Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Katov 2007 | ↓↓↓ jít dolů |
Tak velká gratulace klukům ze Stanovišť, parádní útok…myslím,, že závody byly perfektně udělaný, až na jednu věc-a to je komentátor,já nevím,ale myslím si,že by to měl komentovat borec,kterej tomu dá šmrnc těm závodům a né chlap, kterej se tam přehrabuje v listech, aby nám řekl nějaký pořadí, který většina z nás, co se o to zajímáme zná…chtělo by to mladší generaci.Toť můj názor.PS:Steaky a limonáda byly nej.,co sem kdy jedl…
velice kvalitní soutěž mam z toho dobrej pocit jenom me začínají pomalu ale jiste štvát odjezdy nekerejch týmů na blenensko no co se dá delat no.
Ahoj všem ,zvláště soutěžním družstvům ze Stanovišť a Hlubokého „A“.Gratuluji dodatečně (na místě nebylo možné) těmto družstvům k umístění na závodech v Katově ,ale jejich neúčast při rostřelu a vyhlášení výsledků považuji za zneuctění naší soutěže.Dokáži pochopit předčasný odjezd ze soutěže družstva,které svým výsledným časem nemůže zasáhnout do předního umístění,ale od týmů na stupních vítězů je mi to přinejmenším strašně líto!!!
Omlouvám se, že jsme odjeli z výborné soutěže…Taky je nám to líto.Kalendář není nafukovací a dvě ligy se nedají vecpat do jednoho roku.Bohužel jste jedni z těch na které to padlo.Namítnete, že si máme vybrat kterou ligu vlastně cheme jezdit,ale nás to baví a chceme jezdit co nejvíc závodů.Chceme jezdit obě a i ještě víc jiných soutěží mimo ligy…Děkujeme katovským hasičům za vstřícnost a krásné ceny.
Jo, bohužel, to nese doba.rnrnrnrnA ty Ondro, nesahej mirn na Františka! Zkus to sám!rnrnrnrnNo, a jestli odjedou některá družstva ze soutěže, je to opravdu na jejich uvážení a pokud mají „lepší “ vyhlídky, ať jedou. Potom se můžeme bavit o morálce a úrovni ligy. Dobrý námět do doplnění pravidel Ligy.
Co to rnrn…? Že jsem blb, to jsem veděl, ale až tak????
Zdravím všechny. Nejdřív musím pochválit pořadatele, protože se mi soutěž moc líbila. Výborné občerstvení, dobře připravená trať, velké množství cen a navíc vyšlo počasí, zkrátka perfektní hasičská neděle. Taky bych se chtěl zastat kluků ze Stanovišť a pana Bukala. Loni jsme jezdili, stejně jako teď Stanoviště, dvě ligy, a to ŽL a VCB. Plně je chápu v tom, že chtějí stihnout co nejvíc soutěží a jinak to bohužel stíhat nejde, než že z jedné soutěže odjedou na druhou. Je to náročné a já vám držím palce, ať to zvládnete co nejlíp, máte na to!! A teď ohledně toho pana Bukala. Ondro z Čikova, já bych chtěl vidět, jak ty by jsi mluvil před tolika lidma, co by jsi říkal celé to odpoledne!! Pan Bukal má svůj styl komentování a pokud to poředatelům vyhovuje, nevidím důvod, proč by komentovat neměl. Je to jen můj názor, ne názor ostatních z Litavy!!
