Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Kritika kritiky | ↓↓↓ jít dolů |
Zdravím všechny příznivce pož.sportu a této ligy zvlášť! Rád si pročítám diskusi a hlavně hodnocení jednotlivých kol ŽL,abych se dozvěděl,jaký je cvrkot.A musím říct,že mne dost zarážejí některé přímo alergické reakce na jakoukoli,i tu nejmenší kritiku čehokoli. Malý příklad: Krab o soutěži ve Stanovištích: „Konec dráhy nic moc jinak SUPR ZÁVODY!“ Na což odpověděl v pohodě Jirka Stanoviště, a mohlo být po problému,nebýt dalších diskutujících,kteří z Kraba udělali takřka zrůdu která zasluhuje pár facek ( nevím teda jak by ho chtěli dohnat,když je jeden z nejrychlejších proudařů široko daleko)! A podobných kauz lze najít víc.Potom to vypadá tak,že větší část příspěvku některých lidí tvoří zaklínání se že opravdu mluví jen sami za sebe a nezastupují žádný tým! Jako pamětník bývalého režimu začínám mít dojem,že by někomu více vyhovovaly dřívější cenzura a oficiální komuniké o společné cestě ke světlým zítřkům a potírání reakcionářů! Ale třeba to taky není ode mne správné,kritizovat kritiky kritiků,a jsem jako oni. Vždyť je demokracie, a každý může psát co se mu líbí(pokud to není žalovatelné). Toť vše. Jo a abych nenarazil,TOTO JE JEN MŮJ NÁZOR A ŹÁDNÝ TÝM ZA MNOU NESTOJÍ!!! Pavel Kupka st
Dík Pavle…. myslim že tento příspěvek do toho všeho vsune dost světla…
tak to už je na me moc složitý ja už radši nebudu kritizovat nic
No, tak to máme tam, kde jsme chtěli….:-))
jj presně tak Kidale.
(Je z Kalů - poznámka moderátora)
Tak teď zas já už mě to tady sere pěknou chvíli např. to jak furt někdo z někoho dělá hňupa kvůli tomu jaký měl závody atd. proč se to tady řeší když stejně se mluví jen o žrádle a chlastu podívejte se schválně na závody do zadu je mě s toho tady nablití a hlasuju pro zrušení diskuze protože když se sem někdo podívá z jiné ligi tak si o nás myslí to co si myslí. Takže podle mě by se měl každej začít dívat na sebe a nedělat ze sebe mistra světa viz….…..
Tak trochu souhlasím s Honzou. Kritika soutěží tady vznikla onehdá, když se rozhodovalo o tom, kdo bude pořádat závody ŽL. Myslím, že tohle se rozhodlo bez nějakejch křečí. Jestli někdo vidí chyby v pořádání na soutěži tak to má říct hned pořadatelům a ne to tahat semka. Tohle hodnocení soutěží se opravdu na jiných diskuzích vůbec nevidí, a zajímalo by mě co si o tom myslí ostatní návštěvníci těchto stránek, kteří ŽL nejezdí. Je to taková naše ‚‘specialitka‚‘. Neříkám že by to nepřispělo ke zkvalitnění soutěží, to bez pochyb, ale možná by stálo za to s tím pomalu zkončit, co vy na to? Myslím si, že každej pořádající sbor dělá všechno proto, aby se tam líbilo jak soutěžícím tak i divákům a kritizovat někoho, že měl chvilku teplý pivo, mě připadá přinejmenším divný (jako kdyby je oni sami nepili).
No jasně, každej sbor se snaží udělat soutěž co nejlepší, dle svých možností, taky souhlasím s tím, že něco je fakt dost přehnaný, ale nemyslím si, že bych svojí kritikou dělala z pořadatelů hňupy.. Jasně, můžu to říct pořadatelům přímo do očí a nezahlcovat tím tyto stránky, ale někdo nemá takovou odvahu to říct přímo do očí (třeba i já :)), přijít a povědět úplně cizímu pánovi například: „Hele, ta trať je fakt příšerná, vždyť se po tom nedá běhat. Do příště byste s tím měli určitě něco udělat.“ Bych se bála, že ještě odejdu s modrým okem :), kolikrát mě hafo zarazily některý hodně agresivní výroky určitých jedinců.. Kritiku bych omezila (ale jak?), rušit diskuzi je podle mě ale hloupost.. To je můj názor.
Jaruš co ten MP3 player na krku? To ses tam tak nudila?
to Jarda: Byl opravdu jen na krku, Jardo. :) Ne v uších. Poslouchala jsem ho před nástupem. Rozhodně jsem se ale při vyhlášení nenudila. Víš, jako. Jen počkej, taky ti něco vytknu. ;) Těš se, chlapečku.
to Jarda:tak se ji asi nelibyla Frantova Americka Dechovka:)