Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Vyhlášení ŽL 2022 | ↓↓↓ jít dolů |
Ahoj, jak již víte letos proběhne vyhlášení 22.10.2022 v KD Ruda. Pro zdárný průběh bude potřeba:
Díky, Tomáš
Písnička do klipu: Axwell – On my way
Po domluvě z porady prosím o rezervaci písniček do klipů. Prosíme o respektování rezervace. V Maršovicích během závodů budu sbírat natočené materiály, které rádi poskytnete pro společný videoklip. Dle pravidel bude vyhlášeno 10 mužů, 8 žen, 5 juniorů a juniorek.
Písnička do klipu: Pitbull – Rain Over Me
Písnička do klipu: Pitbull – Rain Over Me
Timmy Trumpet – Never let me go
Písnička do klipu: Call Me Karizma – Blood
Plastic Bertrand – Ca Plane Pour Moi
The score – Head up
Macklemore – Can’t hold us
Scatman, Rap das Armas
Linkin Park – Given Up
The score – Enemies
UPDATE – Coco song – AronChupa, Flamingoz
Uncover – Braaheim
The Score – Legend
Již za 10 dní proběhne vyhlášení Žl, proto drobný update pro všechny.
V případě dotazů se na mě neváhejte obrátit skrz facebook, email nebo klidně zavolejte.
Díky, Tomáš
Muži – Machine Gun Kelly – Born with horns Junioři – Green Day – Still breathing
Juniorky – American Idiot (Green Day) Ženy – Je to vo hviezdach (Pavol Habera) a Zlatokopky (Rytmus)
Juniorky: Call Me Karizma – Blood Ženy: KSI – Not Over Yet
Ahoj Všichni, připomínám oceněným, tedy 7 družstvům žen a 9 družstvům mužů, aby si v případě, že si budou chtít odvést finanční odměny dovezli razítko SDH. Díky
Díky všem za zaslání videa. V sobotu se potkáme v kulturním domě na Rudě zde: https://en.mapy.cz/s/mujegadoda Parkování před kulturním domem.
Každý tým bude mít rezervované místo v sále, připomínám začátek vyhlášení v 16:00 a předpoklad začátek zábavy kolem 20:00. Občerstvení zajištěno. Doražte s dobrou náladou a všichni si užijme závěrečné vyhlášení společně.
Množí se mi dotazy ohledně zveřejnění videí z vyhlášení. Jelikož již mnoho z Vás video zveřejnilo, vytvořil jsem playlist který obsahuje videa které jsem zatím našel na YouTube: https://youtube.com/playlist?…
Poprosím ostatní, kteří si chtějí nahrát videoklip samostatně na YouTube tak ať tak udělají a pošlou mi odkaz na email voda.tomas@seznam.cz do příští neděle 13.11. Poté chybějící videa nahraji na YouTube a přidám do playlistu. Díky za pomoc a nezapomeňte zaslat žádost na pořádání v příštím roce.