Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Žďár nad Sázavou | ↓↓↓ jít dolů |
Tak co lidi, jak se těšíte na zítřek do Žďáru???Já se na jednu stranu těším jako hrom, ale na druhou ne, protože to je poslední soutěž ŽL, tak si ji aspon užiju na plno. Tak teda zítra ZDAR
já se těšim :)ted sme přijeli z Telče, tam sme si dali takovej malej trenink na zejtra:)
K soutěži ve Žďáře musím vznést hodně kritiky,protože byla připravená přímo úděsně!!!
Neviděl jsem žádné plato pro technickou přejímku.
Ve většině případů chyběl komentátor.
Terén nebyl odvodněn,takže tam bylo všude plno vody.
Neviděl jsem ani vraceče ulitých startů,což je dost podstatná chyba.Sám osobně sem viděl nejedno družstvo ulít start!!!
Další mínus je za občerstvení,pouze dva druhy.
No prostě že to byla soutěž zařazená do ŽL,tak na to vůbec nevypadala!Pořadatelé by se za to měli stydět a na přesrok to napravit,protože to byla opravdu ostuda!
PS:Nerozebírám terče,protože bysme došli ještě k horším názorům!
No, mám podobný názor jako tady Víteček. Náběh k základně- škoda mluvit. Koberce klouzaly a ten terén... U kádě byste si mohli klidně zaplavat, tolik tam bylo vody!
Organizace veškerá žádná. Hodně mi tam chyběl komentátor.
Dále, občerstvení- nic moc. Na jedné zchůzi bylo jasně řečeno: Párky nestačí! (tohle heslo si budu pamatovat snad do konce života =)).
Na to, že to byly poslední závody ŽL, tak to byla vélká slabota. Ceny ve srovnání se závody např. ve Lhotkách a i jinde nestály za nic.
Abych to shrnula, poslední závody sezóny jsem si představovala opravdu jinak. Doufám, že nejsem sama. Pořadatelé by se nad sebou měli zamyslet!
Chci pogratulovat pořadatelům k jejich výkonu!Nádhera!Podařilo se jim poslední kolo ŽL a RC,spojené navíc s vyhlašováním vítězů obou soutěží,degradovat na úroveň nejposlednějšího okrskového cvičení!A i tam by se pořadatelé museli za takový výkon stydět!Horší propagaci požárního sportu si snad ani nelze představit!Navíc v okresním městě,kde jsou daleko lepší možnosti než na vesnicích které pořádají ŽL!BRAVO!!!
dnešní závody byly opravdu nejhorší v celý ŽL!!!po organizační stránce i po našem výkonu:(ale strašně moc gratuluju mým holkam z Heroltic su moc ráda, že ste to vyhraly vy:)a samozrejme ze i Lavičkám:)
K dnešním závodům: No comment, prostě katasrofa.
Ahoj lidi, je škoda že poslédní závod ŽL dopadl takto "Katastrofálně" .
Pořadatelé by se za sebe měli stydět,taková ostuda!!
teda gratuluju Tuningovejm Heroltičačkám:)ne mým:)
Ahoj všichni.Po pořadatelské stránce to byla opravdu otřesná soutěž.Je to škoda že takovýto dojem v nás zanechala zrovna ta poslední část ŽL,ale já bych vyzdvihl spíše fakt,že je konec ligy roku 2006 a shrnul bych ho docela podařeně,protože až do poslední chvilky se bojovalo o umístění.Teda Kromě Laviček.Byl jsem dnes na ŽL jen nakouknout,protože my s klukama jezdíme Blanensko,a když už jsme u toho konce-nevšimli jste si něčeho podezřelého na některých účastnících?Já dost...Mimojiné máte na ŽL dost pěkné holky.Např ta Blondýnka z Meziříčí nebo dvě holky z Dolních Louček...Některé holky taky ujdou...:-)
Na konci chybí holky ze Lhotek taky ujdou...:-)
to Jelly: a čeho sis všiml na některých účastnících???můžeš upřesnit???
No že na blanensku by prošli asi jen tak dva týmy.Ostatní by vůbec neodstartovali.Že to ty celky baví slavit úspěchy ne úplně podle pravidel...
Soutěž se moc nepovedla po organizační stránce!!Vždyt si nebylo pořádně ani kam sednout!!A pro závodníky to taky nebylo moc dobře připravený!!
