Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Hasiči150.tv | ↓↓↓ jít dolů |
Jelikož už se nám blíží první kolo Žl tak připomínám všem pořadatelům přenosy ze závodů. Podmínky snad každý slyšel na schůzi, takže doufám, že vše zajistí. Kdo stím má jakýkoli problém at se mi ozve abych se přizpůsobil. Samozřejmě uvidíme jaký bude první přenos z Litavy a pak se uvidí jak to bude probíhat.
Ahoj jak teda s noční soutěží televize asi nic, jak jsi říkal. Takže do VM ji zvát nebudeme.
Bohužel zde online přenos asi nepůjde, jak se nám setmí tak by byla vidět jenom tma a zvuk, určitě by to byl pěkný přenos z nočních závodů ale bohužel moje kamera na tohle nestačí. Zítra budu mluvit ještě se šéfem tak se zeptát ale asi to nemá cenu
Tak máme za sebou 3 první přenosy na hasičské televizi. Co si myslíte o tomhle nápadu?? Myslím, že sledovanost našich závodů určitě pozvedne kvalitu naší soutěže, protože sledovanost roste :). další pořadatele teprve přípravy čekají ale určitě to každý zlvádne protože nároky velké nejsou, přesto pokud někdo bude mít problém at se mi ozve.
No, tak je bez debat, že počin to je geniálnání. Honzo mrkni na záznam z Maršovic. nezdá se mě, co je vidět z útoku. Myslím : start, základna super, ale v podstatě dál už máme ,,jen terče". Teda neštudoval jsem celej záznam, pouze Litavu.
No, tam to chtělo asi zase střih ze zadního pohledu nebo druhou kameru více k terčům nebo aby se kameraman držel přísně vody. Copak, na Litavě toho moc neuvidíme, ale o můj elegantní styl jsme přišli:-(((
Tam byla hlavní věc že ta první kamera na start byla pevná bez pohybu, až soutěžící doběhli k základně teprve se přepínalo na druhou která snímala až k terčům. Vypadá to jednoducho ale než se to naučíme chvíli to potrvá