Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Rezervace pořadí pro rok 2011 | ↓↓↓ jít dolů |
Takže, chtěl bych se zeptat, jestli by nestálo za diskuzi toto téma. Přiznávám se, že tento nápad nebyl můj, ale Jendy. Nicméně si myslím, že pro týmy, které jedou 14 soutěží ze 14 je jakási rezervace vhodná a možná i taková odměna za to, že jezdí. Myslím, že nejem mě dokáže hodně vytočit, když nejsem zrovna 2 dny na netu a pak se dozvím, že můžu jít někdy ke konci startovní listiny, ikdyž jsme zvyklí startovat někdy kolem 7. – 10. místa. My by jsme byli moc rádi, kdyby něco takového fungovalo.
Tomuto jsem se nebránil, ale protože to nebyl můj nápad, jak bylo zmíněno výše, čekal jsem, až to tady vyběhne.
V podstatě je to jednoduché. Tak jak se nabízely termíny na závody, tak bych to nechal i u tohoto, čili prostřednictvím stránek a tohoto tématu.
Pokud si na každý konkrétní závod nevyžádáte na pořadateli změnu, bude se ctít domluvený startovní post. Ovšem se očekává od toho, kdo bude mít zabookované pořadí a nezůčastní se, že se s dostatečným předstihem omluví a umožní pořadateli nabídnout jeho pořadí.
Určitě nebude problém pro pořadatele zkopírovat domluvené pořadí a během určité doby před soutěží tady na stránkách upravovat.
Tak nezbývá, než to odstartovat. Pokud se shodnete na stejném postu, domluvte se mezi sebou a dejte vědět.
Tož, TEĎ.
Mohlo by to fungovat, ale každý tým, si musí pohlídat, nebo potvrdit, že opravdu zúčastní a bude startovat na této pozici, respektive bude li tomu jinak, musí o tom pořadatele informovat.
Pokud to teda bude schváleno, tak Stanoviště A na 10. místo, dík.
Navrhuji, aby každé družstvo, které bude mít takto zabrané pořadí mělo za povinnost minimálně týden dopředu potvrdit účast, jinak startovní pozice propadá ve prospěch ostatních družstev…
Týden je dlouho, nikdy nevíš, co se může stát. Nechal bych to co nejtěsněji před soutěží.
Startovní pořadí ŽL 2011
Muži
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Stanoviště A . . . .
Ženy
1. 2. 3. 4. 5. 6. . . .
Když dáš týden, tak je to pomoc i pro pořadatele kdy odpadá „chaos“ se sestavováním startovky na místě v den závodu.
tak asi to teda pujde tak prosím Tasov A na 12.místo dík
Ženy Heroltice prosím 3
Hluboké prosím na 11
Jestli to klapne tak prosím Lhotky Sport na 9. pozici, díky
Radostín na 7. pozici, díky
Měřín na 13. pozici, díky
Mě se tento nápad taky líbí a poprosím o 10. pozici pro chlapi z Velkého Meziříčí. Děkuju
Omlouvám se 8. pozici
Maršovice na 19.místo, jako vždy a díky !!
Ženy Velké Meziříčí „A“ na 4.pozici Velké Meziříčí „Fň“ na 8.pozici
Dík Standa ml.
SDH Horní Lhotice prosim na 14.misto.dikec
A my si bereme 6, když to teda bude pravda :)
Konenčně jsem zprovoznil počítač a hlásím Zbraslav „A“ na 15. pozici
Ženy Jasenice 5. místo. Díky.
CO se týče Peťova návrhu si taky myslím, že týden je moc. Určitě zase bude fungovat přihlašování na netu a pokud někdo chce běžet jinak, tak ve svém zájmu to dá vědět zavčas. Navíc v dnešní počítačové době není problém udělat přímo na soutěži změnu ve startovní listině:-)
Zbraslav ženy 6. místo
Lhotky ženy – 2. místo
Tak trošku přehledněji.
Startovka ŽL 2011
Muži
1.
2.
3.
4.
5.
6. Čikov
7. Radostín nad Oslavou
8. Velké Meziříčí
9. Lhotky Sport
10. Stanoviště A
11. Hluboké
12. Tasov
13. Měřín
14. Horní Lhotice
15. Zbraslav A
16.
17.
18.
19. Maršovice
Ženy
1.
