Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Krokočín | ↓↓↓ jít dolů |
Ahoj kluci, tak bečka lahodného moku vypita?:) Gratuluji k nedělnímu zabodování na naší trati. Mám jednu malou prosbu. Chtěli bychom vám oplati vaši náštěvu u nás a přijet na vaše závody. Mohli by jste nás prosím napsat do startoní listiny do první pětky? Díky Libor
Čau, na bečku není zatím čas – až po našich závodech… Ale samozdřejmě se moc těšíme! Do první pětky Vás klidně umístíme, s tím nebude problém. (mám dojem, že zatím s podobnou prosbou přišel jen Katov – jde 2. na start, kvůli pouti v Katově)
OK, moc děkujeme kluci. Jak už jsem s vámi mluvil u nás na soutěži, je to z důvodu přejezdu na VCB do Lysic. Proto se ještě jednou ptám jestli v tom nebude nějaký problém. Díky za info Libor
My s tím problém nemáme, odjezd vám povolíme, takže i dle pravidel by to mělo být v pořádku. Jste druzí a nahoře je to vůbec našlapaný, tak by bylo nefér omezovat vás v boji o titul (nebo jak říkáte alespoň bednou :)
cau kluci.chteli bychom se na vase zavody zapsat,pokud mozno,do prvni petky nebo desitky.pravdepodobne pojedeme i do Lysic.predem diky.sdh hluboke
Zapomněl sem na naše béčko. Tak jestli bysme mohli jít čtvrtí a béčko sedmý. Ještě jednou díky. Michal
ok, jak už tu psal Libor, tak my by jsme brali trojku. díky
Smazáno, důvod: nenapsala, odkud je.
se stanováním není problém :)
Takže aktuální (domluvená) startovní pořadí: 1.Krokočín 2.Katov 3.Sychotín 4.Hluboké A 5. 6. 7.Hluboké B
(pro kluky se Sychotína – vemte si teplý svetry, ve stanech bude docela zima)
Startovní pořadí: 1. Krokočín 2. Katov 3. Sychotín 4. Hluboké A 5. Stanoviště A 6. Radostín nad Oslavou 7. Hluboké B 8. Stanoviště B
ženy: 2. Jasenice
Na mapce v záložce Soutěže je hřiště označeno přesně (vedle hospody :). Jinak mátme tam už přívěs kamionu, tak můžete spát v něm. (teda jestli chcete – bude tam větší teplo a nemusíte stavět stan)
Oki, Lomnice bude 9.
Zdarec. Klucíí,suprový závody, akorát musíme víc trénovat, aby sme už konečně udělali nějakej výsledek…teď dávám do pořádku fotky,takže časem se tu objeví….
Zdravím, mě se taky závody líbily, dobrá trať(až na to okolí základny), pěkný ceny, dobrá atmosféra. Jen ještě jeden malej nedostatek, nedostatek steaků. Chtěla jsem si ho dát trochu později, než na začátku a smůla, nebyl! Ale jinak fakt pěkná soutěž!!!! Jen tak dál…
Na http://www.sdh-cikov.tym.cz/home.html jsou všechny fotky z Krokočína, co jsem tam nafotil, tak se můžete podívat…
Souhlasím s Jitkou z DL, že trať byla dobrá až na okolí základny kde nám upadla strojnice na koberci….naštěstí se jí nic nestalo….jinak ceny dobrý, jídlo taky a jinak super závody…!!
(Smazano, důvod: nenapsal, odkud je.)
pro Pasu z VelMez:mrzi nas,ze Vam upadla strojnice,ale po 30-ti utocích to uz bylo horsi,snazil jsem se to zametat,trochu to pomhlo.Dobra pripominka,zacnem to nejak resit,aby byla soutez lepsi,maso Mne mizelo pred ocima,delal jsem je a ani jsem poradne neochutnal jen okostoval chut.Polepsime se a priste bude pro vsechny.Jestli jsou nejaky dalsi pripominky,tak sup s nima k Wocinovi
jo to okolí základny nebylo nic moc, ale na moje požádání mě to kluci ochotně zametli:)děkuju:) jen malá připomínka:zase diskriminace žen – na nejlepší PROUDAŘKU si nikdo ani nevzpomněl:( ale jinak myslím že další super soutěž:)
Já, jakožto levej útok musím chválit- před základnou se suprově dobržďovalo(a to jsme šli 15.), a tím že tam byla tuším prosívka, tak blato skoro žádný..
kluci z RAdostína ta minuta ticha byla to nejhezčí co jste mohli pro toma udělat.Byl to užasněj kluk kterej neměl chybu ,byl to i váš parádní ..rodině upřímnou soustrast a te jeho slečně drž se nebude to pro nikoho lehký jestli jste ho měli rádi a tom byl oblíbený…je to hruza…že to odnesl zrovna on…
(Smazáno, důvod: nenapsala, odkud je.)
já mám fotky ale nevím kdy se s martou uvidím abych mu je dala on je taky porad nekde pryč:)
No byly tam s náma i holky a ty myslím taky něco fotili…ale to než bych sehnal a dal na web,by celkem trvalo…hele nemohli byste mi poslat někdo nějak mailem vysledkovou listinu z Krokočína? Zpracoval bych výsledky u nás na stránkách…
Fotky máme taky, ale čekáme, až se Martin vrátí z Chorvatska… (budou tam i pozávodový fotky, a že je na co se těšit!) Jinak kdo chce výsledkovku, ať mi napíše na ondrej.tomek@centrum.cz
Na www.sdh-cikov.tym.cz jsem přidal výsledky z Krokočína celkové pořadí Žl, doufám, že jsem to všechno dobře spočítal…Ondro(Hade) tobě děkuju za ty výsledky…
Tak už jsem to snad dal do kupy: Fotky od Zdeňka, fotky od Raduš, výsledky.
Nevím, kdo to má na svědomí nebo jestli je to schválně, ale ve výsledkovce jsou na 13. místě napsané Šitbořice místo Netína… (myslím výsledky od nás z Krokočína). Jestli to máš na svědomí ty Kidale, tak to se ti povedlo… :)
To se hold stane, překlep v čísle družstva – už jsem to opravil.