Souhlasím s Kidalem o doplnění pravidel ŽL.Sami autoři by se měli zamyslet zda se udělají pravidla taková aby vyhovovala všem nebo jenom někomu. Ti co byli na závodech ví o čem asi píši a ti co se budou vyptávat oč jde tak je asi vše vpořádku hlavně, že to odsejpá ( nebo sype ).Nechci to zde rozebírat ani nikoho jmenovat, protože těch co se to týká ( asi čtyř družstev ) stejně vše popřou. Dnešní soutěž proběhla podle mě dobře i když pár chyb by se našlo ale s tím se musí počítat. Ten kdo nepořádá žádnou soutěž tak ať mlčí protože neví co to dá starostí aby bylo vše vpořádku.Komentátor je takový jaký je a jestli se to někomu nelíbí tak ať to jde dělat on a pak kritizuje. Pro příští ročník navrhuji aby se zařadil do pořádání ŽL ten sbor který nejvíc kritizuje a pak se uvidí jak vše zvládne. Závěrem chci poprosit radu ŽL aby se probrala a začla něco dělat s pravidly ŽL (dodržování), protože se začíná poslední dobou množit kritiky právě na pravidla. Vícekrát se už k ničemu nabudu vyjadřovat, protože to stejně nemá smysl, když chce dát člověk na závodech ŽL protest tak mu řeknou, že mu stejně nikdo neodpoví tak je zbytečné se unavovat nějakou diskuzi. Závěrem se omlouvám všem jestli jsem se někoho dotkl zde na diskuzi nabo přímo v Katově.Sportu zdar Standa
Je to jen můj nazor,nerikam, že to komentoval špatně,ale ty jeho zcestný historky…chtělo by to proste aktuální informace a vědění o tom sportu, třeba mě štvalo,když Litaváci běžěli to finale,jak vykřikoval do mikrofonu,ať rychle skončí,že porušují pravidla atak…borci se soustředili na běh,nic nevnimali a on delal jakoby to delali schvalne,to mě zamrzelo,protože loni sme to meli podobně…
Ondra z Čikova by se měl asi probrat. Protože František Bukal je jeden z nejlepších komentátorů ze ŽL.
Ahoj všichni,chápu že komentátor nebylo to nej…,ale myslím si,že není u nás na ŽL výběr ,neznám komentátora,který by se zavděčil všem !Co se týká odjezdů na VCB,Stanoviště i Hluboké A,se řádně omluvily a vysvětlily ,proč odjíždějí.Jako pořadaté jim to nechceme zakazovat ,kolikrát se stalo ,že jsme potřebovali sami odjet,podotýkám ,že stím nesouhlasím ,protože nám to udělalo bordel v rozstřelu,musíte v jedné minutě zvážit,zda bude pouze ze tří mužstev,nebo z pěti a je to postupové šesté a sedme místo,ale ti stím samozřejmě nemohli počítat(mají skoro zbaleno ,možná polovička mančaftu už tam není ,stojí za zvážení úprava pravidel.Chci poděkovat Všem sborům za účast a hlavně za vstřícnost a pochopení k soutěži.Dík a těším se na další soutěž.
Michalo o tom těžce pochybuju…
Ondro, to je také to jediné, co pro to můžeš udělat…
Kidale to máš samozřejmě pravdu, jen říkám, jak sem to viděl já…
Tak myslím že soutěž byla hodně povedená. Trať trochu do kopce , ale aspoň to prověrilo zkušenosti týmů. A tráva trochu horší , ale špatně se mně neutikalo. Komentátor by se taky mohl nad sebou trochu zamyslet , míň používat tu frázi „nová hra nové naděje“ a místo toho vtipu s mešním vínem by mohl říct nějakej novej. A poslední kritika – pivo a limo bylo strašně teplé. Jinak hodně vydařená soutěž. Všechna čest pořadatelům. A za celý náš tým musím pochválit ty steaky. Takový „sloní ucho“ sem ještě neměl.
to standa V.M.rnJá myslím že ten kdo dává protesty tak by si měl prvně právě ty pravidla přečíst jinak dobrá soutěž
Jsem si říkal, že soutěže už hodnotit nebudu, ale mám slabou chvilku, tak napíšu.rnKatov v rámci pořádání ŽL patří rozhodně k těm nejmladším.rnMusím však uznat, že sou rok od roku lepší.Soutěž v Katově považuji za vydařenou.Chvílama teplejší pivko vyřeší do příště lepším chlaďákem. Za to jim snad nadávat nebudem. Na komentář bych asi taky neremcal, byl to jeden z těch lepších Fandových komentářů. Komentovat opravdu není sranda. Když to po mě chtěli kluci z Kalů, tak sem dostal bobany rychle se z toho koukal vykroutit.Hlavní rozhodčí, Karel Oulehla taky podal 100% výkon.rnZkrátka ze soutěže mám opravdu dobrý pocit.rnA taky jsem pochopil proč se soutěži říká : O Katovskou sekeru. Zkrátka kamarádi v pokladně mě dovolili si otevřít účet, děkuji.rnS pozdravem Rosťa.
