Žďárská liga v požárním útoku

Martin - Lhotky

První soutěže se blíží, pořadatelé se začínají připravovat … Zkusme aspoň trošku předejít tradičním ostrým kritikám a napovědět pořadatelům, kterým směrem by se měly ligové soutěže ubírat…

Řekněte jednu věc, která by vás na letošních soutěžích zklamala a naopak jednu, která by vás potěšila.

Zklamala: Prostorové uspořádání soutěže, hlavně kolem základny.

Potěšila: Propagace na internetu (pozvánka, výsledkovka, článek, fotky, videa)

3.4.2007, 13.21
Jarda

Naštve mě, když potkám blbca. Potěší mě, když nepotkám žádnýho.

4.4.2007, 14.41
Tomáš-Olší

NAŠTVE:když nejsou zajištený stejný podmínky pro všechny soutežní týmy POTĚŠÍ:vychlazený pivo

4.4.2007, 15.26
Miras-Netin

Naštve:Málo občerstvení,narážky na rozhočiho a úmyslné prodluzovaní souteže. Potěší:Kidal v sandálech,pořadná hudba.Soupisky soutežících týmů,které během připravy komentátor představí.

4.4.2007, 19.46
Jitka DL

Potěší: dobrá atmosféra Naštve: špatný počasí Tak se snažte pořadatelé:-)

6.4.2007, 08.40
Paulinka

Potěšít: Dobré počasíčko, větší prostor na povalování nebo něco zahrátí než se vystřídají….…­..Naštvat: Špatné počasíčko, žádné hodnotné ceny…..;)

9.4.2007, 11.57
Víťa Litava C

NAŠTVALO:naštvalo by mě,kdyby si některé ligové týmy utrhly ostudu co se týče pořádání,jako třeba někteří loni… POTĚŠILO:by mě,kdyby byly soutěže na úrovni a nebral by se žádnej rozdíl mezi někým jestli je první nebo osmdesátej.A aby se na sebe lidi nekoukali přes prsty!

10.4.2007, 18.59
Franta

Víťo bingo!!!Jen mě prosímtě vysvětli ty rozdíly a nekoukání na sebe mezi prsty???

11.4.2007, 10.50
Franta

Ty na někoho mezi tak koukáš?

11.4.2007, 10.50
Víťa Litava C

to Franta:No nevim Franto,ale mě bylo vždycky jedno kdo za mnou kdekoli a kdykoliv přijde,aniž bych ho znal a začal se semnou o čemkoliv bavit a no problem.Tohle myslim konkrétně na hasiče.Na Extralize nebyl problém,na VCB nebyl problém,na různejch pohárovkách nebyl problém,ale na ŽL jsem taovejch problémů trošku zažil.(Každej ať si o tom myslí svoje)Ale to je prostě všechno o lidech.Kdyby za mnou přišel ten nejmenší z posledního týmu,nebo ten největší z prvního,tak bych se s nim normálně začal bavit a neohrnoval nad ním nos.

11.4.2007, 20.55
jaruš DL

Jarda chtěl pozdravit, tak ho zdravím… :-)

Jinak, k tématu: Potěší mě, když mi někdo udělá kompliment, což ale mimochodem nebývá moc často… Naštvou mě pomluvy a lži.

12.4.2007, 10.30
Jitka DL

Jarušeko jsi nejlepší košařka na světě

ha a teď si vyber

12.4.2007, 21.43
Jiřina:-) - Stanoviště

Potěší mě pěkné počasí,upravená trať,pestré občerstvení,dobré pivo,pořádná hudba,kvalitní komentátor,pěkné fanynky…Chci toho nějak moc:-)A naštve mě , pokud se nesetkám ani s jedním z mého seznamu.

Ale úplně nejvíc mě potěší,až už bude konečně sezona.

14.4.2007, 07.36
Jarda

jj podemnou je nejlepsi prispevek. no nic, jdu spat.

14.4.2007, 22.44
Jaruš DL

Hej, nevím co si mám myslet. :) Takový dvojsmyslný odpovědi… No, tak jako nejlepší košařka rozhodně nejsem, ale kdyby se soutěžilo v tom, kolik má kdo na svým kontě trapasů, určitě bych vyhrála… Přece jen, trapas je můj životní styl. Cha cha. Jo a Jitušeška je zase moje princezna a nejlepšejší béčkařka z našeho družstva šen. Takže tak…

18.4.2007, 12.37