Vyjmenuju jenom ty nedostatky: málo občerstvení, párek v rohlíku a klobása to je opravdu málo. Mnoho lidí si radši zašlo na jídlo někam do hospody. Dlouhé čekání na vodu jen soutěžícím přidávalo na nervozitě. Nikdo se nestaral o to jestli je kolem základny voda nebo ne. Když jsem se zeptal kde je nějakej smeták, abych mohl klukom odstranit vodu z dráhy, pořadatelé ani nevěděli kde co mají. Velké mínus, chyběl vraceč, takže se vesele ulívaly starty. Časomíra měří jen konečný čas, první čas ne, což je podle mě chyba. Terč jednou svítil a jednou ne. Chyběl komentátor, někdo kdo byl na takové soutěži poprvé ani nevěděl o co jde. Další věc co mě trkla hned při příjezdu: neměl jsem si kam sednout, nikde žádná lavička, všude jen zaparkovaná auta. Pořadatelům asi nedošlo, že by se na soutěž chtěl taky někdo podívat. Náběhy byly taky parádní, měl jsem strach, že při startu zakopnu o vyčnívající obrubník. Ceny byly - vlastně takřka nebyly. Pohár a igelitka s přívěškama na klíče. To jsem se zasmál. V tu chvíli jsem zavzpomínal na soutěž v Lavičkách, kde i za N-ko dali pořadatelé karton piv. A nakonec mě bylo líto pana Slámečky, když se snažil přeřvát oslavující hasiče, jenže velmi slabá aparatura mu v tom jaksi nepomáhala. Je škoda, že se s tímto ročníkem loučíme takhle mizernou soutěží. Gratuluji všem vítězům a věřím, že příští ročník bude mít lepší zakončení.
Skoda,že dneska Lhotky neudrzeli 3 misto celkově!Zasloužily si to!Zdravím nej.rozdělovečku v soutěži Efku..posilam Nesta;)
Tak dnešek pro mě velké zklamání!!přijela jsem dýl a vůbec jsem neměla přehled kde co je!Marně jsem hledala lavičky,kde bych si mohla sednout,ale marně..Terén-tak to bylo vážně něco,koberce klouzaly,hrboly,voda skoro po celé trati,ulitý starty,studený párek jsem dostala..těšila jsem se na tenhle závod,ale byla jsem moc zklamaná!!Takhle jsem si poslední soutěž nepředstavovala,ani nebyl slyšet komentátor a dlouho jsme nevěděly kolikáté jdeme na start..chtěla bych moc poděkovat všem,kteří s náma přijeli a všem nám to tam pomohli rozveselit a zpříjemnit!!A taky jednomu moc milýmu klučinovi,kterej se mnou jel a podporoval mě a podporuje pořád,díky moc!!Díky fanouškovi,nevím jestli to je teda pravda,mám trochu jinej názor,ale moc děkuju,snažím se a opravdu mě to moc potěšilo!! Chtěla bych pogratulovat všem vítězům, a všem co se neumístili a přišli o to těsně jako my,hodně štěstí a příští rok to třeba vyjde!!! :-)
Tak jsme zakončili ŽL nejhorším závodem z celé sezony, co se týká pořadatelů, jak už tady bylo řečeno prostě to totálně nezvládli.Terén děsný, startovní listina na druhém konci areálu,velice chyběl komentátor,taky žádná hudební kulisa jak jsme zvyklí, občerstvení bídné. souhlasím s ostatními,prostě děs. Jen nevím co Jelly-S myslel tím že celky nejdou podle pravidel, čeho se to konkrétně týká?Pokud jde třeba o ty ulité starty, kterých pár bylo, tak to je spíš věc rozhodčích ne? No abych nekončila tak uplně pesimisticky, pro nás ta dnešní soutěž byla dost uspěšná(ani nevíme kam všechny ty poháry dát)ale mě hlavně těší že mezi náma holkama hasičkama panují velice dobrý vztahy a přesto že jsme soupeřky,fandíme si navzájem a přejem úspěchy, což třeba u chlapů není tak uplně pravidlem, což je škoda(viz diskuze Lavičky proti všem)Takže zdravím všechny hasiče i hasičky a těším se na příští sezonu!
Tak ty hlavní nedostatky už tady byly všechny řečeny, řekl bych, že to byla ukázka soutěže pořádané SDH, které se Žďárské ligy nezúčastňuje, pořadatelům bych doporučil podívat se na některé soutěže, které letos v rámci Žďárské ligy proběhly, mohli by se ledacos přiučit. Za sebe bych teda zdůraznil naprostý chaos ve výsledcích (cedule kdesi u záchodů, nikdo nehlásil ani aktuální čas), absence komentátora, pitomej způsob parkování aut na místě (nebylo vidět odnikud nic), prostoje mezi útoky, jídlo děs běs, pro mně nejhorší soutěž Žďárské ligy letos, tím spíše, že to byla soutěž poslední, snad se příští rok závěr sezóny povede (podstatně) lépe.