2. Lhotky
3. Heroltice
4. Velké Meziříčí A
5. Jasenice
6. Zbraslav
7.
8. Velké Meziříčí Fň
Samozřejmě nic není definitivní, konečný verdikt padne na další schůzi VR.
ženy Olší – 7. místo
Smázl jsem pár rozhozených seznamů. Pro Ondru a Kidala: Techniku jsem poladil, v něčem se bude chovat líp, v něčem ne. Je potřeba mezi položky seznamu dávat prázdný řádky.
Katov –5. misto
Sice nevím jak to bude v sezoně ale předběžně dávám pro Litavu 20 místo
Lhotky prosím 4.
Starý Lískovec – SPORT na 3.místo… díky
Startovka ŽL 2011
Muži
01.
02.
03. Starý Lískovec – Sport
04. Lhotky
05. Katov
06. Čikov
07. Radostín nad Oslavou
08. Velké Meziříčí
09. Lhotky Sport
10. Stanoviště A
11. Hluboké
12. Tasov
13. Měřín
14. Horní Lhotice
15. Zbraslav A
16.
17.
18.
19. Maršovice
20. Litava
Ženy
01.
02. Lhotky
03. Heroltice
04. Velké Meziříčí A
05. Jasenice
06. Zbraslav
07. Olší
08. Velké Meziříčí Fň
09.
10.
jasenice muži na 17 diky
jasenice muzi na 17 misto dik
Koukám, že se to tady rozjelo. Dám tomu trošku jiný spád a něco na přemýšlení aby to nebylo jednotvárné. Co kdyby se startovní listina losovala dva dny před závody z družstev, která se přihlásila. Probíhá to na postupových kolech a každý by věděl kdy jde na start. Odpadla by vypočítavost družstev, že chce jít na start v době, kdy je relativně ještě suchá dráha. Družstvo, které nepřijede se vymázne a automaticky se posouvá startovka. To by bylo pro všechny stejné protože by pokaždé startoval z jiného místa.
Možná docela špatnej spád, když už s tím tak nějak souhlasí 23 rezervovaných týmů :)
Souhlasí 23 týmů, protože bylo dané jenom jedno téma. Nikdo jiný nic nenavrhl. My jsme se napsali taky na startovku čili s tím souhlasíme ale dal jsem něco na zamýšlenou.
Samozřejmě na zamyšlenou to je, ale za každého, kdo tady objednával post, dám ruku do ohně, že to nebylo z toho důvodu, aby měl lepší trať. Máme tratě takové, které jsou schopny být regulerní pro všechny po celý závod. Pokud je trať rozmoklá, tak i pro prvního, nikdo schválně vodu necejprá (má na to jen kubík). Spíš tady šlo o psychologickou výhodu. Někdo je nervní a chce to mít za sebou, někdo má žízeň, někdo je zvyklý nechat rozdat karty, tak jako třeba my. Proto jako loni, Cirkus 21.
To jsou my názory:D:D:D není to ani k zamyšlení…:D a nebudem dva dny před víkendem losovat kde ta soutěž bude?? :D
O vypočítavosti se suchou tratí asi nemůže být řeč. Proč by jinak zůstaly volné pozice 1 a 2?
Startovka ŽL 2011
Muži
01.
02.
04. Lhotky
05. Katov
06. Čikov
07. Radostín nad Oslavou
08. Velké Meziříčí
09. Lhotky Sport
10. Stanoviště A
11. Hluboké
12. Tasov
13. Měřín
14. Horní Lhotice
15. Zbraslav A
16.
17. Jasenice
18.
19. Maršovice
20. Litava
21. Netín Cirkus
Ženy
01.
02. Lhotky
03. Heroltice
04. Velké Meziříčí A
05. Jasenice
06. Zbraslav
07. Olší
08. Velké Meziříčí Fň
09.
10.
Losování 2 dny před soutěží… proč ne, když pořadatel usoudí, že by to mělo smysl. Speciálně když se podmínky pro výkon hodně mění během závodu (noční soutěže, zimní soutěže, deštivé počasí a tratě náchylnější na promáčení)
Stabilní pořadí po celou sezónu má ale jinou podstatnou výhodu – tým se naučí, jak rychle se má připravovat, nemusí stále pracně počítat, kolik času zbývá.
