Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Memoriál v Tasově atd. | ↓↓↓ jít dolů |
Dneska byl memoriál v Tasově a nafotil jsem nějaký fotečky, tak na www.sdh-cikov.tym.cz si je můžete prohlídnout, jsou tam i dvě videa, ale nic moc(bylo to foťákem a mám program, kterej mi přeformátuje jen 50% videa,takže za každým videem sem ještě musel dál natáčet, aby to vyšlo..)…a nakonec bych chtěl pogratulovat klukům ze Stanovišť za vítězství…parádní útok pod 18s.
a jééé už to začíná. Chybí ti u těch fotek odkud je vzals, od koho sou….jsou od tud že? No autorsky práva. už tady jednou byla taková roztržka s fotkama když si někdo vzal fotky z těchto stránek a dal si je na svoje stránky. Pak si všichni nadávali do…. však víš do čeho a od te doby je na konci každé fotogalerie text s tím že to nesmíš vylepovat na jiných webech bez uvedení odkud jsou a koho sou ty fotky. ufff tak tolik sem k tomu chtěl říct. čau.
Michal: zarazilo mě to taky, zkusíme to spravit,ale postup od minule je stejný. Jarda – Olší: Mockrát se omlouvám, za těch pár fotek z Litavy….přístě se to nestane.
Hej Jardo, peknes to rozcisl, s tema fotkama… :-) Ale je videt, ze s tou skolou to jeste neni tak hrozny jaks rikal, kdyz stihas i pečovat o autorsky prava :-)))
Takže ještě jednou se moc omlouvám. Rozhodně sem nechtěl vyvolat nějaký rozruch tady. Mirku podívej se jestli by to tahle mohlo být u těch fotek a ty fotky z toho memoriálu už jdou takže se konečně můžete podívat a to samí platí pro videa….