Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Dolnoloučské jaro 2007 | ↓↓↓ jít dolů |
Bejvávalo zvykem,že se po každé soutěži založí téma a shrne se to doma v teple u počítače.Tak ani letos bych neporušoval tradice a založil jsem téma Dolnoloučské jaro.Měla to být sice zima,ale k zimě toho moc nemělo.Já osobně jsem tam nebyl,ale Litava tam nějaký zastoupení měla(časomíra) a obecenstvo.Tak prosím sdělujte názory...
A gratuluju klukům z Hlubokýho a všem zúčastněným.
Nemohu poskytnout žádné informace, bo si nic nepamatuju. Jen ta cesta domů nám zřejmě trvala poněkud déle. A na to, že bylo jaro, jsme byli docela studení......
Tak až na Netíňáky jste tam nikdo nebyli?Nebo vám narychlo odpojili internet?
Nechci bejt nějakej rejpavej,myslim že mi dáte většinou za pravdu,ale kdyby se tady objevilo téma:Kdo je největší hajzl ŽL za rok 2006,tak by tady bylo milion anonymů a názorů.
Ale koukám že když jde o to,aby se hodnotilo kladně,tak je ticho...
Jen tak,nevím,jestli to někteří víte,ale to není kvůli tomu,aby se nějakej Víťa z Litavy dozvěděl,jaký byly Loučky,ale kvůli tomu,aby se pořadatelé mohli třeba podívat,co udělali špatně a příště to napravit!
Přeberte si to jak kdo chcete,ale je to myšleno dobře pro všechny!!!
Soutěž v Loučkách hodnotím velice kladně.
Pořadatelé nenechali nic náhodě a měli v šenku víc alkoholu, než jsem byl schopnej vypít.Další informace, podobně jako Kidálek, nemůžu opravdu poskytnout.
S pozdravem Rosťa.
Zdarec já sem tam byl sice jen jako divák ale o to víc sem si mohl všímat průběhu soutěže navíc sem řídil takže nemám ten problém co někteří netínáci a Rosťa. Soutěž hodnotím kladně z pohledu učasti družstev, protože sem byl až překvapenej kolik lidí se sjelo na soutěž která není zařazená do ligy. Občerstvení i terén byli vcelku kvalitní časomíra taky. jediný co trochu zaostávalo byly ceny , poháry sice pekný ale jinak jen diplomy ale to je věc loučáků jaký ceny koupijou. Celkově bych to zhodnotil jako pohodovou soutěž bez velkejch stresů kde se asi všichni bavily jenom víc takovejch.
Jsem opravdu velice rád,že Tomáš je stejnej alkoholik, jako já a někteří netíňáci.
Protože přiznal,že měl akorát štěstí, když řídil.
Rosťa.
Na tento okamžik jsem čekal hodně dlouho, až se konečně chameleon Rosťa vybarví. Díky Vám Loučáci. Po nedělní soutěži mu již nálepku násoska a třina ve větru se klátící, nikdo neodpáře, ale maskoval to zdárně co???? Furt jenom samé soodovky a nakonec maskovaný alkáč. A proto na závěr volám "Rosťa do politiky"
Rosťa do politiky?No nevim nevim Kopajdo,jestli by se tam ujal,možná v tom bufetu,kde stojí decka Rumu 5 korun!:-)
Ahoj všichni, díky za kladný hodnocení. Mně se letos soutež moc líbila a to hlavně díky atmosféře - ta byla super. Těch cen si je většina z Louček vědoma, ale...No letos bysme měli udělat ještě jednu soutěž - v létě, máme výročí, tak se zkusíme polepšit.Jo a díky všem, co přijeli.
Jestli mohu mluvit za ostatní kluky tak se nám soutěž taky docela líbila.Nedá se asi nic vytknout.Možná jen k tomu že jsem si odtamtud odvezl odřená kolena a naraženou ruku.Je to moje nemotornost,ale ten koberec tam být nemusel...A když,tak měl být už od začátku přibit hřebíky po 10 cm a ne až po Trnavě a po nás což vlastně nebyly pro všechny stejné podmínky,ale čert to vem...Jinak ale fakt dobrá soutěž...:-)
A výsledky by nebyli?????
Ahoj Pavle, jo mám je doma, pošlu ti je třeba poštou, nebo se stav:-)
To Jura: Ty aby sis furt nestezoval.
At zijí mladí hasiči.
No Rosťo já si myslím že se ti na soutěži v Loučkách líbilo moc.Vzhledem k tomu že vám Jirka musel několikrát říkat ať jdete jinak jede bez vás a když šels kolem mě měls blaženej výraz ve tváři a říkals mě Dobrou noc! :-) Já osobně myslím že soutěž byla velice podařená,atmosféra i když nebyly ceny tak poháry moc pěkný, trať v poho.
Jíťo dik, úplně stačí když napíšeš jak dopadli holky. Na výsledky chlapů jsem se díval již na stránkách Laviček. A napadlo mě že buď nebyla kategorie ženy nebo se holky na žďáře nenosí :-(.
Jo v Loučkách to bylo dobrý:)už jen kvůli tomu že to byla letos první soutěž a že sem zase potkala známí lidi:)že??Netíne??
Je pravda, že aspoň nějaký ceny mohli být.
to Jirka Stanoviště: jj taky mám odřený kolena, ale za to si můžem samy:(
Takže: 1. Lhotky - team
2. Velké Meziříčí B
3. Heroltice
4. ??????:-(
4. Netín
Raduš čau, čau.
Přátelé,trošku opatrně s tím, co tady napíšete. Ona sem totiž chodí i má přítelkyně.
Děkuji za pochopení.
Rosťa.
No jasně. Že jsi se ožral, to už snad skousla, ne? Ale nevím, jak vysvětlíš ta vřelá objetí s hasičskýma holkama.
Sorry, klukama
Tak mohl by sem napsat někdo kompletní výsledky obou kategorií ???!!! Díky.
budou tady nějaký fotky z Louček??
Můžou být, když mi je někdo pošle ;o)
Kdyžtak martin-kaman@seznam.cz
Halou, neměl by někdo prosím fotky z Louček?