Žďárská liga v požárním útoku

Coach Olší

Chci se zeptat, zda se najde sbor, který uspořádá předschůzy ZL. Nebo necháme vše při starém?

3.10.2006, 20.59
Kenny - Olsi

Ja jsem pro

3.10.2006, 21.08
pepa

ja jsem proti

8.10.2006, 02.35
Kidal Netín

Podle mě je předschůze naprosto zbytečná. To by mohla být i předschůze předschůze schůze. Vloni se výrazněji upravovala pravidla, takže diskuze byla obsáhlejší a časově náročnější. Pokud se nám podaří udržet nastavené limity, tak bude liga už dost prestižní záležitostí. Letos se jedná hlavně o rozdělení jednotlivých kol v rámci seriálu a přibrání či nepřibrání "cizích" kamarádů.
Osobně pro předschůzi nejsem, vše by se mohlo vyřešit na řádné schůzi, pro kterou znovu nabízím prostory.

8.10.2006, 19.53
Tuning Heroltice

Já plně souhlasím s Kidalem,předschůze je na nic a řekl bych,že i schůze.Jak to tady tak pročítám,např.člen jednoho družstva tady s jistotou napsal,že u nich se příští rok poběží v obuvi,kterou doposud nikdo neschválil.Tak jestli nebude lepší,když si každý pořádající sbor udělá pravidla svoje a napíše je do pozvánek.
Já osobně bych po té,co se po vzoru VCB a EXL kvůli zkvalitnění ligy zakázali 2 náhradníci ještě zrušil opasky a trenky.Ať se líp utíká,co?
Co se týče počtu soutěží,nechal bych to tak jak to je,protože ne všichni mají čas být každou neděli v trapu.

8.10.2006, 22.49
Rosťa - Litava

Tady zas někdo prndá nesmysly,že Jiří?.
Pan Bukal vždy prosazoval,že schůze se koná vždy u vítěze ligy.Je to však úplně jedno.
Takže Laďo udělej jednu věc.Kontaktuj kluky z Laviček a domluv se s nima.Jestliže to nebudou organizovat oni,tak ještě brnkni Honzovi Slámečkovi.
Pak rozešly pozvánky a je schůze na světě.Jak jednoduché.Rosťa.

9.10.2006, 08.36
Kidal Netín

S Lavičákama se domluvíme. Navíc se ještě všichni sejdeme v Širokém Dolu.
A ty Tuningovy narážky bych neodsuzoval, něco pravdy na tom je.

9.10.2006, 15.41
Rosťa - Litava

Tak s tou domluvou Laďo spíchej.
Víš jak to v Širocku chodí.
Hele,prej máš novou přezdívku.Můžu ti tak říkat?
Co Trampolíno?
Rosťa.

9.10.2006, 17.50
Martin - Lhotky

Myslím si, že pro dobro příštího ročníku by se měly konat schůze dvě.

Na první schválit:
- pravidla pro příští rok
- podmínky pro pořadatele
- způsob volby soutěží (kdo všechno a jak)

Na druhé
(už s jasnými uchazeči o pořádání)
- vybrat, kde se budou konat soutěže

Nechápu proč se téhle diskuze neúčastní Lavičky :o(((

10.10.2006, 14.35
pepa-lavičky

my jsme pro jedinou sešlost!!!!!U nás !!!!! Tradice! Ale je nám to jedno! Některou sobotu,v 15.00, koncem listopadu,začátkem prosince(nejlépe po rozlosování extraligy)!!!
Na pravidlech není nic důležitého na měnění(drobnosti jsou otázkou chvilky)!
Podmínky byly dány i pro letošek a naložil s nimi každý pořadatel po svém!To nám může posloužit jako měřítko pro hlasování o pořadatelství(na tom jsme se domluvili už loni,na bodové stupnici ohodnotit ,tajně,letošní soutěže,pak vyřadit nebo ponechat)
Nový zajemci o pořádání se musí samozřejmě zúčastnit této sešlosti(ze současných-kdo nebude nepořádá)!
Letošní ročník byl v pohodě,až na nějaké vyjímky!Všechny připomínky sepište a budou se řešit na místě a ne tady!

10.10.2006, 23.21
Kidal Netín

Souhlasím

11.10.2006, 10.33
Petr - Radostín

Ja bych taky nechal jenom jednu schuzi v Lavičkách.A počet závodů bych taky zatím nechal.Víc domluvit na schuzi-dokud bude jste "solidni" počasí.

17.10.2006, 21.13
Petas-Lhotky
Jen tak pro informaci: schůze extraligy pro příští rok bude 18.11.
21.10.2006, 13.40