Z toho důvodu bych se přimlouval, aby v případě vypadnutí nějakého stálého družstva se neposunovalo pořadí ostatních dopředu, ale uvolněné místo bylo nabídnuto (nebo i vnuceno :-) někomu bez pořadí.
Meziříčko si rezervuje 16. místo. Díky :-)
Tak když už se tu něco takovýho děje, tak nás teda Laďo napiš asi na to 9. místo no. Ale musim upozornit už předem, že podle toho jak jsem koukala na rozpis soutěží, tak se budeme letos horko těžko skládat, takže nějaké ty přesuny na zadní startovací místa se nám asi nevyhnou. Děkuju
Muži 18.místo Ženy 10.místo
Startovka ŽL 2011
Muži
01.
02.
04. Lhotky
05. Katov
06. Čikov
07. Radostín nad Oslavou
08. Velké Meziříčí
09. Lhotky Sport
10. Stanoviště A
11. Hluboké
12. Tasov
13. Měřín
14. Horní Lhotice
15. Zbraslav A
16. Meziříčko
17. Jasenice
18. Krokočín
19. Maršovice
20. Litava
21. Netín Cirkus
Ženy
01.
02. Lhotky
03. Heroltice
04. Velké Meziříčí A
05. Jasenice
06. Zbraslav
07. Olší
08. Velké Meziříčí Fň
09. Netín
10. Krokočín
Jak se tak dívám tak, že jsme úspěšně uzavřeli naši ligu BLAHOPŘEJI.Už vidím jak se hrnou cizí družstva si zacvičit v bahně.Za celou dobu co jezdím po soutěžích a je to od roku 1980 se startovalo podle příjezdů a nebo se to za pět minut vylosovalo před soutěží na nástupu.A všechno se stihlo SPORTU ZDAR.
Ale, ale, minimálně dva roky fungují rezervace na jednotlivé závody, stejně bývala téměř vždy dvacítka obsazená „našimi“ týmy. Navíc se pohybujeme stále v návrzích, vše bude schváleno nebo smeteno na další schůzi VR.
Věřím, že v roce 1980 se závodilo v bahně, teď ten pocit nemám. Nebo jsi zažil nějaký závod v bahně?:-)) Nebo chtěl být Krokočín výše?
Závody v bahně? :) ..to ti řeknu zcela přesně letos ;) Krokočín a Stanoviště,tam počasí vůbec nepřálo ;)
No, musím říct, že jsem čekal, že zájem o rezervaci projeví max. 10 týmů. Tohle se mi taky nelíbí, velice to ovlivňuje atraktivitu „cizímu“ týmu přijet třeba na jediný závod na ŽL. Nedokážu si představit, že by někoho zvenku lákalo jít na soutěži první nebo dvacátýdruhý. Ono to možná stejně dopadne i v rezervaci na konkrétní soutěž, ale myslím, že potom je to férové, kdo si kdy zachytí rezervaci, takhle jsou týmy zvenku ze hry a to rozhodně nemůžeme dopustit.
Ono se to trochu zvrhlo a nahlásili se všichni a to i družstva, která ŽL celou neobjedou…Možná se to bude zdát někomu trochu nefér, ale navrhuji, aby možnost rezervace měly jen družstva co objela všechny soutěže v minulém ročníku. Nebo druhý návrh rezervace jen pro 10 družstev podle pořadí z loňského roku.
Nejlepší vyzkoušet. Tak jako se družstva dříve přihlašovala, tak se holt budou odhlašovat. Když někam jedu, koukám se přihlásit zavčas nebo se holt spokojím, co na mě zbyde. Ono to vypadá strašidelně, ale projeďte si startovky z loňska jak vypadaly…
Ne nepotřebujeme být výše ono nám to stačí tam kde jsme,vlastně se říká to nejlepší na konec.
