Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Kalendář soutěží na rok 2007 | ↓↓↓ jít dolů |
V sekci souteze si muzete prohlednout kalendar na pristi rok. Zacatky soutezi doplnim hned jak se mi do rukou dostanou nova pravidla.
Pokusim se dat do kalendare i soutez v Louckach (jako "souteze mimo ligu"). Budou svou soutez poradat i Radostin, Zdar, Benetice, Hluboke? Kdyztak napiste datum, muzu vas tam taky zverejnit.
Hluboké počítám,že určitě.
Benetice samozřejmě,ale kluci řeší termín až je vše rozdané,Žďár řeší memoriál p.Dřínka jiným způsobem.(jestli jsem to dobře pochopil,tak nějakou pořadovkou).A co plánuje Radostín fakt nevím.
Rosťa.
Rosťa ví vše nejlíp :)
Termín Lhotek není zatím jistý, druhý termín je 12.8.2007. Upřesníme v lednu, který z termínů platí.
Zavody v planu mame, ale jeste se domlouvame na termínu.Mozna nekdy cerven,cervenec. Včas dáme vědet.
Začátkem října bude určitě Oujezdský pouťák, termín upřesním.
Doplnil jsem začátky soutěží a přidal Dolnoloučskou zimu.
Lhotecká soutěž zůstane tak, jak jsme nahlásili (28. července).
Upozornění soutěž v Dolních Loučkách je posunuta na 25.února a proběhne na fotbalovém hřišti.Příjezd a prezentace je do 9.30 hod.
Venca: v kalendáři už jsem to změnil. Kruci, v tu neděli nejspíš budem na horách.
Jo, jo, mooooooc dobrá soutěž. Divím se borcům z Města, že se necpou do ligy. Ideální podmínky, ale přesto něco neobvyklého a dobré ceny. Všem doporučuji. I když vlastně nejezděte, abysme mohli to 3. místo obhájit. :))) Pro Martina: hasiči 150!!!
Kídal: tohle je obrázek z úvodní stránky webu HZS ČR:

Takže teď spíš propagujou jedno číslo pro všechny průsery.
Hlavně se to líp pamatuje. Nebo by ses chtěl koukat na „150, 155, 158 – v ohrožení života“? :o)
Radostíne, už víte kdy uděláte soutěž?
A Újezd u Rosic?
Jasně, beru, ale otázka zní: Jaké telefonní číslo mají hasiči? Tady už je zapojen celý IZS. No, holt stará struktura. Jen by mě zajímalo, čí je to prostřední číslo? Your?
Ale 150, 155, 158 taky vede do operačního střediska IZS, ne? No dobrá… budu ještě přemýšlet o změně otázky… To prostřední číslo jsem si vymyslel, doufám že tam nikdo nezkoušel volat :o)
Pozdě.Vím o několika lidech co tam už volali.
Na co se ptali? „Haló, jsou tam hasiči?“
Asi to fakt změním :o)