Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Termíny ŽL 2026 | ↓↓↓ jít dolů |
Čego, další sezónu bychom rádi ve Zbraslavi pořádali závody už 30.5.2026 :).
Zdarec, jestli v Lavičkách budem pořádat tak 6.6.2026!
31.5.2026 Netín
Chtěli bychom pořádat 31..5 2026 S Netínem se domluvíme
Termín pouštíme Maršovicím, my dvojkolo s Lavičkami 7.6. 2026
Možná ještě mě napadá, dát sem termíny okresních kol a Ex, ať je trochu přehled. Dík
Posílám tabulku VCB s termíny závodů na rok 2026. Je tam i sloupec pro ŽL. Myslím, že může pomoct s plánováním.
Ahoj všem, omlouváme se za menší zdržení a děkujeme klukům ze Zbraslavi za zaslanou tabulku. Ostatní potencionální pořadatele bychom chtěli poprosit, aby své navrhované termíny pro rok 2026 zapsali sem do diskuze. Bylo by skvělé, kdybychom měli termíny vyřešené do konce prosince, abychom je mohli na lednové schůzi už jen odsouhlasit. Díky moc všem za spolupráci!
Ahoj, chceme pořádat poslední kolo. Předběžný termín 19.9. 2026.
Já zde přidám zatím známé termíny Okresních soutěží. V roce 2026 se Okresní kolo Hry Plamen a Okresní kolo Dorostu a Požárního sportu uskuteční během jednoho víkendu 23. – 24.5.2026
Ahoj, termín soutěže v otine 15.8.
Radostín si rád zarezervuje termín 2.8. Záložní termín nejspíše 12.7.
Ahoj, původně jsme chteli termin 15.8. jak letos, ale už je zabraný tak bereme 1.8.
Ahoj, došlo u nás je kolizi termínů, takže 15.8. pouštíme a hledáme jiný termín.
Ahoj, došlo u nás je kolizi termínů, takže 15.8. pouštíme a hledáme jiný termín.
Předběžně 12.9. Lhotky a 13.9. Jabloňov
Ahoj, v Otíně bysme soutěž nakonec udělali 23.8.
Ahoj, v Otíně bysme soutěž nakonec udělali 23.8.
Ahoj, vyčkávali jsme kolik bude pořadatelů, nicméně na naší VH jsme se dohodli, že bychom v případě zájmu ze strany ŽL v pořádání soutěže pokračovali. S termínem je to však už velký oříšek. Volný areál nám vychází na 12. nebo 19. září, ale přijedeme se dnes ještě domluvit.
Zdravím jen se chci otázat jestli budou termíny i na těchto stránkách, my co máme sociální sítě tak jsme v obraze ale někteří co rádi sledují tyto stránky a řídí se podle nich tak zatím nic neví. ???? Žďárská liga se nám blíží ????
Ahoj, soutěže jsem doplnil.