Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Vyhlášení FireTV Žďárské ligy 2024 | ↓↓↓ jít dolů |
SDH Radostín nad Oslavou Vás srdečně zve na vyhlášení FireTV Žďárské ligy v požárním útoku ročníku 2024.
VYHLAŠOVANÉ TÝMY ZDE NAPIŠTE SVOJI PÍSNIČKU NA KLIP Ať se nám to neopakuje :)
Důležité odkazy pak naleznete tady: https://linktr.ee/vyhlaseniZL2024
Ahoj, nepřijde mi fér kombinovat dohromady naše vyhlášení a veřejnou zábavu. Myslím si, že tohle by měla být uzavřená společnost a né do toho tahat veřejnost, vyvolá to zbytečné problémy… zkuste to zvážit.
Ahoj, nepřijde mi fér kombinovat dohromady naše vyhlášení a veřejnou zábavu. Myslím si, že tohle by měla být uzavřená společnost a né do toho tahat veřejnost, vyvolá to zbytečné problémy… zkuste to zvážit.
Ahoj, Chtěl bych to tady v kostce nějak vysvětlit, avšak budu rád, když se v Jasenicích potkáme a řekneme si naše stanovisko i přímo fyzicky.
Jsme rádi, že můžeme pořádat vyhlášení, které bude na úrovni tak, jak jste tomu v Radostíně zvyklí. Taneční zábava je PO vyhlášení a bohužel za nás není absolutně možné a rentabilní, aby zábava nebyla otevřená pro veřejnost. Vzhledem ke sestupné tendenci hasičů, kteří setrvají po vyhlášení na taneční zábavu, to je prostě nereálné.
Diskuzi, co je a není FÉR, bych sem vůbec netahal.
Stejně jako měli kluci ze Zbraslavi, jako druhý žadatel o vyhlášení, tak i my budeme mít zábavu otevřenou. Zda tam vidíte potencionální „problémy“ můžeme prodiskutovat v Jasenicích kroky k tomu, aby se tyto nechtěné věci / situace minimalizovaly.
Tohle je však naše stanovisko. Nechtěl jsem to zde nechat bez odpovědi. Avšak byl bych rád, aby tento příspěvek sloužil pouze a jen k rezervaci hudby na klipy na slavnostní vyhlášení. Dotazy, připomínky a návrhy prosím řešme separátně, ať se nám to nemotá do sebe. Děkuji
Cau, my si pisnicku vybereme az podle toho, jak budeme mit naskladane video a jaka hudba do toho zapadne. Prijde mi nesmysl, si tady nakou hudbu dopredu zamlouvat. Proc by to mel byt problem. Ikdyby se nahodou nejaky tym sesel se stejnou hudbou, tak video bude vzdycky s jinym obsahem. A kvuli jednomu veceru hrotit, jestli ma nekdo stejnou hudbu, mi prijde fakt zbytecny. Zas bych to tolik nehrotila, zas takiovy galavecer to snad neni. A s otevrenou spolecnosti taky nesouhlasim
Ahoj, Není povinností sem psát písničku. Je to spíše převzatá historická věc, která tak vždy byla a vždy na to tady byla vytvořena diskuze zde na stránkách. Vždy to bylo spíše o tom, že tým prostě nepoužil písničku, kterou již někdo měl, aby byli originální :).
Určitě se ale nic neděje, při nejhorším se tak prostě stane.
Jen prosím ještě o doplnění o jaký tým se jedná? Jen ať si poznamenám, díky.
Kubo promin, psala jsem to pres mobil sa neulozilo se mi to cele, co jsem napsala, netusim, kde je chyba. Asi antitalent
Aha opet, takze bylo tam neco jedte ve stylu, jasny, beru na vedomi. Veronika Stara Rise
Ahoj, omlouvám se, jestli jsem to přehlédla, ale kam poslat/nahrát klipy a do kdy? Diky M.
Ahoj ahoj,
Klipy prosím nejpozději do 15.10. A poslat buď na můj FB. Nebo na mail sdhradostinno@gmail.com, nejlépe přes úschovnu nebo jiný podobný portál.
Vše již zveřejněno na ŽL FB :)
Ahoj, připomínám týmům na 1 – 9 místě v kategorii dospělých, aby si přivezli razítko SDH k převzetí peněžních odměn. Děkuji