Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Okresní kolo požárního sportu | ↓↓↓ jít dolů |
Podle mých informací bude okresní kolo (stovky, štafeta a útok) dospělých a dorostu i letos spojené a má to být v sobotu 2. června v Bystřici nad Pernštejnem.
Kdo se chystá?
Netín jedéééééééé! Teda jestli Pepik přeskočí….
Informace pro běžce na 100m překážek. Asi se někdo bude zlobit ale na této soutěži běží pouze tři z družstva, štafetu 4×100 m jsou dva pokusy ( běhá se na oválu ) a PÚ jeden pokus ( klasické široké hadice ) základna beton a dráha trávník.Časomíra – Havlíčkuv Brod (100m a 4×100m a Vel. Mez. na PÚ (plechovky).
tak neska se uskutečnilo okresní kolo požárního sportu v Bystřici. Za sebe říkám: nejhorší soutěž na které sem byla. pořadatelsky totálně nezvládnutá:( TO NETIN: Netín nejeeeeeeeeeeeeeeeeel:(kde ste byli
No Netín, kdepak jsme byli? :o)
Suma sumárum, na kraj postupují:
Smíšená družstva dorostu vyhrál SDH Mostiště.
Dorost má kraj v neděli 10. června v Petrovicích, muži a ženy v sobotu 18. srpna tamtéž, držte nám palce!
Otázka na sbory z OSH Žďár: byli jste vůbec pozváni na tuto soutěž?
Super…..nej okrtes kterej jsem zatím zažila…..
Nakonec nám bylo kluků z Radostína líto, tak jsme jim dali šanci na postup :)). Ne teď vážně, prostě jsme nedali dohromady tým. Míváme problémy v neděli, natož v sobotu. Někdo pracoval, někdo se válel, někdo byl na kašu… holt klasika.
Gratuluji všem postupujícím.
naprosto nesouhlasim se sestou….…timto se vzdavam pribuzenstva….…...tento okres byl jeden velkej zmatek
Omlouvám se za sebe a za svoji sestru, ale jak vidíte nemám to sní lehké…...no ale je to sestra ako sestra…..tak co nadělám??….….nic…..
Ahoj hasiči , nemáte niekdo na PC prográmek stopky na meranie požiarných útokov na každý terč samostatne ! DIKY Milan pošlite ! mbojko@kia.sk
milane, počítač neumí měřit čas s přesností na setiny (pokud mluvíme o programech pod Windowsama). Potřebuješ časomíru – pro požární sport se dá sehnat třeba v Petrovicích, ve Vacenovicích anebo v jižních Čechách. Program na zpracování výsledků ti dodají s časomírou.
Pěkně prosím, ptal jsem se všech zpod OSH Žďár: byli jste pozvaní na letošní okresní kolo požárního sportu? Máme zhruba 280 sborů a účast tří mužských družstev se mi zdá dost malá :o(