Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Splněné cíle | ↓↓↓ jít dolů |
Tak se nám blíží konec sezóny a na začátku jsme plánovali to, čeho by jsme chtěli letos dosáhnout. Tak se vás chci zeptat jestli se vám to splnilo a jestli jste spokojení a čeho ještě chcete dosáhnout po Žďáře. My jsme trochu doufali že to bude lepší, no snad to nedopadne nejhůř!!!!!
Spnilo, sem spokojen. Po Žďáře chci dosáhnout toho, abych už nikdy nemusel dosahovat toho, čeho sem dosáhl letos.
Já vím,že se mi splnil ten hlavní cíl a to vůbec rozjet sezónu 2006 a i přes malé zádrhely jsme nakonec začali jezdit a to je snad ten nejlepší cíl,kterej může hasič mít!Objet soutěže a něco vyhrát,získat nový kamrády a taky kamarádky:-),získat pár novejch skušeností...o tomhle si myslim že to všechno je a ne bejt pořád ve špatnym světle a číst si na internetu,jakej seš magor!A proto všem začátečníkům radím:Nenechte se rozhodit prvními neúspěchy,protože žádnej učenej z nebe nespad a snažte se dosáhnout vysněných cílů...
No,myslím,že našim ženským se to snad povede a vyhrají a mě se tím splní velké sen.Franta Sýkora totiž loni prohlásil,že když ženský z Heroltic vyhrají,pojede dom na běžkách,tak su zvědavé.Běžky,celkem zánovní pro něho mám,ale nevím,jaké vosk se používá na suché asfalt,aby mi je nezedral v první zatáčce.Už ho vidím,jak za ním lícó drtiny:-))
Tahle sezóna se nám sice nevyvedla, jak bysme si představovaly, že jo, holky, ale co se dá dělat. Příště to bude určitě lepšejší! =)
Jak říká Bukal, nová hra, nové naděje (mimochodem tuhle větu nesnáším, nejvíc, když se nám nepovede útok:)).
Přesto doufám, že se umístíme slušně.
Už tedˇ se těším na novou sezónu!!
A taky bych chtěla vzkázat holkám, že mám radost, že cvičíme a že jsou úžasný a mám je móóc ráda!!
Jaruško to je od tebe moc hezký. Budeme doufat v lepší techniku na příšt rok...
Jardo úžasnej příspěvek a docela ho i chápu a Víteček mě překvapil svou skromností
Dneska budu muset zapůsobit, tak drž palečky, Jitušeško. Melouny jsou připravený, tak doufám, že nám ke té lepšejší technice dopomůžou... =)
Jardův příspěvek je super, taky jsem to pochopila, ikdyž to chvíli trvalo. =)
V jedné knížce, kterou jsem nedávno četla autor napsal good věnování: "Autorům autorovi autor."
Taky dobrý ne? :)
Jaruš ty máš ještě nejlepší věnování. "Autorům autorovi autor" moc to sice nechapu, ale časem to pujde. Ten můj příspevek ste beztak nepochopili správně, ale to je fuk. Tak se mějte. čau
Mě se taky splnil sen a to poslkádat nové družstvo na Litavě a to Litava "C".
Na to, že jsme se poprvé viděli až koncem dubna, tak si myslím že máme za první rok celkem dobré výsledky. Někteří lidé z Litavy si mysleli, že první rok bude jenom tak seznamovací s ligou, ale ukázali jsme, že to tak není. Snažili jsme se a nakonec jsme dosáhli i nějakých výsledků, s kterými jsme na začátku sezony ani nepočítali.
Já tvůj příspěvek chápu, Jardo. Nad tím mým jsem taky dlouho přemýšlela, ale nakonec jsem na to přišla. =)
Taky všechny zdravím, mějte se a zdarec!!
ani nám se tahle sezona moc nepovedla, přestože to chvilku vypadalo že jsme smůlu prolomily tak bohužel.:( ale aspoň už víme že na to máme dělat dobrý časy tak příští rok to určitě vyjde.:))...Holkám z Heroltic vítězství moc přeju a i když pořád nějak nechápu spojení Heroltice -Kaly tak už se těším na p. Sýkoru na běžkách.:))
Takže Jarda zase zůstal nepochopen?! Jaruško já jsem to nepochopila a asi nepochopím.
Pro holky z Olší: moc jsem vám letos přála aby jste se umístily, vím jak moc jste se snažily a makaly jste a docela je škoda že to tak nedopadlo , tak budeme bojovat společně příští rok!!!
Všechno je jinak! =)
Jsem blbec, to věnování správně zní takhle: "Autorům autora autor"
Tak to už je lepší JAruško, to už trochu chápu
To jsem ráda, Jituško. Jsem ráda, jsem ráda... To semhle ale asi nepatří, co? =))
já taky holkám z Heroltic moc přeju vítězství v ŽL:)když sem za ně běžela, byla sem ještě víc nervozní než při našem útoku(abych jim to nepokazila).já sem si naše cíle sice představovala jinak, ale co se dá dělat:(
Ahoj lidičky! Moje letošní sezóna skončila dřív než jsem myslela. I po tom úraze jsem doufala, že budu cvičit aspoň ve Žďáře, ale bohužel ležím v nemocnici s trombózou žil a asi se tam nepojedu ani podívat. Můj cíl je, abychom příští sezónu odcvičily celou a všechny a s novým vybavením. Přeju všem,aby jste si poslední soutěž užili jak jen budete moct.