Věřte tomu nebo ne, ale myslím, že stím bude problém pořád. Stejně tak jako se slavným přihlašováním na firesportu. Ten kdo před začátkem závodu nesestavoval pořadí, tak neví o čem je řeč..... Mám vytisklí seznam pořadí z firesportu a říkám si je to v pohodě, ale ejhle…nám ještě někdo nepřijel…(nechcu plati flastra???????????!!!), nešlo by nás přehodit…, mi bychom chtěli jít dřív…, chceme se přehodit atd. atd. Věřte, že je to pěkný stres a zvláště když pak na tebe někdo řve, že nemáš ještě startovku a ptá se tě proč jde desátý, když měl být pátý! Proč asi? Myslím tedy, že s tímto systémem by to vypadalo obdobně. Nikdy ti nepřijedou všichni co zde nahlásili do pořadí a dál jet na ŽL s vědomím, že půjdu cca 22. nebo 30. taky není to právé ořechové. Naprosto souhlasím s Ludvem. Prostě pořadí podle zaplaceného startovného. Chceš jít dřív nebo později? = „načasuj si pladbu“ Hodně starostí pořadateli by tím odpadlo. Jen můj názor.
Myslím, že pro pořadatele není problém mít startovku v počítači a jen upravovat. Spíše pomoc pro pořadatele vidím v předem stanovené startovce, už jen z prostého důvodu, že můžu počítat s určitým počtem lidí, objednám jídlo a pití, přichystám místa na sezení atd. Nebo mám nachystat na 50 mančavtů a trnout, kolik jich přijede? Nebo horší varianta naopak a po dvou hodinách nemám co nabídnout? To, že jsou lidé nervózní je jejich přirozenost, každý pořadatel ví, kde má rezervy, ať se s tím popere.
Výhoda startovky v nákupu zboží na soutěž rozhodně žádná není. Každý víme kolik lidí cca na soutěž přijede i bez startovky…A i když se ti do startovky napíše 50 družstev, tak zaprší a přijede ti 30…Rázem můžeš na bečkách postavit tribunu a narychlo sháněj bednu rumu do grogu…Vždycky je to o loterie. Loni to bylo o pořadateli, nikdo nikoho nenutil dávat startovku na Firesport. Klidně mohl existovat model, že startovku nikdo nevyvěsil a několik málo týmů, kteří opravdu z nějakého důvodu museli upravit start. pořadí by vše řešili domluvou na místě, což by nebyl problém. Pokud uzavřeme první dvacítku a týmy zvenku půjdou později, stálo by za úvážení pak takovým týmům povolit pozdější příjezd, ale to pravděpodobně nechceme. Uvidíme jak dopadne hlasování…
Možná by stála za zvážení Peťova myšlenka. Ten mánčaft, kterej má třeba za 2 roky 20 závodů na ŽL nebo 1/10 ať si píše kdy chce jít. Tím si zajistí pozice mančafty, které jezdí ŽL nejakou tu sezonu a startovka nebude plná od 3 do 20. Pak to možná přinutí ty slabší jezdit častěji, aby si pak taky mohly zarezervovat místa na další roky. Možná je to blbost, ale na naše závody jezdily i mančafty z Třebíčska a když uvidí, že můžou jít nejlíp 22., nevím, nevím… já bych se pak na takovou návštěvu vys*al :) Musí se to opravdu zvážit…
A co družstva co začínají nebo teprve začnou?Tohle je podle mě utlačování začínajících týmu.V ročníku 2010 jsme vynechali 2 soutěže,a nemáme právo si určit pořadí?Všichni by měli mít stejný možnosti.Takhle si určit pořadí na celej rok je podle mě dobře.Ti co jezdí na ŽL na 2 závody pujdou na místě za posledním přihlášeným družstvem.Pokud to máš rád pujdeš třeba na 40. místě.
Krásně se nám to tady rozjelo. Proč vymýšlet pořád něco nového. Nechte volbu na pořadateli jak si to udělá. Jestli vyvěsí přihlášku na firesportu nebo bude losovat před soutěží je jen jeho věc. Proč se musíme pořád vracet do tatality a někomu něco nařizovat. Vymysleli jsme pravidla soutěže jaký materiál kdo může nebo nemůže mít tak nechme volnou ruku pořadateli ať si sám rozhodne jaká varianta je pro něj nejlepší.
Souhlas se Standou. Tenhle předem stanovený vzor pořadí (který se může v průběhu přihlašování dál měnit) se mi docela zamlouvá, ale nikdy by mě nenapadlo, že to budeme řešit v pravidlech, snad ani nevidím důvod, proč by se tím měla zabývat Rada ŽL. Je to věc pořadatele.
