Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Soutez O Oleskou spricnu 2007 | ↓↓↓ jít dolů |
Vazeni, tak jsem spachal (opet po dlouhych tahanicich) elektronicke prihalsovani na nasi soutez Melo by to byt na teto adrese [odkaz]http://prihlaska.olsi.cz/[/odkaz] Tak snad to bude fungovat
aha tak nic no… Nemam cas studovat, jak se tady vkladaji STANDARDNE odkazy takze http://prihlaska.olsi.cz/
joa pozvanka je treba tady :-) http://prihlaska.olsi.cz/…ropozice.pdf
čau lidi tak se konečne začnete pořádne hlasit na tu našu soutěž potřebujem hafo týmů aby sme nekomu vrazily všechny ty ceny, jídlo a pití
Jo tak když jde o chlast, tak to se budeme muset asi přihlásit. To jsem zvědav, kolit toho do mě vrazíte :))
Tak já bych si ty ceny klidně vzala. není problém…
Lidi hlaste se uz se to blizi :-)
bude to rachot 
no to bude, chystáte Jardo něco speciálního? klauni, kolotoče, ohňostroj…nebo něco jiného
no to víš že něco chystáme.
no nevim jak by vynikl ohňostroj v pravý poledne ale když si dá človek hafo piv a lehne si tak má ohňostroj aji kolotoč v hlave zároven to je jasný
někdo třeba nepotřebuje ani HAFO piv.
a nekdo nepotrebuje….…..
takže závody budou jedna velká šou
no pokud přijedou pouze ti co se dosud přihlásili, tak závody budou spíše jedna „malá šou“:)
… ale s KOLOSIALNIM závěrem Doufám jen, že se nepokazí počasí a veškerá snaha nepříjde v niveč.
Neboj Kenny počasí vyjde, znáš heslo Franty „voda hasič, hasič voda“. Tak čeho se bojíš :-). Asi přijedeme v nejsilnější sestavě, tak si připrav játra ať to přežiješ.
Nejak te nevidim na startovni listine :-(
není to hasič rum, rum hasič?
kařdopádně jsem zvědavá….
čauec Máte někdo výsledky????????
čauec Máte někdo výsledky????????
Tak co říkáte na včerejší závody? V Olší je to vždycky super a včerejšek nebyl vyjímkou, právě naopak, nemělo to chybu. Mrzí mě že jsem tam tam nemohla zůstat dýl, kdybych si brala kartáček na zuby, jak Jirka, tak je po problému! :) Ale i tak jsem dneska úplně mrtvá!! Už teď se těším domů a do postele!! Chválím pořadatele za dobře organizované závody a těším se na další.
:D Super soutez… v jednu chvilku malinko zmatek ale dobry… Az na toho ozralyho rozhodciho pana Prikryla z belce.. :D byl tak nalitej ze se me nemohl trefit papirem mezi zuby a tvrdil ze sou moc blizko… :D ne sranda….pekne to bylo
Ja myslim, ze soutez byla OK. Domu jsem se dostavil kolem jedenacte (pry), takze bych rek, ze to fakt stalo za to. Zustalo tam s nami i nekolik hasicu a hasicek z Belce-Kreptova, Litavy a Loucek, coz znaci, ze se jim to tam take libilo, ze Rosto :-)
Copak rozhodčí, ten ještě chodil, ale ten proudař z Litavy co nedoběhl ani ke značce na troják, ten musel být namazaný. Podle nepodložených zpráv to byla nějaká mořská potvora, prý odněkud ze Žertovníku. :D
Jo soutěž byla pěkná,pěkné počasí a hodně družtev.Ale taky se chci zeptat jak to je s rozhodčím na startovní čáře jelikož co si pamatuji tak když šlo nějaké družstvo na start a byl startér z jejich družstva tak musel startovat někdo jinej a tady to byl jeden a ten samej a startoval si své družstvo!!!tak jak to tedy je????
Ten proudař doběhl kam mohl… namazal se az potom… ale radne. nebo neradne? to uz je fuk….nenasel ste nekdo mych 8 stovek? Stratil sem je asi nekde jak se prodavali koralky… :)
no litavu a startoval lukas (litava b) a myslim ze problem nebyl…akorat s beckem byl problem ale za ten si kluci mohli sami
Mišel: Podle pravidel se startér střídat nemusí a je to tak správně. Myslím, že ani hlavní rohodčí by nemusel odcházet na útok svého družstva, ale to je na jinou diskuzi.
No já se jen ptal víš ale tak v poho radši se zeotát než se hádat
Mám vzkázat že jste měli výborný jídlo…..jinak good závody…..
jj olšáci to zase zvládli na 1:)ale ten pan rozhodčí co kontroloval spoje teda 1 nebyl!!!musela sem se 3× vracet k jednomu mýmu spoju!to sem ještě nezažila!já sem ty spodní zuby měla od sebe tak 1 cm a pořád s e mu to nelíbilo:(ale spojila sem to uf!!
ale nejlepšá byli stejně kluci z Netína na nástupu SOU TO BORCI:)
Jo jo v Netine asi tece nejaka jina voda nez u nas, nebot kluci jsou fakt velci :-D
Jo, borci z Netína jsou kluci jako buci, ale Kenny, ty taky přece nejsi žádnej chudáček… chacha :)
no jestli jsou v Netine bukvice to fakt nevim, ja se ve stromech nevyznam :-(
Vzhledem k tomu, že jsem zaujatá(v Olší se mě líbí pořád), tak bych soutěž neměla hodnotit. Ale stejně: soutěž byla super, atmosféra dobrá, jídlo taky, ceny pěkný….no prostě bezkonkurenčně zatím nejlepší soutěž…jen tak dál kluci
Mě se soutěž taky velice líbila.No a jak už psal Kenny tak koncovka stála za to.Rozhodčí mě přišel v pohodě i když mě vrátil kvůli oběma spojkám ale myslím že to bral všem stejně.
Tak ja si myslim ze se klukum z Olsi soutez pekne vydarila jak po strance poradatelske tak i pocasi jim pralo chlapy do dalsich let mnoho uspechu a jedem souteze se teprve rozjizdi:))
Lidicky nemate prosimvas nekdo foto nebo video z olsi dekuji:)
Kenny, buci, ne bukvice, to je celkem rozdíl, nemylíš? :)
Jitušeško, já to schválně neříkám a ty se takhle přiznáš, předevšema, tak já už nevim… :)
Diky marto za fotky:)
to Mira Olší: tak ty fotky nemají chybu:) nejlepší je Rosťa:)stojí tam jak socha
soutěž byla docela dobrá, občas chaoz, ale co nabrečím. Jinak Netín…fakt vostrý hoši :)
je fajn, že se vám u nás líbilo,naštěstí vyšlo i počasí.to.Jarda myslím že ten chaos při účasti 58 družstev(včetně dětí), byl minimální:)kluci z Netína jsou prostě jedničky(věděli sme komu to dát),ale kluci jak buci jsou přece všichni hasiči,ne?
vyjímky by se našly… :)