No,
mám chvilku času tak se taky neudržím.
Vše co bylo řečeno je stoprocentně pravda.Byla to soutěž prostě nejhorší a to ne jenom na ŽL.
Žďár se o pořádání soutěže rval.
Žďár chtěl uctít památku p.Dřínka.
Jenomže Žďár se p.Dřínkovi akorát vysmál.
Žďár se rovněž vysmál celé ŽL.
Společným úsilím se nám podařilo celou ligu o hodně zlepšit a jako třešnička na dortu měla být tahle soutěž.Jenomže to nebyla třešnička,ale hovno na dortu.
Prostě ubohost,která navíc hrubě porušovala pravidla, společně schválená.
To co tady ještě nezaznělo a na co bych rád upozornil byla zdravotní služba.Zdravotní služba,která v době kdy ji někdo potřebuje kupuje v hypernově klobásy???? To snad nikdo z pořadatelů nemohl myslet vážně!!
Já jenom doufal,že se nikdo z jiných okresů nepřijel podívat.
Tento plivanec do tváře,který musí cítit kažký,kdo se na zlepšení ligy podílel budu cítit ještě dlouho.
Na závěr chci pogratulovat vítězům mužským i ženským.
Marodům přeji brzké uzdravení.
A přestože letošní ŽL je již minulostí přeji všem hodně sportovních úspěchů,protože sezóna přece ještě nekončí!!!
S pozdravem Rosťa.
Stačí napsat jediné. Hanba pořadatelům. Odflákli, co se dalo a ještě byli nepříjemní, když měl člověk nějaký dotaz. Například, na co si má sednout. Opravdu důstojná oslava 120 let založení sboru ve Žďáru.
Se vším souhlasíme!!!!Katastofa. Jak řekl jeden z diváků - hlavně aby to tak nějak proběhlo. Když tuto soutěž srovnám třeba se Lhotkama - noc a den. I ta nejmenší vesnička dokázala letos uspořádat o moc lepší soutěž. A to si myslíme, že Žďár má mnohem lepší možnosti, hlavně že pozvali tisíce funkcionářů...Jo a to jídlo mně tam fakt chybělo, když je soutěž téměř na celej den! Prostě párek nestačí. Gratulujeme vítězům ve všech kategoriích a my poražení musíme makat
Tato poslední soutěž Ž.L.byla opravdu děs!Záchody byly otřesné,dráha kluzká a plná vody,hlavně,že byla kulturní vložka!Na to kolik bylo pozváno lidí tam bylo málo místa na sednutí a ta prasklá žárovka byla vinou stříkače a né terčů!!!!!Musíme si,ale tvrdě dupnout:my jako V.M.jsme skončily na6.nikoli 7.místě jak bylo uvedeno,máte v tom opravdu bordel!Je to sice jedno místo,ale i to stačí!A na to,kolik jsme za ten rok udělali práce bylo dost málo cen,hlavně,že mají všici x pohárů!!!
JINAK SE PŘIPOJUJI KE GRATULACÍM!!!
to Miky:Já sem si toho vědomej,že ty terče už mají nějakou sezónu za sebou,ale stát by se to nemělo.Na druhou stranu ať se zamyslí,kdo ty terče připravoval...
Myslím že ve Vel. Mezu by si už mohli pořídit nový a trošku těžší.Jestli chcete,tak se můžete opičit po těch Litavskejch,protože ty si myslim sou dost dobrý (není to jenom můj názor)!
I když mám ve Žďáře hodně známých a kamarádů musím souhlasit se vším co zde padlo na hlavu pořadatelů. Určitě se projevilo to, že tento sbor nejezdí po ŽL a neví jak se soutěž připravuje a jaké mají být podmínky pro soutěž a zázemí ( tím myslím např. občerstvení ). K terčům můžu říct jediné,žárovka může prasknout v jakékoliv časomíře a Litava se mě zdá chce prosadit tu svojí, tak ať se na novém ročníku dohodne,že bude jedna jediná a to z Litavy, protože jak se zdá je nejlepší. Dále bych chtěl taky upozornit na sčítání celkových bodů ve ŽL. V kategorii žen naše děvčata obsadila 6.místo a né 7.místo jak bylo vyhlášeno. Doufám, že dojde k nápravě a vše se dá do pořádku co nejdříve.