Startovka je jen blbost která se teď řeší… Řešte taky závody.. klaďte důraz na to, aby byly kvalitní závody… Startovka je jen jejich část… Jsou závody, kde je občerstvení super (jsme celý den na závodech strava je důležitá)a jsou závody kde strava a organizace je na začátečnické úrovni!!!!
To se to kecá, když nepořádám, že?
Och, je, koukám na ten svůj příspěvek a vypadá opravdu expresivně.
Nicméně pokud chci něco kritizovat jakoby anonymně, musím mít pro to podklad. Nic proti, ale buď konkrétní a vyjádři se. Anonymita nám nepomůže.
Ladíku Ladíku víš co jsme si říkali o tom psaní když se člověk vrátí z pohostinství:) My jsme tohle téma trošku nakousli a docela se rozcházíme v nazorech jestli ctít tuhle startovku nebo si to udělat po svém (podle své startovky,příjezdu atd) Já osobně se kloním v názoru ať si to pořadatel ošéfuje sám,rozhodně na radě nebudu podporovat aby se startovka povině přijala před sezonou.Řešit protesty na soutěžích typu sdh Horní,dolní startuje místo sdh Černá,bíla se mě rozhodně nechce.
Povinná startovka je podle mě dobrá věc, otázkou je ovšem zralost ligy a týmů do ní zasahujících.
Ale zase kdyby byly protesty, bylo by za co píííít:-)))))
Jednotný značky na dráze jsou taky dobrá věc ,ale zůstalo to jen ve fázi doporučeného.Podle mého názoru by tak měla fungovat i startovka alespoň pro tento ročník. Nebo ze startovky udělat výsadu a motivační prvek. Příklad:u mužů 10 týmů,u žen 5 týmů výběr třeba 3 roky zpětně vyhodnotit účast a umístění. Nebo vytvořit v obou kategoriích silnou skupinu podobně jako na ex ale taky v omezeném rozsahu . Zaplnit startovku v rozsahu 20 tymů muži a 10 ženy mě nepřipadá šťastné řešení
Jak chceš kládst důraz na kvalitní jídlo ?! Ten kdo nebude mít na výběr ze 4 jídel, tak nebude pořádat ? Jak říká Laďa, ono se pěkně kecá, když se nepořádá. Tím, že máme docela hodně velkou podporu u lidí v obci, tak to máme v pohodě, ale když máš sbor, kde jsou muži a ženy, kteří jezdí ŽL a tím pádem budou pochopitelně startovat na domácí soutěži, tak pak máš ku*evskou hoňku sehnat lidi k parkování, startovnýmu, jídlu, výčepu, prodávání lístků, udírně, vylejvání hadic, lidi k terčům, k základně… a plno jiných! A když není náklonost zbytku lidí ze sboru, tak seš pak rád, že máš člověka, kterej ti odmete vodu z tratě a neřešíš, jestli máš 3 druhy uzenejch cigár nebo nedodělaný stejky. A když není ani jedno, je to potom fakt špatný. Jinak co se týče tý startovky, tak asi fakt podle pořadatele, no…jinak se to stejně nedomluví
O.K uvidíme na schůzi. Každopádně na Litavě Cirkus 21.
Tak to se budeš muset jinak snažit panáčku než si na netu určovat pořadí:)
No dobrá,tak teda nepřijedem...........
Není na to trochu brzo?? To je jako bych si doma zabokoval že záchd třeba na 5.4.2011 ve 13:00
Ahoj, myslím si že tuto možnost by mělo mít takovejch prvních pět podle výsledků z předešlého roku ostatní ať startují jak určí pořadatel. I když se to asi každýmu nelíbí je to podle mýho takový nejspravedlivější.
Jó, kde jsou ty časy, kdy na ŽL jezdilo deset týmů, že? ;-)
K rezervaci jen pro prvních deset týmů: Děsím se toho, že by měl mít tým na desátým místě v roce 2010 jakýkoliv výhody v roce 2011 proti někomu, kdo byl dvacátý. Tomu se pak těžko říká „rovnost šancí“.
To co původně mělo být jenom zpříjemnění rezervací, najednou vypadá jako vymýšlení zbytečných pravidel a dělení týmů do kast.
Pokud se problém „kdo přijede z dálky, poběží na blátě“ nedá řešit rozumně (volná místa po někom, kdo nepřijede, nebo v krajním případě posunutí ostatních), domluvme se že druhý místo a pak každý další pátý nebo sedmý místo necháme volný pro „přespolní“ a jako prostor pro manévrování.
