jsem ráda že se naše soutěž docela líbila(dělali jsme co sme mohli)to Ferry-ten větřík byl přece schválně aby jsme se neupekli uplně:)to: Pavel Běleč- máš pravdu, když nejlepší proudař tak i proudařka(máme přece rovnoprávnost,polepšíme se :)) to Raduš..děkujeme za gratulace, holky moje to myslím zapily řádně, já osobně slavila prací (přímo ze soutěže jsem jela do fachy a ještě o pul hodky pozdejc:)
Zdravím všechny,hlavně holky z Heroltic..doufám,že se nezlobíte za ten uzel na rozdělovači a jestli ještě někdy dostanu možnost,tak se budu snažit to napravit!!!Jinak jste moc fajn a držím vám palce!!! :-) Soutěž byla opravdu dobře připravená,nemám co bych vytkla....
to Ferry: ty ses borec... kritiku prijmam, ale musi byt trochu konstruktivni :-D
Soutěž v Olší je za nama a osobně mam z této soutěže velice dobrý pocit.Pokusím se zhodnotít + a - tohoto klaní:
+ Rada Žl splnila svoji úlohu a zkontrolovala vše jak se patří,bylo vymezeno místo na technickou přejímku materialu a každy si tímto mistem musel projít,rozhodčí plnili svoji úlohu na výbornou(spoje na gumy,ulite starty)nebyli k vidění,děkuji.Hojně zaplněné startovní pole,časomíra a terče,finanční a věcné cenny,široký vyběr jidla,vyborně připravena trať.
-z hlediska propozic neoznačování družstev A,B,C ale to zatím neudělal nikdo,jiste pochybení rozhodčího na nastřikové čaře(pouze u jednoho družstva,které stejně nedokončilo)ale hlavně to pivko!!!!jedno chlazení v takovém vedru to je hodně malo.
Suma sumarum Olší prospělo na A1
ten rozhodčí na nástřikové čáře sem byl já a tímto se omlouvámklukom z Litavy C za tu minelu která se mě přihodila a kvuli které nezískali ani ten jeden bodík kterej by jim jinak patřil doufam že se na mě nezlobíte
to Tomáš: To je v poho, i mistr tesař se někdy utne, ale pravda stávta by se to nemělo :-)
Jo v Olší v poho. Kluci z Litavy konečně dobře najedli,doufám že jim nezaskočila kost! Nikdo se nezmínil o komentátorovi. Standa měl premiéru,ale každej musí nějak začít... Co se týká startů,podle mýho názoru přehnaný a pokud ne, tak fotobuňku. Ať v tom máme pořádek! Ale abych se vrátil k pořádajícímu. Myslím že je to jeden z nejlepších pořadatelsky zvládnutých závodů ŽL. Je jasný že Olší hasičinou prostě žije!
Jo, přpojuji se ke gratulaci Standovi.
Po Slámečkovi je těžké nastoupit. Ale to samé měl p.Slámečka po p. Heroldovi.
A jak konečně najedli? V Netíně byl taky dost kvalitní výběr, ne?
Opět s týdení sekerou přispěju názorem na soutěž v Olší.
Občerstvení super.Na teplé pivko nadávat taky nebudu,protože v takovém vedru nestíhají kolikrát ani hospody.Mohlo být studenější,ale znáte to jeden rok chlaďáky stíhají v poho a najednou výdrb.
Makrela neměla chybu,víc jsem nestihl.
Dal bych trošku mínus za brču.Byla dobrá,ale 20,- za půl litru sodovky??
Dráha super,ocenění soutěžních družstev rovněž.
Velice mě nadchla upoutávka na tyhle stránky.Výbornej nápad.
Značení družstev A,B je trošku problém a pokulhává na všech soutěžích.V pravidlech to dostal za úkol rozhodčí,ale musíme to na příští rok doladit.
Abych to uzavřel.Letošní soutěž v Olší se vydařila a zodpovědně můžu říct,že předčila i některé extraligové závody.
Rosťa.
Máme tu další fotky z Olší...
Standův komentář se mi líbil z letošních soutěží zatím nejvíc - zasvěcený a zaměřený na sportovní výkon.
Reaguji jen na soutěž v Netíně - "moc toho nenakecal"
Stando, sorry
Ještě jedna reakce na podrobné detaily soutěže. V pravidlech je ...zakrývat kolena a lýtka. Dresy zasunuty v kalhotách.
Prohlédněte si foto č.28 z Olší - strojník. Má to kontrolovat rozhodčí.
Luboši sorry. Nějaký chyby taky musí být, aby se ¨na Litavě necítili ukřivdění
Ahoj Evko ze Lhotek, z toho uzlu si nic nedělej nějak jsme to nedomysleli, ale to se stává. My jsme hrozně rády, že jsi s námi šla a mohli jsme si ten závod v Olší odběhnout. Tak ještě jednou díky moc :-)