No,tak včera jsme byli zatím na nejhorším závodě.To teda bylo velký zklamání.Nechápu,jak může sbor v tak velkým městě,kde je hafo možností ledacos sehnat,všecko mají u nosu, uspořádat takovó trapárnu.Voda nebyla,nebo vlastně byla,ale všude jinde jen né v kádi,nebylo si kam sednót,teda kromě toho kusu betonu,nebo co to bylo,kterej obsadil Franta Bukal s naším pokladníkem Mírem,žádnej komentář ani tabula s výsledkama,občerstvení slabota,pivo došlo.Co mě teda nejvíc zklamalo byly stupně vítězů.Já osobně jsem si myslel,nebo představoval,že vyhlášení proběhne jako loni v N.M.,velká bedna na kterou se vejde celej team,hafo gratulantů kolem,ale todle co tam měli mě teda vzalo dech.To si ten stupínek organizátoři asi pučili někde ve školce.
No nic,co jsme objeli ŽHL všude u všech pořádajících bylo poznat zlepšení.Tohle byl ovšem těžkej propadák a zklamání a dávám za pravdu Rosťovi s tou třešňou.
Jinak gratuluju vítězům a přeju všem zůčastněným mančaftům hodně zdaru v příští sezóně.
Podle příspěvků je vidět že se všem ostatním líbio na soutěži ve Žďáře jako mě.Chtěl sem taky něco napsat ale jak je vidět přišel sem pozdě vše bylo řečeno.Ještě jen něco k cenám = to co sme dostaly se rozdává v každým obchoďáku zadarmo a ne za sportovní výkon.V takovým městě mohli pořadatelé dat dokopy přece jenom něco lepšího stačí jen trošičku chtít a snažit se.Jinak gratulace všem mužstvům co se umístily v ŽL.
Taky se připojuji neni co dodat.Po pěti vteřinách pobytu ve Žďáře jsem si říkal to bude dneska propadák a taky se to potvrdilo.Kdybych se tam měl přijet podívat jako sponzor tak bych si řekl tak nato mám dávat nějaký peníze?Vždyť je to hroznej chaos!Příjel jem se tam podívat jako divák,FANOUŠEK a odjel jsem zhnusen. Něco takového jsem si nepřectavoval ani v těch nejhorších snech.Doufám že všechno zle bude k něčemu dobré.Opět přidávám gratulace všem umístěným.Nakonec malá otázka jel Franta Sýkora na těch běžkách dom jak slíboval?(-:
Peťo,nasadili sme Frantovi běžky,byla k nim teda jedna hůlka,do druhé ruky dostal deštník na nos černý bréle a vyrazil ke Kalům.Po vymetení první kaluže prohlásil,že na to s...,že má mokro v botech a že rači kópí bečku.Tak su zvědavé.Jinak jeho start na téch běžkách točil Luboš ze Lhotek,tak dófám,že to bude nekde ke shlídnutí,nebo k nahrání :-))
Vše podstatné bylo řečeno...... soutěže v Novém Městě jsem se ještě celkem zastával, na Žďáru se mi podařilo najít jen jeden světlý okamžik, ovšem spojený s jedním blbým:
Líbil se mi nápad, že družstva šla na start od papírově nejslabších po nejsilnější - soutěž pak má spád. Jenže když vás při prezenci napíšou na OSMNÁCTÝ místo a to že jdete SEDMÍ se dozvíte AŽ NA NÁSTUPU, to naštve. Prostě.... kvůli tomu jsem nestihl dorazit, Honzo díky za záskok:o)
Chybu v konečných výsledcích ŽL (pořadatelé prohodili v ženách družstva V.M. B a Lhotky B) si beru taky osobně. Celej rok se snažím doplňovat výsledky na tyto stránky, ještě z Chorvatska opravuju nesrovnalosti, aby bylo před Žďárem jasno.
NE, paní úřednice to přece dokážou spočítat líp, závodníci si na nástup rádi počkají a uznají, že přepočítat celou ligu chvíli trvá.
Profíci ze ŽL já myslel,že jste přijeli do Žďáru na soutěž a né se tam najíst a na chlastat.Pořadatele kritizujete, ale na svoje výkony a chování se už nedíváte.Zamyslite se i nad sebou.
Honzo tys byl asi na jiný soutěži a nebo otom nemáš ani páru jak vypadá pěkná soutěž.