Třeba takto, co na to říkáte?:
Startovka ŽL 2011
Muži
01. (pořadatel nebo nulté volné místo)
02. (první volné místo)
04. Lhotky
05. Katov
06. Čikov
07. Radostín nad Oslavou
08. Velké Meziříčí
09. (druhé volné místo)
10. Lhotky Sport
11. Stanoviště A
12. Hluboké
13. Tasov
14. Měřín
15. Horní Lhotice
16. (třetí volné místo)
17. Zbraslav A
18. Meziříčko
19. Jasenice
20. Krokočín
21. Maršovice
22. Litava
23. (čtvrté volné místo)
24. Netín Cirkus
Ženy
01. (pořadatelky nebo nulté volné místo)
02. (první volné místo)
03. Lhotky
04. Heroltice
05. Velké Meziříčí A
06. Jasenice
07. Zbraslav
08. Olší
09. (druhé volné místo)
10. Velké Meziříčí Fň
11. Netín
12. Krokočín
Přijde mi to taky trochu brzo…preferoval bych model loňského roku na firesportu… kdo dřív přijde ten dřív mele…
Je to všechno srandovní :-D
Jo, srandovní bylo to tvoje srážení......cha,cháááá
Hernajs, když chci do něčeho kecat, tak si přečtu, o co jde!!!
19:52 ?? Není to nějak brzo?? Vlasta dneska zavřel dřív??
Myšlenka :) Pořadí si určí každé družstvo samo a to podle umístění v předešlé soutěži.. např. Netín na Litavě se umístí na 10. místě ve Velkém Meziříčí bude startovat jako 10. ti co nedorazí či mají N,D šup na konec startovního pole :D :D :D
Ses zbláznil, ne? Nechci celou sozónu startovat první…
10. místo je optimistické Miro:)
Cože Kidal?? První?? Tak to máte za mě asi náhradníka co :-D
Pevné startovní pořadí na exl v pohodě funguje, ale na regionální lize nikdy nebude! Na exl mě to naprosto vyhovovalo a v devadesáti procentech se neměnilo.Ale i přes to dát to do pravidel je blbost. Na exl to byla taková malá dohoda družstev, která jezdila a byla na schůzi.
Udělat pevné pořadí u nás by mělo svá negativa ( viz veškeré námitky proti ). Nemůže to fungovat z toho důvodu, že každou chvíli někdo z družstva potřebuje odjet dřív, nebo naopak přijet později. Těžko budete vědět co budete potřebovat v druhé polovině sozóny. Extraligu má každej domluvenou na celej rok do předu i za cenu dovolených a jiných ústupků. Tohohle na regionální lize lze dosáhnou jen velmi těžko, pokud vůbec.
Takže nejrozumnější varianta je ta stávající, i tak proti obyč. pořadí podle příjezdu docela pokrok. Dva týdny před závodem, když se většinou na fire startovka dává už asi všichni víme, jak na tom budeme a kdy bychom nejraději starovali. Navíc pokud budu mít přání, že budu potřebovat nějak jít, tak není problém kompetentní osobě pořadatele zavolat a startovka se může vyvěsit už z vaší pozicí. Takže asi takhle, ale hlavně sem přátelé nepleťte losování. To už tady bylo a to teda stálo za starou belu. Na to ať si každej udělá pohárovku a můžou se losovat i jednotlivé posty, jako v Nevcehli. Některým cirkusům by se to třeba zamlouvalo :-)
Samozřejmě to byl návrh, jsem rád, že se tady objevují různorodé názory. Co se mě týče, měl jsem vizi to do pravidel nedávat, jen vytvořit jakousi nepsanou úmluvu, protože když se ze zábavy stane povinnost, tak to vždycky stojí za hovno. A pravidla by se měla zpřehledňovat a zjednodušovat.
Když vidím všechny připomínky, tak musím dát za pravdu Rosťovi. Takhle se mi to taky nelíbí a jak řekl Kidal, mělo jít spíš o takovou domluvu a ne to dávat do pravidel.
Člověk přemýšlel nad tím aby se nemusel bát, že když nebude několik dní u PC, že bude muset běžet třeba až 30. Teď se „rozhodlo“ o pořadí na celou sezonu a taky u toho nebyli všichni včas. Pravidelně jezdících týmů je hodně a omezovat rezervaci jen pro někoho? To by taky nebylo ono.
