Žďárská liga v požárním útoku

Rosťa - Litava

Co říkáte na to,že by Martin udělal registrační povinnost.
Bez registrace by mohlo jít normálně číst a projíždět stránky,ale nešlo by psát příspěvky.Sice to malinko zdržuje,ale vidím to jako jedinou možnost jak se zbavit zcestných příspěvků.Webmaster by samozřejmě měl možnost registraci zrušit,či odmítnout.
Pokud má někdo zájem o ŽL a přispívat,tak by to neměla být překážka.Navíc člověk by mohl být přihlášen hned při vstupu na stránky.

Co ty na to Martine???
Rosťa.

11.10.2006, 08.11
Had

Nápad sice dobrej, ale dá se obšlápnout, jako cokoliv. Navíc - kdo zjistí, že vyplněné údaje budou pravdivé?

11.10.2006, 12.55
Martin - Lhotky

Zrovna včera jsem nad tím přemýšlel, už píšu přihlašovací skript.

Půjde to udělat tak, aby to obejít nešlo, ale bude potřeba vaše spolupráce - na pozvánky. Dejme tomu na začátku zaregistruju dvacet lidí který znám, mejlem jim pošlu hesla, a ti budou mít možnost schvalovat další registrace - lidem, který osobně znají.

11.10.2006, 13.20
Rosťa - Litava

Když někomu odepřeš přístup,tak pochybuju,že bude do nekonečna něco obcházet.
Takhle sem napsat nějaký prasárny je strašně jednoduchý.
Rosťa.

11.10.2006, 13.23
Jarda

Trošku diskriminace tech, co nebudou znat nikoho kdo hesla poskytuje.

11.10.2006, 16.08
Pája Litava

Jestli můžu přidat svůj nápad, tak by nebylo špatný, kdyby ten co by chtěl registraci, napsal nejdřív Martinovi e-mail kde by napsal jméno, přijmení, sbor a popřípadě další věci, které by Martin po něm potřeboval. Co vy na to?

11.10.2006, 19.29
Rosťa - Litava

Diskriminace v žádným případě,ta by musela být tady a každej by se registroval sám.
Akorát by to prošlo přes webmastera.
A psát prvně někomu je strašně zdlouhavé.
Rosťa.

11.10.2006, 19.39
Pája Litava

No ale takhle by se ti tam Rosťo zaregistroval kdo by chtěl, kdybys tu registraci dal volně na stránky.

11.10.2006, 20.03
Jarda

A o tom to je. Si myslim ze kdyz to das vone tak se nezmeni nic a kdyz moc prisně tak se změní to, že semka bude psat....no skoro nikdo. Wow z toho vypliva ze je to zacarovanej kruh.

11.10.2006, 21.59
Jirka Stanoviště

Obávám se, že diskuze bude muset zůstat otevřená jako je tomu dosud.Někteří lidé by se k tomu opravdu nedostali.Třeba já Vás nikoho neznám osobně,tudíž by jste mě asi nedali registraci...

11.10.2006, 22.04
Tomáš-Olší

Přesně tak jak říká Jarda je to trochu diskriminace pokud se chce zapojit do diskuze nědo kdo si prohlíží stránky jednou za čas a nemá kontakty tak nemá nárok to je nefér sou to sice Marinovi stránky a může si s něma dělat co chce ale tohle se musí pořádně promyslet:-/

11.10.2006, 23.16
Kidal Netín

Tomáš, Jarda, Jirka, Pája májí pravdu, předsedo.
Já bych kritiku nedmítal, ať už je od kohokoliv a kdykoliv.
Časy cenzury si pamatuji a navíc dělám s lidma a co osobnost to názor. Pokud někdo napíše něco nefér, tak bych to přehlížel. Nemyslím, že by to mělo vliv na celkovou úroveň. Normální lidi si z toho dokážou vybrat.
Respektuji, že je to Martinův podnik, ale dal ho do služby veřejnosti...

11.10.2006, 23.43
Jarda

Ale at se to zkusi. Novy veci se maji vyzkouset. Kdyz to nepujde tak se nic nedeje.

12.10.2006, 14.38
Martin - Lhotky

Nejde vůbec o cenzuru. S registrací si každej rozmyslí, jestli někoho urazí nebo sem bude plivat blbosti. Protože taková ostuda je pak na delší dobu, nepomůže změnit přezdívku. Excesů typu hasič klasik apod. by mělo ubýt.

Oříšek ale bude, aby to přihlašování bylo co nejvíc jednoduchý a přehledný, aby neodradilo ostatní...

12.10.2006, 15.41
Rosťa - Litava

JjjMarťo,
můj člověk.
Držím palečky,ty to ňák vymyslíš.
Rosťa.

12.10.2006, 20.47
Kidal Netín

Znovu jsem proti. Ať si každý napíše cokoliv. Pokud bude reg., tak se budem ohlížet, aby to co sem napíšem, nevypadalo blbě. I když se stejně všichni známe. Ale každý příspěvek od "neznámého autora", samozřejmě k tématu, může být inspirující nebo naopak.

13.10.2006, 22.59
Martin - Lhotky

Kidal: jj, chápu, uvědomuju si nevýhodu registrací. Bude odrazovat příležitostné přispěvatele. Otázka je, jak moc nebo málo se to projeví - to dopředu nevíme nikdo - já jsem optimista.

Pokud diskuze výrazně zchudne, jednoduše registraci vypnu nebo nechám jako nepovinnou.

14.10.2006, 01.15
Martin - Lhotky

Prošel jsem si zpětně prá diskuzních témat (hlavně viz Žďár nad Sázavou) a váhám.

14.10.2006, 01.44
Martin - Lhotky

Pár.

14.10.2006, 01.45