Hoznza-divák: Díky za promluvu do duše. Snažím se chovat slušně, přiznávám, sportovní výkony pokulhávají, ale pracujeme na tom.
Divák jednu ohřátou klobásu, mizerný pivo a chybějící místo k sezení snadno oželí. O dost hůř je na tom soutěžící, kterej za rok objede třeba přes dvacet soutěží.
No, tak takový názory mě dokážou fakt zvednout ze židle!
Sice na závody jezdíme především soutěžit, ale soutež by měla mít snad nějakou úrověň. Ještě k tomu, když to jsou poslední závody ŽL této sezóny a pořadatelé se o jeho uspořádání podle Rost´ových slov doslova rvali! Pokud tomu tak bylo, měla by soutěž nějak vypadat. A vůbec, milý diváku Honzo, tyto stránky mimo jiné slouží i k tomu, aby každý vyjádřil svůj názor na soutěž a aby se zde soutěže hodnotily. A pokud by jsi jezdil na více závodů, tak by jsi poznal, jak mají zhruba pořádně organizované zavody vypadat!
To bylo pekne Jarusko, naprosto s tebou souhlasim.a k te poznamce o nasich vykonech... at si to jde pan divak zkusit a pak uvidi ze to neni tak jednoduchy jak to mozna vypada.
Pozveme pana diváka na únorák, pokud se bude konat. Může si vyskoušet třeba koš, aspoň si to pořádně užije... =)
Dík Suzán a Jirkovi
No taky si myslím že každá soutěž by měla mít nějaký zázemí, to si máme vozit svačiny a čaj do termosky???Jo a ještě skládací židličku a stoleček!!!!!!
Honzo-diváku,představ si,že já sem se tam přijel nacpat a nachlastat.Ale byl sem velice zklamané,když moje oblíbený rohlíky v párku došly asi tak po druhým chlapským útoku a když si naše ženský chystaly základnu,tak mi nějaké strejda vyfókl poslední pivo.Tak že si dám flašu Jelcina a chtěli po mě 530 kaček,což je u nás asi 35 piv,naznal sem,že chce být někdo rychle bohaté a přešla mě chuť.Takže sem se u vás ani nenacpal,ani nenachlastal.Závidím ti tvou výhodu,když už tě to tam sra..,jít dom,vyžrat ledničku a lehnót na držku k televizi.Někteří z nás tam bohužel museli čučet od rána do konca,ale to tys už dávno ležel doma u bedny s lahváčem v ruce,
co?
Když tak čtu ty poznámky, zajímalo by mě, zda jestli ti borci ze ŽL umějí uhasit oheň. Vím, že vámi tolik kritizovaní pořadatelé vyjedou k ohni za 3 minuty. To není o sportu, to je o životě. Navíc závod se nevyhrává počtem vypitých piv a snědených párků, ale vy vyhráváte ulitými starty -které mimochodem nehlídá pořadatel, ale rozhodčí, a spojenými spojkami. A když to nevyjde jemoc mokro nebo moc sucho, co?
Takže starty vrací pomocník startéra dodaný pořadatelem! A když teda pořadatelé nejsou schopni uspořádat kvalitní soutěž jako se to podařilo řekl bych většině letošních pořádajících sborů, tak z jakýho důvodu, jak říkal Rosťa, se o to tolik prali??
Pane Hasiči,mám dojem,že mícháte do této diskuse trochu jedu,který používají odpůrci požárního sportu,díky nimž je náš okres tak trochu pozadu za světem.Jestli se Vám sport nelíbí,tak pořádejte závody v klasice,klepejte si po zádechjak jste dobří a jedině schopní uhasit požár a nemontujte se do sportu! A mimochodem,naučte ty vaše ovečky,schopné vyjet do tří minut,zacházet s trojákem,aby jim nedělalo problémy naplnit káď vodou! OMLOUVÁM SE VŠEM HASIČŮM,KTEŘÍ ZASAHUJÍ U POŽÁRŮ.JEJICH PRÁCE SI VELICE VÁŽÍM,ALE NÁZORY PODOBNÉ TĚM CO MÁ PAN HASIČ JINOU ODPOVĚD NEUMOŽŃUJÍ.
Poradatele byly kritizovani za soutez pokud vim.nikdo tady nerekl pul slova na to jaci jsou hasici a jak umi uhasit ohen, verim ze jsou dobri.jo a kdyz jsme u tech ohnu, tak nasi "borci ze ZL" jak pise pan hasic, k ohnum jezdi.
