Žďárská liga v požárním útoku

Pavel Jemnice

Docela by mne zajímal názor většiny na způsob ukončení ŽL.Moc se mi nelíbí spojovat závěrečný závod ligy s posledním kolem Reg.Cupu,protože bych se chtěl ( a určitě nejsem sám) podívat na oba závody,což při tomto systému nejde.A právo pořádat poslední závod ligy spojený s vyhlašováním celkových výsledků bych nechal(jako odměnu)vítězům nebo vítězkám předchozího ročníku (samozřejmě pokud by o to stáli)

15.11.2006, 10.33
Rosťa-Litava

Jasně Pavle,máš pravdu.
Vím,že běháš za děcka a moc chceš vidět i chlapskou soutěž.
Akorát nevím,kdo bude ten motor,který by to změnil.Protože změnit cokoli zásadního je prostě trošku na ŽL problém.
Rosťa.

15.11.2006, 17.04
Pája Litava

Asi bude těžký něco takovýho prosadit, ale pokud chcete zlepšit úroveň ŽL je potřeba s tím něco udělat. Protože letos to byla katastrofa!!! Mě osobně se nejvíc líbí vyhlašování na VCB. Tak proč by se něco podobného nemohlo zavést i na ŽL?

15.11.2006, 22.05
Kidal Netín

Zase staré obehrané téma : jak cokoliv změnit na ŽL. Rostíku, nepřemýšlej, kdo bude motor a nastartuj sebe.

15.11.2006, 22.50
divna

vy mate teda problemy

16.11.2006, 13.54
Jarda

No a jaké máte problémy Vy, slečno Divná? Pochlubte se.

16.11.2006, 14.05
Pavel Jemnice

Uznávám,že je to obehraná písnička,a asi jsem s ní ani neměl začínat.Jenže jsem se letos dostal na poslední kolo a na slavnostní vyhlašování Velké ceny Blanenska(což jsou dvě různé akce),a už vím jak má vypadat oslava požárního sportu.A jaksi mi nejde do hlavy,proč by ŽL nemohla vypadat trochu lépe než vypadá teď.

16.11.2006, 14.12
Voříšek-Litava C

No Pavle, lepe by vypadat rozhodně mohla, zvláš ten konec jo, ale nechce se mi dvakrát něco kopírovat(VCB).
Ukončení bych udělal rozhodně jinačí než bylo letos to určitě!!!(Nějakou pořádnou pařbu na poslední soutěži):-)

16.11.2006, 17.08
Kidal Netín

:-)))))))))))))

16.11.2006, 17.46
Tomáš-Olší

já si myslím že dětská soutěž a dospělácká soutěž by měli mýt společné závěrečné kolo jen to musí být lépe pořadatelsky zvládnuto protože letos to za moc nestálo, ale rozhodně bych to nedělil. Co se týče vyhlašování tak na vcb mají vyhlášení uplně v jiným termínu než je poslední soutěž to je docela dobrý ale u nás by se něco takovýho asi nepodařilo zorganizovat. Ikdyž Olší a Litava pořádá společně takový malý ukončení sezony tak to by možná mohlo jít pro ligu příkladem

16.11.2006, 18.44
Jarda

:o)

16.11.2006, 20.15
Pája Litava

Regional Cup a ŽL by podle mě klidně mohly být v jeden den, ale RC třeba dopoledne a ŽL odpoledne. Někdo by rád sledoval obě soutěže a pokud jedou zároveň, tak to rozhodně nebude stíhat. Pořadatelsky zvládnuté to musí být na 100%, každý to od vyhlášení očekává ne? A proč by se na ŽL nepodařilo zorganizovat vyhlášení v jiným termínu než je poslední soutěž?

17.11.2006, 12.54
Martin - Lhotky

Být sponzorem nebo rodičem dítěte, nejspíš by mě takovej nástup, jakej byl ve Žďáře, nenadchl.

Rozhodně bych nenutil mladý hasiče být nastoupený k našemu vyhlašování a naopak.

Pro každýho je ten nástup poslední příležitost v roce pokecat a pro dospělý i popít se známýma, a tak se prostě kecá a pije a dělá se bordel a ruší to ty, kteří by chtěli sledovat.

22.11.2006, 16.28
Had - Krokočín

Nevíte někdo kdy bude v Lavičkách ta schůze? Dik

23.11.2006, 11.48
lukas Litava

To by mě taky zajímalo,někdo z Laviček sliboval,že to bude hned jak budou známé termíny Extraligy 2007,extraliga je přidělena pořadatelům už týden ale žadnej termín konaní schůze ŽL zatím není!!!Chtělo by to s tím něco udělat:))

23.11.2006, 13.09
Pája Litava

Tak jim někdo napiště na jejich stránkách. Určitě odpoví dřív, než kdybyste se ptali jen tady.

23.11.2006, 13.15
jitka DL

ahoj jo uplně souhlasím s Martinem

23.11.2006, 16.36