Chlapi soutez se vam pekne povedla bez jakych koliv vycitek a to jidlo bylo fakt fakt dost dobry nejlepsi snad na cele ¨zdarske lize jsem se s takovou porci nesetkal tak jen tak dal:)
soutěž byla perfektní co se tyče cen avšeho jinyho.Ondro ja myslim že ty do toho maš nejmin co kecat ohledně pana Fr.Bukala
Zdravím všechny slušný hasiče a hasičky.Na Vaši ligu se jezdím dívat pár let.Vidím,že se tady zase bombordujete dodržováním pravidel,a teplotou piva.Něco k těm pravidlům.Včera jsem měl možnost shlídnout jeden opravdu povedený podvod.V týmu žen z Heroltic nastoupila jejich levá proudařka v dresu Olší.Prvně jsem si myslel,že svůj zapomněla doma,tak aby nemusela běžet v plavkách,půjčila si od kamošky.Ale potom jsem tu samou holku,v tom samém dresu viděl nastupovat s Olším plus holku z Heroltic,která dělá rozdělovač.Takže,podle mě udělaly Heroltice podvod tím,že navlíkly levou proudařku do cizího dresu,aby vznikl dojem,že ji mají půjčenou z Olší.No a ženy z Olší měly vlastně půjčené 2 závodnice,což Pravidla ŽL nepovolují.A to vše za dohledu starosty SDH Heroltice Kratochvíla,který celé tohle divadlo s blaženým úsměvem na tváři u základny pozoroval,vsadil bych se,že Pravidla ŽL dodnes neviděl.Jak k tomu přijdou jiné týmy,které se snaží závodit poctivě?Tak sportu zdar.
Ahojky všichni! Soutěž v Katově byla super. Legrace byla, občerstvení výborné, ceny věcné a jinak se omlouvám posledním klukům, že jsem jim vyfoukla Člověče, napij se! Tak je prosím aby se na mě nezlobili!….a přeju jim příjemné skládání puzzlí!
To Rosta:škoda že jen ta tva sekera nebyla větší:-)))) rnJinak jako sbor děkujem za pochvaly,ale i za kritiku,za rok to bude zas o něco lepší!
Já myslím Davide, že tohle je volná diskuze,takže svůj názor tady napsat můžu, nechtěl jsem tady nic rozpoutat, jen to nemělo takovej šmrnc,jinak soutěž super…
ahojte,na strankach www.ayrton.estranky.cz je prvni vyber fotek ze Zdarske ligy v Katove,postupne pridam dalsi…na Vasich strankach budou pak vsechny fotky,co se mi podarilo cvaknout…myslim ze je na co se tesit…
pro Petra z Tišnova: viz Půjčování závodníků
Doplnil jsem výsledky z Katova, koukněte se i na fotky od Ondry z Čikova.
Dawochu prrrr, tohle je opravdu otevřená diskuze :o)
foto ayrton: zatím skvělí fotečky! Už se těším na zbytek! Fotil jste jako (nemůžu najít vhodné slovo) , ale asi jako blázen!! A to je dobře!
ahoj,doplnil jsem výběr fotek ze Ždárské ligy v Katově…..toť vše,všechny fotky se pak objeví,jak jsem psal už dřív, na stránkách Žďárské ligy.
Chtěla bych se touto cestou omluvit klukum z Katova, že jsme nedorazili na závody do Katova. Byli jsme na společné dovolené.