Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Jak trénujete? | ↓↓↓ jít dolů |
Jak trénujete? Kolikrát týdně, kolik útoků, běháte jenom celé útoky, nebo zvlášť trénujete i zadek, nabíhání a zákleky proudařů? Co rozcvička a kondička?
Nic, zero.
Tak mi trenujeme jak se nam chce.. a posledni dobou se nam proste nechce :-) Co se tyce Jardy, tak to nekomentuji, nebot radeji travi cas jinak :-) nez aby se v potu krve vrhal vstric potencialnimu uspechu Takze tak
to je přesný :-)
Semnou toho letos moc nevyhrajete. Směřuje to do pekla. Samotnýho mě to
mrzí ![]()
To Jarda: Do Pekla nebo do pekla? Jestli do Pekla, tak je divný, že jsem tě tam ještě neviděla… :)
To je divný že mě tam nevidíš. Já tebe jo, sedíš přímo uprostřed hrnca. Já přikládám haha
Myslím, že jsi to nepochopil správně. Peklem s velkým P jsem myslela naši hospodu, té se říká Peklo. Občas je to tam jako v ráji, ale to sem nepatří… :) Ale věřím tomu, že jsi jeden z těch šertů. Jako vypadáš na to. Ty blonďatý vlasy… Šert jak vyšitej!! :)
Včera a možná vlastně i dneska jsme trenovali na letní noci:)Tím jsme zvládli program závodů po našem útoku(u stánku) a aby jsme zvládli i náš útok bez ostudy, tak jsme si ještě před večerní akcí dali 3 útoky.