Letošní sezóna není nejlepší,snad to holky ve Žďáře zachrání.
můj letošní cíl se nesplnil chtěl sem vyhrát extraligu:-)
To můj cíl se splnil, dal jsem stovku pod 19.
Já jsem v roce 2004 skončil v Regional Cupu mládeže. Další rok jsme chtěli u nás v Jemnici taky začít se Žďárskou ligou, jenže s tím byly problémy. Už jsem dával tomuhle sportu sbohem. Ale na jaře tohohle roku pro nás přijeli kluci z Litavy. Tímto jim moc děkuju za to, že mi umožnili znovu se věnovat tomuhle skvělýmu sportu.
Já sem si žádný velký cíly letos nedával.Počítal sem s tím že budu jezdit s Dolnoloučskejma holkama po závodech žl a budu jim pomáhat a občas si zacvičím s klukama z Dolních Louček.O to víc mě ptěšilo že sme s klukama odcvičily 6 závodů(do Žďáru jedem taky) a pokaždé sme dokončily nejlepší umístění bylo sice 10.místo ale na to že jezdíme bez tréninku a mašina není taky nejlepší to podle mě je hodně dobrý.Taky moc děkuju klukům z Olší kteří s nama šly když nás bylo málo(Kenny,Tomáš,Zdenál) a moc dík holkám z DL za podporu a fandění jste skvělí.Takže moje cíle se splnily nad 100%.Příští sezonu snad budem jezdit častěji.
Pro holky z DL:podle mě ste s tou technikou co máte dokázaly hodně a u mě ste vítězové žl a morální každopádně.
Zdravím Leničku a doufám že se co nejdříve uzdraví a že bude všechno v pořádku.
Vzhledem k tomu,že v tomto roce trénuji dětska a jezdím s nimi po Reginal Cupu.A na Žl si jen odskočím zacvičit s klukama bez tréninku.Tak se můj cíl splnil.A děkuji všem co s nama cvičí nebo cvičili.
Celou soutež nas pronasledovala velka marodka,takže cil se letos zlepšit moc nevyšel. Doufam že mame vybrany a klapne to přišťe.Zdravim všechny a těšim se na jaro.
Mockrát děkuji Miloškovi a všem našim klukům za jejich pomoc, obětavost a podporu, nevím nevím, kde by jsme dnes byly bez nich. Na Žd´árské lize asi rozhodně ne. Ještě jednou jim móc děkuju!!
Když už jsme u toho děkování, tak bych chtěla mooc poděkovat Stáni z Netína, za to, že za nás tuto sezónu docvičila.
čaj, pisam protoze jituska mi vytkla ze nepisam a ze bych jako mela taky neco napisat. takze... no chtela bych rict ze moje cile se vlastne splnily uz 2.6.2006 v 16:30 kdy jsem si to s holkama mohla poprve vyzkouset, za coz jim straaaasne moc dekuju. no a to ze jsem se pak shodou nahod objevila taky na zavodech, to byl pro me takovej bonus. takze holky diky moc ze s vama muzu trenovat, jezdit po zavodech, parit a jeste spoustu veci na ktery si zrovna ted nevzpomenu... diky
Suzán, jsem dojatá, ne vážně. Já jsem zase ráda že jsme se konečně poskládaly tak, že je vše v pohodě, myslím si, že naše současná sestava je skvělá a že si fakt rozumíme, jste skvělý, holky!!!!
Jo a konečně ZUZU.
Pro Haňulu z Olší:
Loni v Novým Městě prohlásil František Sýkora větu "esli Herolťačky vyhrajó ligu,jedu dom na běžkách.Ale to neměl tušení,že vyhlášení bude letos ve Žďáře.To je o několik km dál a doufám,že to našim holkám vyjde.No a Franta Sýkora,Miloš Svoboda,Miloš Madron,Rumun Honzán,Michal Kroupa a Jura Sýkora jsou borci co nás naučili závodit.Nikdo jinej.Tak už to Haňule chápeš? :-))
A taky Luboš Flajšinruj :-))
A taky nám Miloš Madron postavil mašinu,která,jak se zdá,bude dneska s našima holkama ve Žďáře na bedně.No a pak kdo s kým a koho už prozrazovat nebudu:-))Tak Haňule,dófám,že už se ti bude líp hajat :-))
to tuning heroltice. díky moc za vyčerpávající vysvětlení, už jsem v obraze,vaše holky už budou na tý bedně na tuti,tak vaše spojení s borcama z Kalů bylo víc jak plodný.škoda jen že vám klukům to letos moc nešlo, ale příští rok to zkusíte vylepšit ne?Už se moc těším do Žďáru, tak ať žijou hasiči i hasičky a to nejen z Heroltic a Olší.