Ještě k tomu „uzavření ligy“: pokud jsem externí tým, tak se rozhoduju jestli pojedu na „cizí“ závod max. 7–14 dní dopředu a to je i ve stávajícím systému rezervačka většinou zaplněná. Navíc je mi jasné že si tam nemůžu moc vybírat.
Nicméně asi bych to nechal tak jak to je. Holt se musí o rezervaci starat více lidí z týmu.
No příjde mi to jako kravina zabukovat na celou sezonu startovní pole. Výsledek bude takový, že družstva jezdící na ŽL jen občas se na to vykašlou a raději zůstanou doma. Kdyby to snad ale přece jen prošlo, tak my si rezervujem tu devítku.
Benetice ženy prosím na 9, díky
Poďme si domluvit a zabookovat i výsledky jednotlivých závodů :-)
Dlouho jsem tu nebyl a nestačím se divit. Lidi, buďte rozumní a nechtějte za každou cenu vymyslet něco nového…
V předešle diskusi na tema rezervace byly námitky na to že když se některý tým opozdí s přihlášením na závody na Firesportu tak musí jít až hodně pozdě atd.Tady proběhlo během několika dní rezervace na celou sezonu podle kliče kdo dřív příjde …,jak k tomu příjdou týmy kteří tuhle rezervaci nezaregistrovali včas ,to budou jako sezonu chodit na start vždy 19 nebo 25,to není správný.Tohle se mělo řešit na schůzi za přítomnosti všech zůčastněných jak to je na schůzích extraligy. Abych to shrnul Litava bude první závod ročníku 2011 a startovka se bude vytvářet zažitým způsobem rezervace na firesportu a telefonicky.Všichni budete včas informováni takže buďte ve střehu:)
Samozřejmě za předpokladu, že se soutěž uskuteční.
Ta příjezdová cesta je opravdu v dost havarijním stavu, tak s ohledem na drahou techniku budeme muset zřejmě závod vyjmout ze ŽL a na nějakou pohárovku přece nepojedete, ne?
Dotaz – když teda jít po dvacítce je jasná nevýhoda, neměli bychom řešit spíš kvalitu tratí, sucho a pevno na startu a kolem základny?
To, že rozbitej start, uklouzaný okolí základny a podmáčenej doběh na proudech vyjde pokaždý na někoho jinýho, mi nepřijde jako nějaký extra terno.
Tak tohle je spíš do diskuze o výběru pořadatelů než o pevném startovním pořadí, které se alespoň prozatím jeví jako neprůchodné.
Jinak už máme po jednáních s pivovary, takže se budu snažit co nejdříve sem umítit obě nabídky. Je z čeho vybírat, od obou jsme dostali celkem velkorysé návrhy.
No už sme se domlouvali jak opravit příjezdovou cestu a domluvili jsme se že zajedeme ke Sklenářům do Netina a rozebereme jim zámkovou dlažbu, takže poděkujme Kidalovi :D auta se ničit nebudou
No vida, bylo tady mrtvo…
Můj příspěvek není sice přímo k tématu,ale mohla by se do přihlášky na ŽL přidat kolonka POST.Při soutěži bych pak mohl pěkně říkat kdo ten který post ten den běží. Další prosba se týká stránek SDH.Někté sbory je mají opravdu propracované. U členů soutěžního družstva i s dotazníkem, no radost pohledět. Další materiál k čerpání pro komentátora. Ale chce to v případě změn aktualizaci. Poslední prosba se týká nově založené tradice VÁNOČNÍHO FOTBÁLKU. Už se konal druhý ročník a je i putovní pohár,tak by si to zasloužilo i svoji kolonku s výsledky a vítězi.
To by zasloužilo :)
Zdeněk, Ondra: Co se týká fotbalového turnaje, myslím že máme dost věcí na vylepšování kolem samotných požárních útoků; na webu proto nějaké kolonky pro fotbalový turnaj v dohlednosti neplánuju. Zveřejnit článek z fotbalu nebo florbalu samozřejmě není problém, pokud se najde reportér.
Ale to už jsme mimo téma, že… zamykám, pro dořešení přihlašovacích listin je možné otevřít další téma.