Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Extraliga ČR v PÚ Lavičky | ↓↓↓ jít dolů |
Rádi bychom Vás pozvali na naši soutěž zařazenou do Extraligy ČR. Přihlašovat se můžete na http://www.firesport.cz/…iewtopic.php?… Rádi Vás tam všechny uvidíme.
Škoda, že se tam nehlásí víc ženských týmu z ŽL…
Asi využívají čas na rekreaci jako naše holky.
to je fakt škoda že tam budeme z ŽL samy:(
Ale tak aspon nekdo se tam ukazal :D
My jsme chtěli jet, jenže jsme byli kluci i holky na krajském kole. Mimochodem oba týmy byly na 3. místě a St. Lískovec Sport 2. místo
Blahopřeji klukům z Laviček titulu MISTR EXTRALIGY.
Děkujeme :)
Taky se připojuji ke gratulaci. To je mazec…
Ahoj, tak jsem po dlouhé době zavítal na stránky ŽL, abych byl alespoň trochu v obraze. V prvé řadě gratuluju dorostencům ze Lhotek a Velkého Meziříčí! Na druhou stranu jsem trošku překvapený, že se o mistrech extraligy dovídám až z diskuse, ježjíž téma ani ohlas neodpovídají úspěchu! Chápu, že Lavičky asi nejsou tak populární, ale nezasloužily by si pochvalu nebo tak něco od více týmů ŽL? A co třeba článek na titulní straně? (byť jen třeba kratičký – informativní). No nic, no – třeba pudete do sebe ;-) Za mě je to GRATULACE JAKO HROM klukům z Laviček! Jinak přeju všem ostatním týmům hodně úspěchu a sportovního štěstí. Snad se mrknu alespoň na nějaké závody…
Hade, máš rozhodně pravdu, já klukům blahopřál hafokrát, bohužel koukám, že tady to moc lidí nebere. Ono se nestává každej den bejt nejlepší v republice. Ať má na kluky kdokoliv jakejkoliv názor, uctu a obdiv to rozhodně zaslouží…
souhlasím s Hadem i Ondrou, opravdu by si krátký článek kluci zasloužili…moc pěkný článek a celá strana je věnována EX v Lavičkách v reginálních novinách…bohužel jsem tu nenašla odkaz…Ale každopádně takový úspěch,kdy tým který vzešel z řad ŽL,má již seriál EX vyhraný s velkým náskokem(61 bodů),přestože ještě zbývá pár kol.....tak takový tým by neměl zůstat na stránkách své domovské ligy bez povšimnutí.....
Samozřejmě ještě jednou obrovská gratulace klukům z Laviček,byli jsme u toho když předvedli svoje umění ve Vacenovicích, Lavičkách i Sedlejově kde svým výkonem jen potvrdili, že si ten titul nejlepšího týmu v republice zaslouží........
Hade a Ondro, děláte aférku tam, kde není. Článek tady není prostě proto, že ho nikdo nenapsal / nedodal / neodkázal.
Klukům z Laviček jsem hned při gratulaci začátkem minulýho týdne navrhnul, aby sem něco „ze zákulisí“ napsali. Mají toho ale docela dost, což je vidět i z jejich stránek, kde poslední zpráva mluví o náskoku 41 bodů.
Stačí napsat článek na svoje stránky, dát mi o tom vědět, a hodím sem aspoň úvodní odstaveček a odkaz na stránky, koukněte na úvodku. Přístupové údaje ke psaní článků pošlu každému, kdo najde odvahu. Víc bohužel není v mých silách.
Martine, z mojí stránky to ani tak nebylo na Tebe, že tu není článek, je to sice škoda, že tu není, ale já tím třeba myslel, že dřív se tu diskutovalo o Maršovským super útoku z Petrovic (borci, nic proti vám, všechna čest, myslím to jen v dobrým, to mi fakt věřte !…) a tým ze ŽL, kterej vyhraje EXL 3 závody před koncem tak nic… takovejch příkladů tu bylo víc. Ale radši už toho nechám, abych tu zase někoho nevyprovokoval. Ale jak bylo zmíněno, kdo jim fandí, pogratuluje, kdo ne – mlčí. Každýho věc.
No, myslím že to už bys chtěl od naší diskuze moc… aby se v ní věci probíraly podle toho, jak jsou důležitý. Ty sám titul Laviček bereš jako megaudálost, a sem jsi vůbec nenapsal, místo toho gratuluješ v návštěvních knihách a na Fejsbůkách, styď se… ;-)
Ale jinak… na Žďárské lize moje snaha bude, aby do konce roku fungovaly víceméně on-line přenosy výsledků ze soutěží, aby nejpozději při slavnostním nástupu byly výsledky na webu… samozřejmě včetně průběžného pořadí!
Hasičská televize posunula náš sport mnohem blíž „nezúčastněným divákům“ a musíme proto mít výsledky na webu hned. Když se to povede, myslím že v ČR budeme mít unikát. Situace na Extalize je v tomhle letos smutná. Třeba já jsem se dozvěděl o tom, že náskok Laviček je nepřekonatelný, až v úterý(!), grr :-)
To rozhodně, díky hasišcké TV jsme teď zase o stupínek výše !