Přátelé kamaradí, než dojde v této diskuzi k uzamčení tématu, tak bych si Vás dovolil všechny pozvat v neděli 17.září na soutěž do Bělče. Příjezd a prezentace je do 10.30 a zahájení prvního útoku plánujeme na 11 hod. Odměněno bude prvních patnáct družstev mužů a deset družstev žen. Poběží se i každoroční finále: prvních pět z každé kategorie, muži o sud ČH 12° a ženy o víkendový pobyt v Jesenících. K jídlu bude jak bývá u nás zvykem, výběr z pěti druhů pokrmů. Bělečské steaky opět budou na seznamu. Jako pořadatelé přebíráme odpovědnost i za správné rozhodování rozhodčích, takže žádné ulité starty a spojky v sobě nebudou hrozit :-). A pro Tuninga i Jelcin bude lacinější :-). Za SDH Běleč Pavel-košař
Všechny zdravím,a nedá mi to nezareagovat. Co se týká kritiky pořadatelů,je jí víc než dost,ale my všichni co jsme pořádali soutěž,jsme na toto museli být připraveni. (Ono to špatný není a dá se ledas z čeho poučit.) Na začátku sezony byla stanovena určitá pravidla a zásady podle kterých se budou jednotlivá kola organizovat,abychom společnými silami zlepšili celkový dojem této soutěže a přilákali družstva z jiných okresů. To celé ještě pečetila prestiž pořadání soutěže v jednotlivých obcích a ucházení se o další ročník. Na každém závodě bylo vidět zlepšení a chuť zachovat si pořádání závodu i pro příští rok. Pokud jsme se snažili všichni,proč to nejde zrovna tam,kde by to mělo být to nejlepší ze všech!!! Škoda jen,že se kluci ze Žďáru nedojeli podívat někam jinam,třeba by se teď cítili míň ukřivdění. Ono to už dneska není jen o výdělku,ale o docela velkým finančním vstupu a pořadný porci starostí a nervů,aby vše klaplo a všem se líbilo. Co mě mrzí,a opět si musím rejpnout do okresního města, i přístup vedení našeho sdružení. Naším společným úsilím se žačala tato liga mátořit ze dna a pravidelně ji navštěvovali sbory jiných okresů,a jakou propagaci dělá náš zaštitovatel OSH ve vlastních ředách!!! Ono se pak těžko konkuruje zbytku republiky,byť jak podle našich představitelů jsme nejpočetnější OSH v republice! To Vážení nestačí...
Dobře Suzán, ste mu to všichni nandali. Chtěla jsem taky napsat nějakou poznámku, k tomu co sem napsal Hasič, myslím ale, že bylo vše již řečeno.
Chtěla bych vás pane hasiči vidět na startu. Co byste říkal závodům vy, jako soutěžící...
Zdar Pavle,tak tos mě uklidnil s tím Jelcinem,nemusím se s ním tahat z domu :-))Myslím,že naše holky se k Vám chystají,tak si pak můžem dat po štamprdli.
Tak ja se nestacim divit co se tady za 14 dni udalo... Nase druzstvo muzu sice nic moc.. ale ty zeny me opravdu portesily :-) Pristi rok to holky vyhrajou .. teda z Olsi.. jiank co tady ctu o te posledni soutezi..no co dodat... :-(
To sou věci kenny co? jenom si na pár dní odjedeš na dovolenou a už je v tom tady takovej bordel
to Hasič: Plně souhlasim s Pavlem,protože tenhle sport asi neni o tom,kdy kdo vyjede k požáru!!!Už jenom v tom názvu SDH-sbor DOBROVOLNÝCH hasičů.Že to každej bere jako koníček,sen,hoby nebo tak něco to je samozřejmost!
Bejt profesionální hasič je můj velkej sen,ale počítám s tím,že to nebude bejt jako dobrovolnej hasič.
Tím sem chtěl podoktnout,že by se hasiči ze Žďáru mohli jet podívat na pár soutěží,aby viděli,jak to má vypadat!
Řikals tady,že se to nepočítá na snědený klobásy a na vypitý piva...kdybys ses před výjezdem po ránu nenajedl,tak tam pak asi nebudeš k ničemu,protože nebudeš mít žádnou sílu!
Ale nechci se s nikým hádat,každej má svou pravdu.
Počet offtopiců a variací na téma "Pane Hasič, vy jste mimo!" přesáhl únosnou mez.
K soutěži ve Žďáře už asi nikdo nic nemá, takže zamykám.