Žďárská liga v požárním útoku

Brdy

Rádi bychom Vás pozvali na naši soutěž zařazenou do Extraligy ČR. Přihlašovat se můžete na http://www.firesport.cz/…iewtopic.php?… Rádi Vás tam všechny uvidíme.

11.7.2011, 11.01
Martin - Lhotky Sport

Škoda, že se tam nehlásí víc ženských týmu z ŽL…

22.7.2011, 11.41
LUDVA-KROKOČÍN

Asi využívají čas na rekreaci jako naše holky.

22.7.2011, 13.08
hanik Olsi

to je fakt škoda že tam budeme z ŽL samy:(

22.7.2011, 20.42
Thomas Lavičky

Ale tak aspon nekdo se tam ukazal :D

23.7.2011, 18.38
Jenda7 - SDH Zbraslav

My jsme chtěli jet, jenže jsme byli kluci i holky na krajském kole. Mimochodem oba týmy byly na 3. místě a St. Lískovec Sport 2. místo

24.7.2011, 14.11
Ludva- Krokočín

Blahopřeji klukům z Laviček titulu MISTR EXTRALIGY.

24.7.2011, 17.49
Lasky-Lavičky

Děkujeme :)

25.7.2011, 08.20
Jenda7 - Zbraslav

Taky se připojuji ke gratulaci. To je mazec…

25.7.2011, 19.51
Had - Krokočín

Ahoj, tak jsem po dlouhé době zavítal na stránky ŽL, abych byl alespoň trochu v obraze. V prvé řadě gratuluju dorostencům ze Lhotek a Velkého Meziříčí! Na druhou stranu jsem trošku překvapený, že se o mistrech extraligy dovídám až z diskuse, ježjíž téma ani ohlas neodpovídají úspěchu! Chápu, že Lavičky asi nejsou tak populární, ale nezasloužily by si pochvalu nebo tak něco od více týmů ŽL? A co třeba článek na titulní straně? (byť jen třeba kratičký – informativní). No nic, no – třeba pudete do sebe ;-) Za mě je to GRATULACE JAKO HROM klukům z Laviček! Jinak přeju všem ostatním týmům hodně úspěchu a sportovního štěstí. Snad se mrknu alespoň na nějaké závody…

1.8.2011, 16.39
Ondra Netín cirkus
1.8.2011, 20.05
Ondra - Čikov

Hade, máš rozhodně pravdu, já klukům blahopřál hafokrát, bohužel koukám, že tady to moc lidí nebere. Ono se nestává každej den bejt nejlepší v republice. Ať má na kluky kdokoliv jakejkoliv názor, uctu a obdiv to rozhodně zaslouží…

1.8.2011, 20.10
hanik Olší

souhlasím s Hadem i Ondrou, opravdu by si krátký článek kluci zasloužili…moc pěkný článek a celá strana je věnována EX v Lavičkách v reginálních novinách…bohužel jsem tu nenašla odkaz…Ale každopádně takový úspěch,kdy tým který vzešel z řad ŽL,má již seriál EX vyhraný s velkým náskokem(61 bo­dů),přestože ještě zbývá pár kol.....tak takový tým by neměl zůstat na stránkách své domovské ligy bez povšimnutí.....

2.8.2011, 08.18
Hanik Olší

Samozřejmě ještě jednou obrovská gratulace klukům z Laviček,byli jsme u toho když předvedli svoje umění ve Vacenovicích, Lavičkách i Sedlejově kde svým výkonem jen potvrdili, že si ten titul nejlepšího týmu v republice zaslouží........

2.8.2011, 08.23
Martin - Lhotky Sport

Hade a Ondro, děláte aférku tam, kde není. Článek tady není prostě proto, že ho nikdo nenapsal / nedodal / neodkázal.

Klukům z Laviček jsem hned při gratulaci začátkem minulýho týdne navrhnul, aby sem něco „ze zákulisí“ napsali. Mají toho ale docela dost, což je vidět i z jejich stránek, kde poslední zpráva mluví o náskoku 41 bodů.

Stačí napsat článek na svoje stránky, dát mi o tom vědět, a hodím sem aspoň úvodní odstaveček a odkaz na stránky, koukněte na úvodku. Přístupové údaje ke psaní článků pošlu každému, kdo najde odvahu. Víc bohužel není v mých silách.

2.8.2011, 09.32
Ondra - Čikov

Martine, z mojí stránky to ani tak nebylo na Tebe, že tu není článek, je to sice škoda, že tu není, ale já tím třeba myslel, že dřív se tu diskutovalo o Maršovským super útoku z Petrovic (borci, nic proti vám, všechna čest, myslím to jen v dobrým, to mi fakt věřte !…) a tým ze ŽL, kterej vyhraje EXL 3 závody před koncem tak nic… takovejch příkladů tu bylo víc. Ale radši už toho nechám, abych tu zase někoho nevyprovokoval. Ale jak bylo zmíněno, kdo jim fandí, pogratuluje, kdo ne – mlčí. Každýho věc.

2.8.2011, 15.25
Martin - Lhotky Sport

No, myslím že to už bys chtěl od naší diskuze moc… aby se v ní věci probíraly podle toho, jak jsou důležitý. Ty sám titul Laviček bereš jako megaudálost, a sem jsi vůbec nenapsal, místo toho gratuluješ v návštěvních knihách a na Fejsbůkách, styď se… ;-)

Ale jinak… na Žďárské lize moje snaha bude, aby do konce roku fungovaly víceméně on-line přenosy výsledků ze soutěží, aby nejpozději při slavnostním nástupu byly výsledky na webu… samozřejmě včetně průběžného pořadí!

Hasičská televize posunula náš sport mnohem blíž „nezúčastněným divákům“ a musíme proto mít výsledky na webu hned. Když se to povede, myslím že v ČR budeme mít unikát. Situace na Extalize je v tomhle letos smutná. Třeba já jsem se dozvěděl o tom, že náskok Laviček je nepřekonatelný, až v úterý(!), grr :-)

3.8.2011, 00.53
Ondra - Čikov

To rozhodně, díky hasišcké TV jsme teď zase o stupínek výše !

3.8.2011, 16.39